gebelikte bitkisel şampuanın zararı varmı?

laleinuman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
221
0
46
İstanbul
kısslar ben fiyto isimli bir saç kremi kullanıyorum ve çok memnunum. Haftasonu gidip yine fiytonun ısırgan otu özlü bitkisel şampuanını aldım yanında da bakım losyonu var saçları yıkamadan 20 dak önce sürüp bekletiliyor. Losyonu zaten kullanmaya korktum ama hamilelikte bu bitkisel şampuanların bi sakıncası varmıdır acaba? sanki içinde çam terebentin de var gibi geliyor kokusu bayağı keskin çünkü.aranızda hamilelik döneminde hiç böyle şampuanlar kullanan ya da kullanırken zararını duyup bırakan varmı?? cevaplarsanız çok sevinirim

ben sarımsaklı bi şampuan kullanıyorum, attardan aldık. zararını görmedim. ama saçı sertleştiriyor, taramak zor oluyor.
asıl marketlerde satılanlar zararlı.
önce zeytinyağlı sabun denemiştim, direk keçe gibi yaptı saçı felaketti. ama şimdi bunun çözümünü öğrendim, zeytinyağlı sabunla yıkadıktan sonra elma sirkesiyle durulayacakmışsın, yumuşatıyormuş. ama henüz denemedim. inşallah doğrudur. çünkü kimyasallar bize ve bebeğimize çok zararlı.
ben hamileliğimde cilt kremi ve parfüm de kullanmadım. dikkat etmeli, herşey vücuda geçiyor, ordan da bebeğe tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…