gebelikte bitmek bilmeyen kabızlık

seydosum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
892
472
103
gündr 3 litreye yakın su içiyorum kuru kayısı kuru incir tüketiyorum posalı gıdalara yöneliyorum bana mısın demiyor başına böyle bir şey gelenler nasıl mücadele ettiniz bu durumla acaba?

Benim son aya kadar yoktu ve evet kabız bi şekilde doğuma girdim
2 kere lavman yapıldı anca etki etti...hatta üçüncüsüne de yer vardı....çok zordu...eminmki kabız olmasaydı daha rahat geçerdi

gündr 3 litreye yakın su içiyorum kuru kayısı kuru incir tüketiyorum posalı gıdalara yöneliyorum bana mısın demiyor başına böyle bir şey gelenler nasıl mücadele ettiniz bu durumla acaba?
Canım ben daha yolun başındayım ama bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Su eskisine göre daha fazla içiyorum ama 3 litreyi bulduğunu sanmıyorum. Bir tek ıspanak yediğim zaman hareketlendi sonrası yine hüsran. Ben sürekli ıspanak mı yicem hiç de sevmem

işin sonu hemoroide kadar gidiyor korkularımdan birisi de o tabi davul gibi gezmek de cabası

işin sonu hemoroide kadar gidiyor korkularımdan birisi de o tabi davul gibi gezmek de cabası
Evet yaa. Bende zaten göbek vardı şimdi bu yüzden de şişkinlik oluyo bebeğin gözükmesi için erken sanırım yani şiştim ben yaa.

Bende aynı durumdan şikayetçiyim
Ve çok gaz oluyor ne yediysem daha 7 haftalık hamileyim gazdan ve kabizliktan şiştim kendimi çok rahatsiz hissediyorum nasıl kurtulucaz bu durumdan bilmiyorum

Kesin çözüm duphalac ya da osmolak şurup. Hamilelikte Kullanımı güvenli, hamile dostu şuruplar. Osmolak surubu bulan insanlar benim duamla yaşamıştır bu sene

ilaç tarzı bişey mi o canım doktor mu tavsiye ediyor?
hamilelerin hep kullandığı bir şurup,Bi kaşık içiyorsun sonuç süper.en zararsız şurup olduğunu söylemişti doktorum.bende ne yersem yiyeyim kurtulamamıştım birde düşük riskim vardı ancak bununla başardım.

Birde balkabağı yemeni tavsiye ederim,bunuda sonradan buldum buda kabızlığa iyi geliyor tamda mevsimi ve çok yararlı bebişine.internetten araştır faydalarını harika bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…