Gebelikte bozulmuş ürün tüketmek acill..

-mathilda-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2021
526
332
53
34
Arkadaşlar 1 saat önce bir cafede trileçe yedik yemez olsaydık Allah kahretsin çayla beraber yerken yarısına kadar tadının bozuk olduğunu anlayamadım. Yarısına geldiğimde ekşi bozuk tadı ve kokuyu aldım. Gidip sahibine sorduğumda kusura bakmayın 2 günlük tatlı hatamı kabul ediyorum dedi bence 2 günden daha uzun sürendir bekliyor orda. 18 haftalık gebeyim bebeğime birşey olur mu 😞

Arkadaşlar 1 saat önce bir cafede trileçe yedik yemez olsaydık Allah kahretsin çayla beraber yerken yarısına kadar tadının bozuk olduğunu anlayamadım. Yarısına geldiğimde ekşi bozuk tadı ve kokuyu aldım. Gidip sahibine sorduğumda kusura bakmayın 2 günlük tatlı hatamı kabul ediyorum dedi bence 2 günden daha uzun sürendir bekliyor orda. 18 haftalık gebeyim bebeğime birşey olur mu 😞
Aslında triliçe yapınca bizde de hemen bitmiyor 2-3 gün dolapta duruyor ama bozuk bi tat gelmiyor çok aşırı yenmediği için bişey olcağını sanmıyorum inşallah olmaz

• Beğen
Reactions: The
Bence birşey olmaz bol su iç ki biran önce temizlensin endişelenme. Bende az önce aanırım bozuk muz yedim gitti artık

Doktoruna haber ver bence nolur nolmaz

Back
X