- 1 Mayıs 2016
- 98
- 67
- 18
- Konu Sahibi KayraninnAnnesii
-
Sen doktoruna git canim pıhtilaşma sonucunla birlikte sana igne için rapor çıkarcak alabilirsin kadin dogum yaziyo yani hemotologa gerek yok tespit edildiyse pihtilaşma.bende muadilini kullanyorum geç kalma git dr a bian önce başla igneyeKizlar ben gebelik icin tedavi gordugum sirada kanimda pihtilasma oldugunu ogrendim ve hematolojiye gittim. Gebelik baslangicinda hemen gel clexane diye bi igne baslicaz sana dediler. Rabbime cok sukur ki su anda hamileyim ama hematolojiden randevu alamiyorum en erken 3 aya veriyorlar. Kadin dogum doktorum yazabiliyor mu bu igneyi. Size kim yazmisti yardimci olur musunuz lutfen?
Ben dun doktoruma gıttım doktırum yazdı 4 haftalık hamileyim bende eğer pıhtılaşma varsa hemen kullan iğneyiKizlar ben gebelik icin tedavi gordugum sirada kanimda pihtilasma oldugunu ogrendim ve hematolojiye gittim. Gebelik baslangicinda hemen gel clexane diye bi igne baslicaz sana dediler. Rabbime cok sukur ki su anda hamileyim ama hematolojiden randevu alamiyorum en erken 3 aya veriyorlar. Kadin dogum doktorum yazabiliyor mu bu igneyi. Size kim yazmisti yardimci olur musunuz lutfen?
Ben dun doktoruma gıttım doktırum yazdı 4 haftalık hamileyim bende eğer pıhtılaşma varsa hemen kullan iğneyi
Tesekkurler kizlar. Yarin doktoruma gitcem o zaman yazdirayim hemen. Ben sadece hematoloji yaziyosa napcam diye sıkıntıya girmistim cok sagolunSen doktoruna git canim pıhtilaşma sonucunla birlikte sana igne için rapor çıkarcak alabilirsin kadin dogum yaziyo yani hemotologa gerek yok tespit edildiyse pihtilaşma.bende muadilini kullanyorum geç kalma git dr a bian önce başla igneye
Betan kaç cıktı senınTesekkurler kizlar. Yarin doktoruma gitcem o zaman yazdirayim hemen. Ben sadece hematoloji yaziyosa napcam diye sıkıntıya girmistim cok sagolun
2gun gecikmisti test yaptirdigimda 1972 cikti. Yarin bi daha bakcaklarBetan kaç cıktı senın
Çok guzelmiş ikiz mi acaba :) benim 3 gün geçti 720 cıktı2gun gecikmisti test yaptirdigimda 1972 cikti. Yarin bi daha bakcaklar
Insallah oyledir valla cokta severiz esimde bende ikizleri bir de tedavi gordum bu ay folikul sayimi yapilmamisti ama tedaviye basladigimdan beri en az 3yumurta olusuyordu ve catliyordu kafama taktigim icin olmadi bu zamana kadar birazdaÇok guzelmiş ikiz mi acaba :) benim 3 gün geçti 720 cıktı
Yarn haber ver bizedeI
Insallah oyledir valla cokta severiz esimde bende ikizleri bir de tedavi gordum bu ay folikul sayimi yapilmamisti ama tedaviye basladigimdan beri en az 3yumurta olusuyordu ve catliyordu kafama taktigim icin olmadi bu zamana kadar birazda
Hangu belirtilerin var canımmI
Insallah oyledir valla cokta severiz esimde bende ikizleri bir de tedavi gordum bu ay folikul sayimi yapilmamisti ama tedaviye basladigimdan beri en az 3yumurta olusuyordu ve catliyordu kafama taktigim icin olmadi bu zamana kadar birazda
Canim battan 1hafta oncesinden asiri mide bulantim basladi ama tabi ben hic gebelige yormuyorum cunku bu ay askiya almistik tedavi isini. Bata bikac gun kala goguslerim asiri derece sisti ve kasigimda bicak saplanir gibi agrilar basladi. Doktoruma sordum agrilar da normaldir ama biraz dikkat tabi dedi:)Hangu belirtilerin var canımm
İlk bebeğimin kalp atışları durdu sonraki 2 çocuğumu da iğne yaparak doğurdum.heyet raporu çıkıyor kadındoğumcu da yazıyor.sağlıklı doğumlar diliyorumKizlar ben gebelik icin tedavi gordugum sirada kanimda pihtilasma oldugunu ogrendim ve hematolojiye gittim. Gebelik baslangicinda hemen gel clexane diye bi igne baslicaz sana dediler. Rabbime cok sukur ki su anda hamileyim ama hematolojiden randevu alamiyorum en erken 3 aya veriyorlar. Kadin dogum doktorum yazabiliyor mu bu igneyi. Size kim yazmisti yardimci olur musunuz lutfen?
Tesekkurler.. gebelik boyunca mi kullandiniz igneyi ve hergun mu yapiliyor acaba?İlk bebeğimin kalp atışları durdu sonraki 2 çocuğumu da iğne yaparak doğurdum.heyet raporu çıkıyor kadındoğumcu da yazıyor.sağlıklı doğumlar diliyorum
Doğum yaptığım güne kadar hergün yaptım 2 çocuğum da daTesekkurler.. gebelik boyunca mi kullandiniz igneyi ve hergun mu yapiliyor acaba?
Asprinde kullanyomuydn canmDoğum yaptığım güne kadar hergün yaptım 2 çocuğum da da
Benimde ağız tadım bozuk ve yüzüm lekelendi birden ve sabahları cooookk aşırı halsizlik yataktan yorgun kalkıyorumCanim battan 1hafta oncesinden asiri mide bulantim basladi ama tabi ben hic gebelige yormuyorum cunku bu ay askiya almistik tedavi isini. Bata bikac gun kala goguslerim asiri derece sisti ve kasigimda bicak saplanir gibi agrilar basladi. Doktoruma sordum agrilar da normaldir ama biraz dikkat tabi dedi:)
Şöyle anlatayım.öğrendiğim gün başladığım ilaçlar : iğne,coraspin,progestan günde 2 kez,folik asit,MariNCAP, elevit,magvital, calsiyum sandozAsprinde kullanyomuydn canm
Senin ne kadar oldu simdi canimBenimde ağız tadım bozuk ve yüzüm lekelendi birden ve sabahları cooookk aşırı halsizlik yataktan yorgun kalkıyorum
Çok fazla bu ilaçlar ilk 3 ay icin amaŞöyle anlatayım.öğrendiğim gün başladığım ilaçlar : iğne,coraspin,progestan günde 2 kez,folik asit,MariNCAP, elevit,magvital, calsiyum sandoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?