- 12 Ekim 2014
- 3.280
- 1.993
- 63
- Konu Sahibi KayraninnAnnesii
-
Ya o morarma canin yandıgindan olmuyo ben 2 aydır kullanyorum mesela her gün,2 3 defa olmuştur öyle oda ilaci enjekte ederken hızlı davranirsan yada igneyi sokarken oyalanrsan filan oyle olabiliyo ben iyce ögrendim olmuyo artik öyle arada ancak.ben igneyi yapcam yere düsünmeden bi anda sokup ilaci yavaşca enjekte ediyorm hiç öyle olmuyo canmda yanmiyoResimlere bakarken mosmor olmus karinlar gordum de.canim kiymetli degildir aslinda.icim rahatladi biraz
Ayy bide kendim yapıyorum de? Benim niye acıyor hep yapmada krizzzzKorkucak bisey yok benim canim yanmiyo bile yaparken alisiyosun
Kendim yapıyorumAyy bide kendim yapıyorum de? Benim niye acıyor hep yapmada krizzzz
Ayy ne güzel ben 10 dk eşimi deli ediyorum iğneyi yapana kadar bakmıyorum bileYa o morarma canin yandıgindan olmuyo ben 2 aydır kullanyorum mesela her gün,2 3 defa olmuştur öyle oda ilaci enjekte ederken hızlı davranirsan yada igneyi sokarken oyalanrsan filan oyle olabiliyo ben iyce ögrendim olmuyo artik öyle arada ancak.ben igneyi yapcam yere düsünmeden bi anda sokup ilaci yavaşca enjekte ediyorm hiç öyle olmuyo canmda yanmiyo
Yazık kocana sıkilmasa bari hep böyle yapıyosanAyy ne güzel ben 10 dk eşimi deli ediyorum iğneyi yapana kadar bakmıyorum bile
Bugün kızdı yapmadan işe gitti sabah ama birazdan gelince yapar mecbur başka kimse yok ben çekiyorum oda çeksinYazık kocana sıkilmasa bari hep böyle yapıyosan
Benimde kocam hayatta eline alamaz heralde mumkun degil cesaret edemez igneyi yapmaya bakamaz bile.Senin gibi olmam imkansız ben iğneyi elime bile alamıyorum
Kesene baktılar mı canım senınBende baş dönmesi uyku hepsi yapıyor valla
Ay ne guzel bulduysan normal dogumu destekleyen dr u birakma:)ben dr umdan emin degilim normal yapmak istemeyebilir o nedenle başka bi dr a daha gitmyi düsünyorm normal dogm taraftariyim ve bu igne ilaci kullanp normal dogum yapan cok var dr tecrubesine bağlo sanirm birazBende iğne ve coraspin kullanıyorum kızlar doktoruma sordum norma doğum için bir riski var mı diye yok dedi hayırlısı bakalım.
Ay ne guzel bulduysan normal dogumu destekleyen dr u birakma:)ben dr umdan emin degilim normal yapmak istemeyebilir o nedenle başka bi dr a daha gitmyi düsünyorm normal dogm taraftariyim ve bu igne ilaci kullanp normal dogum yapan cok var dr tecrubesine bağlo sanirm biraz
Yok arladasim dr ilaclari kesiyo dogmdan önce ayarliyo o dr yaparim diyosa olur yaw yapamayanda risk almamak icin korkan yada kendine güvenemeyen dr lar desin herkes olanlarda var sen yeterki dogru dr u bul.kesmeye bahane ariyolar bak ben yillarca calistim kadin dogumda dogru durust calisanlarda var dr larn tabiki ama bunlar yaptiklari islemden puan kazanip ona gere maas aliyolar ya puani en yuksek hangisiyse o islemi yapyolar yada boş zamanina denk geldiysen hooop sezeryani yapiştırıyo sanaki hic yoktan iyidir diyeamtik tamen duygusal yani sen duzgum dr u buldummu birakmaBende burda hep sezeryan olur o zaman diyenleri görüyorum içime bir şüphe düşmüyor değil. Doktor neticede vardır bir bildiği riske atmaz herhalde hastanın sağlığını gerçi daha çok vakit var bakalım hangisi kısmet olacak :)
Maalesef henüz değil inşallah ağustos 16 da
Benimde aynı 16 ağustosta bakılacak betan kaç cıkmıştıMaalesef henüz değil inşallah ağustos 16 da
Ay bende senin gibiyim. Esim de hayatta yapamaz. Olurken bile oda degistiriyorBenimde kocam hayatta eline alamaz heralde mumkun degil cesaret edemez igneyi yapmaya bakamaz bile.bense ohooo
Ben igneyi yaptiktan sonra hiç bastirmiyom alkollede silmiyom:)Ay bende senin gibiyim. Esim de hayatta yapamaz. Olurken bile oda degistiriyorben hala morartiyorum o da aceleciligimden alkolü bastiracaksin 1 dk kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?