Gebelikte clexane kullananlar yardimci olabilir mi

Resimlere bakarken mosmor olmus karinlar gordum de.canim kiymetli degildir aslinda.icim rahatladi biraz
Ya o morarma canin yandıgindan olmuyo ben 2 aydır kullanyorum mesela her gün,2 3 defa olmuştur öyle oda ilaci enjekte ederken hızlı davranirsan yada igneyi sokarken oyalanrsan filan oyle olabiliyo ben iyce ögrendim olmuyo artik öyle arada ancak.ben igneyi yapcam yere düsünmeden bi anda sokup ilaci yavaşca enjekte ediyorm hiç öyle olmuyo canmda yanmiyo

Ayy ne güzel ben 10 dk eşimi deli ediyorum iğneyi yapana kadar bakmıyorum bile

Bende iğne ve coraspin kullanıyorum kızlar doktoruma sordum norma doğum için bir riski var mı diye yok dedi hayırlısı bakalım.

Bende iğne ve coraspin kullanıyorum kızlar doktoruma sordum norma doğum için bir riski var mı diye yok dedi hayırlısı bakalım.
Ay ne guzel bulduysan normal dogumu destekleyen dr u birakma:)ben dr umdan emin degilim normal yapmak istemeyebilir o nedenle başka bi dr a daha gitmyi düsünyorm normal dogm taraftariyim ve bu igne ilaci kullanp normal dogum yapan cok var dr tecrubesine bağlo sanirm biraz

Bende burda hep sezeryan olur o zaman diyenleri görüyorum içime bir şüphe düşmüyor değil. Doktor neticede vardır bir bildiği riske atmaz herhalde hastanın sağlığını gerçi daha çok vakit var bakalım hangisi kısmet olacak :)

Yok arladasim dr ilaclari kesiyo dogmdan önce ayarliyo o dr yaparim diyosa olur yaw yapamayanda risk almamak icin korkan yada kendine güvenemeyen dr lar desin herkes olanlarda var sen yeterki dogru dr u bul.kesmeye bahane ariyolar bak ben yillarca calistim kadin dogumda dogru durust calisanlarda var dr larn tabiki ama bunlar yaptiklari islemden puan kazanip ona gere maas aliyolar ya puani en yuksek hangisiyse o islemi yapyolar yada boş zamanina denk geldiysen hooop sezeryani yapiştırıyo sanaki hic yoktan iyidir diyeamtik tamen duygusal yani sen duzgum dr u buldummu birakma

Benimde kocam hayatta eline alamaz heralde mumkun degil cesaret edemez igneyi yapmaya bakamaz bile.bense ohooo
Ay bende senin gibiyim. Esim de hayatta yapamaz. Olurken bile oda degistiriyor ben hala morartiyorum o da aceleciligimden alkolü bastiracaksin 1 dk kadar..

Ay bende senin gibiyim. Esim de hayatta yapamaz. Olurken bile oda degistiriyor ben hala morartiyorum o da aceleciligimden alkolü bastiracaksin 1 dk kadar..
Ben igneyi yaptiktan sonra hiç bastirmiyom alkollede silmiyom:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…