- 5 Eylül 2012
- 691
- 341
- 123
- Konu Sahibi KayraninnAnnesii
-
Demir ilacını unutmuşum.evetÇok fazla bu ilaçlar ilk 3 ay icin amaigne folic asit ve asprin bende kullaniyorm balik yagini bugun sordum dr um son 3 ay kullancaz dedi kan ilaci 3. Aydan sonra başlanyo sanirim calsiyum ve magnezyda 3. Aydan sonra
Sen en basindanmi kullandin hepsini
Asprini n zaman kesti asil onu sorcam ama o kadar ilar cok agir gelmedimi ilk 3 ay özellikleDemir ilacını unutmuşum.evet
Benim işte bat 3 gün geçti 720 cıktı beta doktorda 4 haftalıksın dedı iğne.corasprin.folıxasit.progestoron verso bunları kullanıyorum 10 gün sonra gel dediSenin ne kadar oldu simdi canim
Ağır gelMedi. Coraspini ve progestanı 6.ayda kestim ama beni baz alma herkesin pıhtılaşma oranı farklı.benimki yüksekmişAsprini n zaman kesti asil onu sorcam ama o kadar ilar cok agir gelmedimi ilk 3 ay özellikle
Yok zaten bende yok pıhtılaşma 2 kayıptan dolayı önlem olarak kullanyorum. Asprini daha erken kesiyomuş dr lar o nedenle sana sordum deneyimlisin diye normal dogummu yaptigini sorcaktim devaminda bana dr um normal doguma engel degil demişti ama belli bi haftada kesiliyo degi bende sana sormak istedm kaçta kesti seninkini diye.kıyaslama amacli degil mrk ettm ondanAğır gelMedi. Coraspini ve progestanı 6.ayda kestim ama beni baz alma herkesin pıhtılaşma oranı farklı.benimki yüksekmiş
6.ayda kesti Asprini. İğne yapacaksan normal doğum yapamazsınYok zaten bende yok pıhtılaşma 2 kayıptan dolayı önlem olarak kullanyorum. Asprini daha erken kesiyomuş dr lar o nedenle sana sordum deneyimlisin diye normal dogummu yaptigini sorcaktim devaminda bana dr um normal doguma engel degil demişti ama belli bi haftada kesiliyo degi bende sana sormak istedm kaçta kesti seninkini diye.kıyaslama amacli degil mrk ettm ondan
Dr yapabilirsin dedi kan sulandirici kanama riski filan dedim ne ilgisi var o nedenle önceden kescez dedi asprini ignenin etkiside zaten 12 saat6.ayda kesti Asprini. İğne yapacaksan normal doğum yapamazsın
Bende clexane kullanıyorum eşim hergün yapıyor kadın doğum doktoru vermişti. Bazen çıldıracak gibi oluyorum aşırı yakıyor hemde doğuma kadar kullanacakmışım yurtdışında yaşıyorum bir kaç kez gördüm de normal doğum yapılmaz yazılmış kızlar gerçekten öyle mi çünkü burda durum çok zor olmadıkça asla sezeryan yapılmaz kafam da deli sorularKizlar ben gebelik icin tedavi gordugum sirada kanimda pihtilasma oldugunu ogrendim ve hematolojiye gittim. Gebelik baslangicinda hemen gel clexane diye bi igne baslicaz sana dediler. Rabbime cok sukur ki su anda hamileyim ama hematolojiden randevu alamiyorum en erken 3 aya veriyorlar. Kadin dogum doktorum yazabiliyor mu bu igneyi. Size kim yazmisti yardimci olur musunuz lutfen?
Valla benim dr um çok emin bi şekilde normal dogum yapilir dedi bazilari riske atmiyo sanirsam topikte bi bayana daha sormustum oda normal dogum yaptigini söylemisye ben boyle dogum yapanlar denk geldikce soruyorum ama farkli farkli cvplar geliyor ben sezeryan istemiyorm insallah hayırlısıyla kucagıma alırim istedigim gibi olurBende clexane kullanıyorum eşim hergün yapıyor kadın doğum doktoru vermişti. Bazen çıldıracak gibi oluyorum aşırı yakıyor hemde doğuma kadar kullanacakmışım yurtdışında yaşıyorum bir kaç kez gördüm de normal doğum yapılmaz yazılmış kızlar gerçekten öyle mi çünkü burda durum çok zor olmadıkça asla sezeryan yapılmaz kafam da deli sorular
Ayyy inşallah ben istesemde sezeryan yapmazlar çok teşekkür ederim bilgi içinValla benim dr um çok emin bi şekilde normal dogum yapilir dedi bazilari riske atmiyo sanirsam topikte bi bayana daha sormustum oda normal dogum yaptigini söylemisye ben boyle dogum yapanlar denk geldikce soruyorum ama farkli farkli cvplar geliyor ben sezeryan istemiyorm insallah hayırlısıyla kucagıma alırim istedigim gibi olur
Canm ben seni hatirladim bu igne ve ilaclari kullanrken dr kontrlnde olman gerekiyo ama diyorum ya belli zamanlarda bunlari kesiyo aksi halde kesilmese oyle doguma gitsen ne biliyim bi sürü sey olabilir sonra çok kötü seyler olabilir.sen hala dr a gitmedinmi?Ayyy inşallah ben istesemde sezeryan yapmazlar çok teşekkür ederim bilgi için
Ucu daha ince ve kücuk hazir enjektör netten görsellerine bakabilirsinKizlar bu igne bilgiginiz siringa mi yoksa seker hastalarinin kullandigi gibi bir aparati mi var.hamile kalinca bende kullanicam da korkuyorum biraz
Korkucak bisey yok benim canim yanmiyo bile yaparken alisiyosunSagol canim bakmasam daha iyiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?