Gebelikte clexane kullananlar yardimci olabilir mi

Demir ilacını unutmuşum.evet

Ağır gelMedi. Coraspini ve progestanı 6.ayda kestim ama beni baz alma herkesin pıhtılaşma oranı farklı.benimki yüksekmiş
Yok zaten bende yok pıhtılaşma 2 kayıptan dolayı önlem olarak kullanyorum. Asprini daha erken kesiyomuş dr lar o nedenle sana sordum deneyimlisin diye normal dogummu yaptigini sorcaktim devaminda bana dr um normal doguma engel degil demişti ama belli bi haftada kesiliyo degi bende sana sormak istedm kaçta kesti seninkini diye.kıyaslama amacli degil mrk ettm ondan

6.ayda kesti Asprini. İğne yapacaksan normal doğum yapamazsın

Bende clexane kullanıyorum eşim hergün yapıyor kadın doğum doktoru vermişti. Bazen çıldıracak gibi oluyorum aşırı yakıyor hemde doğuma kadar kullanacakmışım yurtdışında yaşıyorum bir kaç kez gördüm de normal doğum yapılmaz yazılmış kızlar gerçekten öyle mi çünkü burda durum çok zor olmadıkça asla sezeryan yapılmaz kafam da deli sorular

Valla benim dr um çok emin bi şekilde normal dogum yapilir dedi bazilari riske atmiyo sanirsam topikte bi bayana daha sormustum oda normal dogum yaptigini söylemisye ben boyle dogum yapanlar denk geldikce soruyorum ama farkli farkli cvplar geliyor ben sezeryan istemiyorm insallah hayırlısıyla kucagıma alırim istedigim gibi olur

Ayyy inşallah ben istesemde sezeryan yapmazlar çok teşekkür ederim bilgi için

Ayyy inşallah ben istesemde sezeryan yapmazlar çok teşekkür ederim bilgi için
Canm ben seni hatirladim bu igne ve ilaclari kullanrken dr kontrlnde olman gerekiyo ama diyorum ya belli zamanlarda bunlari kesiyo aksi halde kesilmese oyle doguma gitsen ne biliyim bi sürü sey olabilir sonra çok kötü seyler olabilir.sen hala dr a gitmedinmi?

Hergün bu soru soruluyor Türkiye'den arkadaşlarım felan. Ama ben burdaki sorumlu hemşireden gizli kullanıyorum bunu yoksa elimden alırlar iğneleri. Midwife var oda ultrason felan yok 11. Haftada öyle 1 kere ultrason sokarlar kalp atış için o kadar. Midwife haftada 1 eve gelir yada ben giderim nasılsın iyi misin sohbet eder her hafta ıslak mendil Bebek bezi verir o kadar 15. Haftada bir test var o yapılır bu kadar işte ultrason bebeğe zararlı diye öyle her canın istediğinde veya kalp atışı için yapmazlar. Bir Türk buldum agustos 16 da gideceğim bakalım bir ultrason için 1300 istedi bakalım sırf kalp atışı için gideceğim ama bu iğne devam edip etmemek için gerekli test bişey yok hergün bunu düşünmekten kafayı yiyorum

Kizlar bu igne bilgiginiz siringa mi yoksa seker hastalarinin kullandigi gibi bir aparati mi var.hamile kalinca bende kullanicam da korkuyorum biraz

Kizlar bu igne bilgiginiz siringa mi yoksa seker hastalarinin kullandigi gibi bir aparati mi var.hamile kalinca bende kullanicam da korkuyorum biraz
Ucu daha ince ve kücuk hazir enjektör netten görsellerine bakabilirsin

kadın doğum bi kjere yazsın sonra sağlıkocağı da yazıyor ben 9 ay boyunca asm de yazduırdım

Resimlere bakarken mosmor olmus karinlar gordum de.canim kiymetli degildir aslinda.icim rahatladi biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…