- 22 Temmuz 2016
- 338
- 170
- 33
- Konu Sahibi KayraninnAnnesii
-
Can'ım betan ne? Burda öyle şeyler yok digital test ile bakıyoruzBenimde aynı 16 ağustosta bakılacak betan kaç cıkmıştı
Kan tahlili yaptırmadın mı canımCan'ım betan ne? Burda öyle şeyler yok digital test ile bakıyoruz
Hayır burda digital test yapılır 11. Haftada ultrason girilir kan testi yapılmaz maalesef Türkiye gibi değilKan tahlili yaptırmadın mı canım
Bence kesinlikle bacağına yapma ben yaptım da aldım ağzımın payını mükemmel ağrıyor göbek daha az ağrıyor. Acıya gelince eşimle hergün 15 dk kavga ediyoruz ancak iğne vurabiliyorKızlar ben de clexane kullanıyorum 1 haftadır ve inanılmaz ağrıyorKarnımdan vuruyorum, aceba bacak daha mı az ağrır? Ve karnıma baktıkca morarma ve ipne izi görmek moralimi inanılmaz bozuyor
Haklısın dikkatli olmakta fayda var. InşAllah güzel geçer hamileliğimiz :)Henüz 1 haftadır kullanıyorsun risk risktir. Şöyle 1-2 hafta bi kullan iyice beslen sonra kalk şahsen ben 3 haftalıkta öğrendim hamile olduğumu yaklaşık 3 haftadır da kullanıyorum. Ayağa sadece tuvalet ihtiyacım için kalkıyorum çünkü gerçekten çok yeni çok riskli hiç bişey için değmez yat dinlen birkaç hafta
Bende aynen çok korkuyorum kalp atışını duyana kadarda boyle olacak sanırımHiç bir şikayetim yok şimdilik çok şükür. Arada hafif kasık ağrılarım var ama korkuyorum, kalbini duyana kadar herhalde böyle aşırı dikkat edicem
Kalp atışını duyduktan snra başlattı doktorumKizlar merhaba bendede kan pihtilasmasi sorunu var suan hamileyim degerim 467 cikti igneyi keseyi gorunce verelim dedi dontir haftaya gel dedi gex olnaz mi siz ne zaman basladiniz
olumsuz düşünme hemen bir bildigi var ki doktorunun keseyi görünce başlayalım demiş ,kendisine bahsettin mi korkularından peki ?Ben iki kere kurtaj oldum hic kalp atisini duyamadik ki..bana keseyi gorunce baslicaz dedi gec olur mu dye korkuyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?