Gebelikte clexane kullananlar yardimci olabilir mi

Kızlar ben de clexane kullanıyorum 1 haftadır ve inanılmaz ağrıyor Karnımdan vuruyorum, aceba bacak daha mı az ağrır? Ve karnıma baktıkca morarma ve ipne izi görmek moralimi inanılmaz bozuyor

Kızlar ben de clexane kullanıyorum 1 haftadır ve inanılmaz ağrıyor Karnımdan vuruyorum, aceba bacak daha mı az ağrır? Ve karnıma baktıkca morarma ve ipne izi görmek moralimi inanılmaz bozuyor
Bence kesinlikle bacağına yapma ben yaptım da aldım ağzımın payını mükemmel ağrıyor göbek daha az ağrıyor. Acıya gelince eşimle hergün 15 dk kavga ediyoruz ancak iğne vurabiliyor sanırım acıya alışmaktan başka çare yok el mecbur

Evet bebişimize fatda etsin yeterki buna şükür. Eşini tebrik ediyorum, benimki hayatta yapamaz. Istesede yapamaz yani :)
Neyse Allahım hamileliğimizi sorunsuz geçirmemizi sağlasın. Ben şuan 4+4 hamileyim ve bolbol uzanıyorum evde. Yürüyüş yapmak istiyorum, çok mu riskli olur şuan?

Ben şuan sanırım 6 hafta oldum gibi kesin bişey yok. Bel Ağrı'n var mı? Birde kramp girmesi karnına baş dönmesi birde vitamin eksikliği var mı sende?

Henüz 1 haftadır kullanıyorsun risk risktir. Şöyle 1-2 hafta bi kullan iyice beslen sonra kalk şahsen ben 3 haftalıkta öğrendim hamile olduğumu yaklaşık 3 haftadır da kullanıyorum. Ayağa sadece tuvalet ihtiyacım için kalkıyorum çünkü gerçekten çok yeni çok riskli hiç bişey için değmez yat dinlen birkaç hafta

Hiç bir şikayetim yok şimdilik çok şükür. Arada hafif kasık ağrılarım var ama korkuyorum, kalbini duyana kadar herhalde böyle aşırı dikkat edicem

Haklısın dikkatli olmakta fayda var. InşAllah güzel geçer hamileliğimiz :)

Kizlar merhaba bendede kan pihtilasmasi sorunu var suan hamileyim degerim 467 cikti igneyi keseyi gorunce verelim dedi dontir haftaya gel dedi gex olnaz mi siz ne zaman basladiniz

Ben iki kere kurtaj oldum hic kalp atisini duyamadik ki..bana keseyi gorunce baslicaz dedi gec olur mu dye korkuyrm
olumsuz düşünme hemen bir bildigi var ki doktorunun keseyi görünce başlayalım demiş ,kendisine bahsettin mi korkularından peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…