Gebelikte dış ağrısı

yesiltepe87

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
3.238
2.354
398
Merhaba kızlar 2 gece önce şiddetli dış ağrısı başladı kulağıma vuruyor dişlerim üst üste bile degemiyor dün Dr gittim 26. Haftada birşey yapamam diyor evde bana bakan 2 küçük çocuğum daha var 2 gündür ne uyuyorum nede ağzıma yemek giriyor sadece çorba ve yoğurt yiyorum şimdi bir Dr daha aradım gel bakalım dedi ama büyük ihtimalle birşey yapamam diyor evde yapabileceğim birşey var mı teşekkür ederim.

Gecmis olsun canim
Bilmiyorum hamilelikte diş tedavisi yaparlar mi ama benim bebegim 2 aylikken emziriyordum ve dolgu yaptirmistim

Ve doktor bana merak etme hamileleri bile tedavi ediyoruz demisti

Kâr zarar iliskisi onemli tabi şuan zararı olabilir belki ama sende kötü durumdasin .baska bi doktora git istersen

Çok geçmiş olsun... Çok zordur diş ağrısı ben de hamileyken yaşadım, belki daha etkili tavsiyesi olan olur ama ben bol tuzlu su ile çalkalıyordum uyuştuyordu

LP
Gecmis olsun canim
Bilmiyorum hamilelikte diş tedavisi yaparlar mi ama benim bebegim 2 aylikken emziriyordum ve dolgu yaptirmistim

Kâr zarar iliskisi onemli tabi şuan zararı olabilir belki ama sende kötü durumdasin .baska bi doktora git istersen
Gecmis olsun canim

Bende diş doktoruna gittiğimde erken doğumu tetikleyebilir demişti yaptırma Mıştım

Geçmiş olsun hormonlardan dolayı oluyor böyle şeyler.
Karanfil koyabilirsin iyi geliyor.
Yada zeytin.

Randevu aldım saat 11.30 tuzlu su geçici çözüm oluyor tam uyuyacam çocuklar ya acıktım ya cisim geldi kalk diyor umarım bu Dr birşey yapar

Tuzlu su da iyi geliyor ama biraz uyuşuyor sonra tekrar başlıyor. Ben çok sinirlenirdim daha çok ağrıyor gibime geliyordu

Merhaba kızlar 2 gece önce şiddetli dış ağrısı başladı kulağıma vuruyor dişlerim üst üste bile degemiyor dün Dr gittim 26. Haftada birşey yapamam diyor evde bana bakan 2 küçük çocuğum daha var 2 gündür ne uyuyorum nede ağzıma yemek giriyor sadece çorba ve yoğurt yiyorum şimdi bir Dr daha aradım gel bakalım dedi ama büyük ihtimalle birşey yapamam diyor evde yapabileceğim birşey var mı teşekkür ederim.
Gebelikte keyfi tedavi yapılmaz ama böylesine ciddi sorunlar cözülmeli
Enfeksiyon evde ve veya ilaçla gecmex
Dişin içi Acılma lı
Drunuzu değiştirin

Belki bu çocukların diş çıkartıkları zaman sürülen kremler işe yarayabilir ve zararsız olabilir diye düşündüm... Ama iltihap varsa ki muhtemelen bu kadar ağrıdığına göre var tedavi edilmeli doktor değiştirin..

6. Ay ve sonrası birşey yapmıyorlar malesef
Ama şimdi ismini yazmayayım doktorum bana bi ilaç vermişti
Hamilelikte kullanılabilen doğuma kadar öyle idare ettim
Sık sık tuzlu gargarada rahatlatıyor
Doğumdan bir hafta sonra kanal tedavisi yaptırdım

Hepinize teşekkür ediyorum doktordan geldim muayene etti kanal yapmak lazım dedi hemen yapın dedim k doğum uzmanından imzalı kağıt istedi oda haftasonu yok işimiz hafta icine kaldı bir antibiyotik verdi inşallah hafifler.

Hepinize teşekkür ediyorum doktordan geldim muayene etti kanal yapmak lazım dedi hemen yapın dedim k doğum uzmanından imzalı kağıt istedi oda haftasonu yok işimiz hafta icine kaldı bir antibiyotik verdi inşallah hafifler.
Çok geçmiş olsun ama diş tedavisi bu aylarda çok tehlikeli. Doğuma sebep oluyor. İnşallah ilaçlar geçirir.

Hamileyken disim hava almaya basladi tabi islem yapılamadı ama hava alan yere karanfilli bir dolgu gibi bisey koydu hekimim düştükçe ya da ağrımaya başlayınca yeniisi koydu . Iki uc kez degistirdim herhangi bir sakincasi zarari olmayan nir islemdi kendi dk onay vermişti

Antibiyotik ağrıyı hafifletti biraz ama kulağımda ağrıyor bu gidişle tedavi şart teşekkür ederim karanfil koydum tuz yapıyorum yanağıma buz torbası bırakıyorum şimdilik böyle durumum

Back
X