- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.046
- 1.123
- Konu Sahibi CennetKokulum
-
Arkadaslar sigara tiriyakisiyim ve gebe kalirsam e sigara kullanabilirmiyim merak ediyorum kullanan varmi
bir arkadaşım hamile iken sigara içti azalttı ama ,içti. çünki doktoru eğer içmezse psikolojik olarak kendini kötü hissedeceğini bunun bebeğe daha çok zarar vereceğini söylemişti.
sonra bebeği doğdu gayet sağlıklı hiç bir şeyi yok.
ama tam 1 ay sonra bebek birden öksürük krizlerine boğulmaya başladı ve doktora gittiler.gebelikte sigara kullanımına bağlı olarak ciğerlerinde sıkıntı oluşmuş.baya tedavi gördü bebecik.
o psikolojisi bozulur diyen dr burdan taaaa aaaaaaa kadar
Nasil basardiniz kutluyorum sizi harilasinizz ..caniniz sigara istediginde ne yaptiniz?sağlığını
Canım istediğinde ya sakız çiğnedim ya da bebeğimi düşündüm. Çok fazla asabiyetim oldu ama o da geçti. Bir de iştahım çok açıldı almam gerekenden fazla kilo aldım ama olsun. Bebeğimin sağlığı için herşeyi göze alırım. O masumu kendi zevkim için zehirleyemem. Bir daha sigaraya başlar mıyım? Emzirme olayları falan bittikten sonra belki başlarım onu zaman gösterir. Bu zamana kadar bırakmayı hiç düşünmemiştim çünkü sigara içmeyi seviyordum, zevk alıyordum. O yüzden bir daha asla içmem diyemiyorum. Şimdilik öncelik bebeğimin sağlığı sonrasına bakıcaz artık :)Nasil basardiniz kutluyorum sizi harilasinizz ..caniniz sigara istediginde ne yaptiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?