Gebelikte e sigara kullanilırmı

bu ne biçim bi doktor önerisi ya, sanki sigara olmasa milletin hayatı gül bahçeside, hiç sıkıntı stres yok sigarasızlıktan başka psikoloji bozacak, inşallah bebeğin hastalığı tekrarlamaz

Arkadaslar sigara tiriyakisiyim ve gebe kalirsam e sigara kullanabilirmiyim merak ediyorum kullanan varmi

bence hamile kalmayı planlıyorsan şimdiden bırakmalısın ki, vucudun hücrelerin temizlensin, bebeğin sağlıklı bir bedene gelsin
e sigara nedir zararlı mıdır falan filan bilmiyorum da sonuçta eğer bebek sahibi olmak istiyorsan bu düşünceden tamamen uzaklaşmalısın diye düşünüyorum, bence bunun için gerekli herşeyi dene

bu ne biçim bi doktor önerisi ya, sanki sigara olmasa milletin hayatı gül bahçeside, hiç sıkıntı stres yok sigarasızlıktan başka psikoloji bozacak, inşallah bebeğin hastalığı tekrarlamaz
aslında bir çok doktor bu öneriyi sunuyormuş bende sonradan öğrendim.günde en fazla 5 sigaraya kadar izin veriliyormuş.ne saçma değil mi?

yediklerinize,içtiklerinize hatta giydiklerinize bile dikkat edin diye uyaran doktorlar buna izin verebiliyor.

kesinlikle bana da saçma geldi, bi kafenin bahçesine oturunca bile 10 dk da gözlerim yanıyor sulanıyor, başıma hafif bi ağrı giriyor benim sadece başkasının dumanından bile yani, o bebeğe neler yapmıyordur o 5 sigara

Cenin ana rahmine dusmeden once bile beslenmeye sagliginiza psikolojik yapiniza bile ozen gosterinki saglikli nesiller olussun deniliyor.siz hamileyken sigara tovbeee...

normal sigarayı değil elektronik sigarayı soruyorsunuz değil mi?
içilmez onda da nikotin var çünkü.

bununla ilgili videolar,görseller vardı internette. herkesin izlemesini tavsiye ederim.

Arkadaslar sigara tiriyakisiyim ve gebe kalirsam e sigara kullanabilirmiyim merak ediyorum kullanan varmi
Uzmanlar Hamile kalmadan uc dort ay once birakin diyor. Kan yoluyla bebegine geciyor. Baskasina bakarak icmeyin bence . Onun bebegine birsey olmadi diye sizinki ne olmadi diye birsey yok. Teyzemin komsusu icti. Bebegi 2 kg ancak dogdu . Gelismemis. Solunum cihazina baglandi. Sık sık solunum hastaliklari geciriyor. Daha kotu seylerde var. İnternet bakabilirsin. Cok uzun. Emzirme donemindede kullanmayin. Onlar kucucuk savunmasiz zehirlemeyin. Kendiniz icin bir sey soylemem ama bebek icin siz bilirsiniz demem. Acin okuyun zararlarini.

" Kullandım , hicbirsey olmadı bebeğe " cümlelerini duyarak kendinizi rahatlamazsiniz.
Bebek kandaki gıdalardan besleniyor ve siz hergun kaniniza zehir yollayacaksiniz. Oksijenini calacaksiniz bebeğinizin. Yani solunum hakkını çalmış oluyorsunuz.

Bırakan nasıl bırakıyorsa siz de öyle bırakacaksınız. Içenleri değil icmeyenleri baz alın kendinize.
Ve hatta 6 ay önce bırakın diyor doktorlar ki kanımız az da olsa temizlensin

dün izledim daha.madde bağımlısı bir anne.bebeği doğar doğmaz krize giriyor.nasıl bir vicdan dır bu.

Sigara içen bazı annelerin çocukları sağlam doğabilir ama ileride mutlaka solunum sıkıntısı olan bir hastalık yaşıyorlar.

Yengem 3 çocuğunda da sigara kullandı hem de söndürüp tekrar yakardı ki o daha zararlıymış çocuklar doğdu ciğerleri gelişmediği için küvezde kaldı hep şimdi de çok zayıf ve bakımsız duruyorlar ilerde başka bir rahatsızlık çıkmaz inşallah

kendini bir balonun icinde hayal et ve birisi surekli o kapali balonun icine sigara dumani ufluyor nasil hissederdin? bunu ufacik bir bebege yaptigini hayal edebiliyor musun? hamileyken de emzirirken de icmemelisin hayir! emzirirken kisminda belki istisnai kacamaklar evet ama o da ek gidaya basladiktan sonra artik hic dayanamiyorsan gunde 1 2 ama o bile dogru degil.

Gebelikte tabiiki kullanılmamalı
Hatta sigara içilen ortamda durmamalısın
Bebeğin rahatsız doğarsa çok pişman olursun

Konu sahibi elektronik sigara içebilir miyim diye soruyor bence. Herkes normal sigara anlamış ama bilmiyorum

E-sigarada da nikotin var bildiğim kadarıyla
Gebelik ve sigara tiryakiliği zor bir dönem
Bazı doktorlar günde 3 sigaraya izin veriyor ancak bu da baz alınacak bir şey değil bence
Neredeyse 26 yıllık tiryakiyim ancak bu konuda bir esneklik olmamalı
Risk alınmamalı bebekle ilgili, içen yakınlarım var ancak hiç onaylamadığım bir hareket
Bir şey olmayacağının asla garantisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…