- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi CennetKokulum
-
bir arkadaşım hamile iken sigara içti azalttı ama ,içti. çünki doktoru eğer içmezse psikolojik olarak kendini kötü hissedeceğini bunun bebeğe daha çok zarar vereceğini söylemişti.
sonra bebeği doğdu gayet sağlıklı hiç bir şeyi yok.
ama tam 1 ay sonra bebek birden öksürük krizlerine boğulmaya başladı ve doktora gittiler.gebelikte sigara kullanımına bağlı olarak ciğerlerinde sıkıntı oluşmuş.baya tedavi gördü bebecik.
Arkadaslar sigara tiriyakisiyim ve gebe kalirsam e sigara kullanabilirmiyim merak ediyorum kullanan varmi
aslında bir çok doktor bu öneriyi sunuyormuş bende sonradan öğrendim.günde en fazla 5 sigaraya kadar izin veriliyormuş.ne saçma değil mi?bu ne biçim bi doktor önerisi ya, sanki sigara olmasa milletin hayatı gül bahçeside, hiç sıkıntı stres yok sigarasızlıktan başka psikoloji bozacak, inşallah bebeğin hastalığı tekrarlamaz
aslında bir çok doktor bu öneriyi sunuyormuş bende sonradan öğrendim.günde en fazla 5 sigaraya kadar izin veriliyormuş.ne saçma değil mi?
yediklerinize,içtiklerinize hatta giydiklerinize bile dikkat edin diye uyaran doktorlar buna izin verebiliyor.
bununla ilgili videolar,görseller vardı internette. herkesin izlemesini tavsiye ederim.kesinlikle bana da saçma geldi, bi kafenin bahçesine oturunca bile 10 dk da gözlerim yanıyor sulanıyor, başıma hafif bi ağrı giriyor benim sadece başkasının dumanından bile yani, o bebeğe neler yapmıyordur o 5 sigara
Uzmanlar Hamile kalmadan uc dort ay once birakin diyor. Kan yoluyla bebegine geciyor. Baskasina bakarak icmeyin bence . Onun bebegine birsey olmadi diye sizinki ne olmadi diye birsey yok. Teyzemin komsusu icti. Bebegi 2 kg ancak dogdu . Gelismemis. Solunum cihazina baglandi. Sık sık solunum hastaliklari geciriyor. Daha kotu seylerde var. İnternet bakabilirsin. Cok uzun. Emzirme donemindede kullanmayin. Onlar kucucuk savunmasiz zehirlemeyin. Kendiniz icin bir sey soylemem ama bebek icin siz bilirsiniz demem. Acin okuyun zararlarini.Arkadaslar sigara tiriyakisiyim ve gebe kalirsam e sigara kullanabilirmiyim merak ediyorum kullanan varmi
Arkadaslar sigara tiriyakisiyim ve gebe kalirsam e sigara kullanabilirmiyim merak ediyorum kullanan varmi
Konu sahibi elektronik sigara içebilir miyim diye soruyor bence. Herkes normal sigara anlamış ama bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?