Gebelikte ellerde kuruluk

Orfade

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2020
136
40
28
Selam kızlar. Şöyle bir sorunum var. 9haftalık hamileyim ve 1aydır ellerim aşırı kuruyor sağ elim sol elime göre daha da fazla kuruyor. Bildiğiniz çatlayıp kanamaya başladı. Ne sürsem nafile. Neden böyle oluyor anlamdım. 5.haftadan başlayan bir kuruma. Sizce neden oluyor olabilir bunu yaşayan var mı? Bir şeye mi işaret?
Vitamin eksikliği mi normal bir şey mi acaba. Kızımda hiç böyle bişi yaşamadım. Ama bu gebeliği de çk kötü. Cevaplarınızı bekliyorum.

Egzama çok çektim hamilelikte hala izleri sürüyor. Tek yapabileceğin kimyasal deterjanlardan uzak durmak ve ellerine hep nemlendirici kremler sürmek. Allah yardımcın olsun zor bi durum.

Egzama çok çektim hamilelikte hala izleri sürüyor. Tek yapabileceğin kimyasal deterjanlardan uzak durmak ve ellerine hep nemlendirici kremler sürmek. Allah yardımcın olsun zor bi durum.
Yalnız canım deterjan elime değmiyor ki. Sadece sabun kullanırken değiyor. Ve hayatımda hiç böyle bişi yaşamadım ki. Artı benim vucudum kuru değil yağlı. Normal değil yani bu sadece elde olması sağ elde

Bende hiç yaşamıştim hamilelikte basladi ilk parmaklarimda sora ellerimde devam etti aşırı kurur gerilir en sonunda çatlayip kanardı cok aci verici bi durum yanmada vardı. Kaç doktora gittim bi bilsen hepside kendin koruyacaksın ellerini dedi kimyasaldan kolonya ıslak mendil sıvı sabun ne varsa.. Ne kremler kullandim ama nafile. Sen yinede icin rahat etsin istiyorsan dermatolojiye git ama bu anlattigin durumu ben yasadim egzama idi hala daha tam gitmis degil benden dikkat ediyorum.

Bir de bişi diyecem sizin ellerinizde kuruluk çektiğiniz hamilelikte kız mı erkek mi bebeğiniz oldu.?böyle bişi de duydum da doğru mu acaba cinsiyete işaret mi?

Bir de bişi diyecem sizin ellerinizde kuruluk çektiğiniz hamilelikte kız mı erkek mi bebeğiniz oldu.?böyle bişi de duydum da doğru mu acaba cinsiyete işaret mi?
Cinsiyetle bi alakası var mı bilemem elbette ama benim oğlum oldu

Cinsiyetle bi alakası var mı bilemem elbette ama benim oğlum oldu
Maaşallh. Benim okuduğum yazılarda da kimde böyle bir şey olmuşsa erkek bebekleri olmuş. Hayırlısı diyelim ve ellere özen gösterelim napalım. Benim daha erknn cinsiyet için. Sağol cvp verdiğin için.

Bende de kabuklanma kuruma olmuşdu. Ama gune 2 litre su içince geçiyordu. Ne zaman az sivi aldiysam o zaman hemen kabuklaniyordu. Bir sure sonra oyle sorunlarim olmadi ama

Maaşallh. Benim okuduğum yazılarda da kimde böyle bir şey olmuşsa erkek bebekleri olmuş. Hayırlısı diyelim ve ellere özen gösterelim napalım. Benim daha erknn cinsiyet için. Sağol cvp verdiğin için.
Rica ederim sağlıcakla kucağına alırsın insallah bebeğini Rabbim gönlünce nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…