• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelikte enfeksiyon için ilaç kullanımı !!! Bilgisi olan arkdşlar...

Hazansonbahar67

"ALLAH" yeteR...
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2015
54
49
88
35
Selamunaleyküm dostlar nasılsınız?
Konu başlığında görüldüğü gibi 7 haftalık gebeyim ve enfeksiyonum var doktor düşük dozda antibiyotik verdi dün kullanmaya başladım ama kafamda bir sürü sorular???? Bu Zaman bebeğin oluşum Zaman'ı ve ilaç kullanımı onu etkiler diye düşünüyorum bilgisi olan arkadaşlar gebelik sürecinde kullananız var mı ????

Konu başlığında görüldüğü gibi 7 haftalık gebeyim ve enfeksiyonum var doktor düşük dozda antibiyotik verdi dün kullanmaya başladım ama kafamda bir sürü sorular???? Bu Zaman bebeğin oluşum Zaman'ı ve ilaç kullanımı onu etkiler diye düşünüyorum bilgisi olan arkadaşlar gebelik sürecinde kullananız var mı ????
Bazı antibiyotikler gebelikte kullanılabiliyor. Öyle olmasa doktorlar tavsiye etmezdi. Hem enfeksiyon da düşük sebebi olabiliyor. Tedavi edilmesi gerek tabi. Kafana takma bişey olcak olsa doktor vermez

Doktoruna güven ve ilacını kullan. Enfeksiyon düşük ve erken doğum sebebidir. Zaten zararı olsa doktorun vermezdi. Sağlıcakla kucağına al inşallah ;)

merhabalar ben şuan 35.haftamdayım hamileliğimin ilk haftasından itibaren enfeksiyon sorunu yaşıyorum ve antibiyotik içmediğim gün yok desem yalan olmaz. Şuan da koruyucu tedaviye başladık günde tek doz antibiyotik kullanıyorum, çünkü bıraktıgım gb enfeksiyon tekrarlıyor. Buna engel olmak için koruyucu tedavideyim şuan. Tek korkum bebeğime bişi olmasıydı hep. Ama şükürler olsunki sağlığı doktorumun dediğine göre yerinde, gelişimi önde..

merhabalar ben şuan 35.haftamdayım hamileliğimin ilk haftasından itibaren enfeksiyon sorunu yaşıyorum ve antibiyotik içmediğim gün yok desem yalan olmaz. Şuan da koruyucu tedaviye başladık günde tek doz antibiyotik kullanıyorum, çünkü bıraktıgım gb enfeksiyon tekrarlıyor. Buna engel olmak için koruyucu tedavideyim şuan. Tek korkum bebeğime bişi olmasıydı hep. Ama şükürler olsunki sağlığı doktorumun dediğine göre yerinde, gelişimi önde..

Aynı sorun bende de var malesef sürekli enfeksiyon tek böbrekliyim doktor ondan dolayı normal dedi ilaç tedavisi ile normal bir hamilelik geçirirsin dedi ama ben kendi kendime ister istemez herşeyi getirdim aklıma gerçi bu ikinci gebeliğim elhamdülillah ilk çocuğum sağlıklı sıhhatli doğdu onda hiç böyle bişey yaşamadım tam aksine hiç enfeksiyon bile kapmadım. Bunda böyle olunca bir anne olarak herşeyi düşündüm...
Şuanda gönlüme su serptin Allah razı olsun gerçi herşey Allah'a kalmış Rabb'im inşAllah cümlemize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ....

çoookkk kullandım sık sık idrar yolu enfeksiyonu olurdum şuan kullanmanız önemli düşük yapmamak içn enfeksiyon düşüğe sebep olur..

Back
X