Gebelikte ense kalinligi acilll

Aynen canım ama okadar gerilimli artık doktor gayet sağlıklı dio bilmiorum artık genetik bir rahatsizlik olabilir yada alayım izniyle sağlıklı olabilir 19 haftasına girdikk

Canim nasilsin hersey yolundadir insallah aklim sende kaldi
Canim ben 15 gün evvel dogum yaptim.. bebegimin kalbi durmustu.. melek oldu gitti yavrum :..( haplar verdiler dogum baslasin diye, dogumhaneye giremeden odada ellerime dogdu.. korkunc kabus gibi seyler yasadim.. allahim kimseye yasatmasin.. 19+1 deydi dogdugunda. Büyük oldugu icin kürtaj olmadi..

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm bende şimdi 19 +2 deyim melegimize duaediorum bunlarda bizim için bi sınav aslında çok üzüldüm inanki

Vahhh canimmm cok uzuldum kurban oldugum allahim bizi cok aci sekilde sinadi bu sene insallah bundan sonra hepbirlikte cok guzel seyler yasariz..allah herseyin sabrini veriyor ilk haftalarda herseyden kopmustum kizimla bile ilgilenmiyordum baktim ailem dagiliyor kocamda cok uzuluyor kendime gelmeye calistim simdi sessizce hissettirmeden kenar kosede agliyorum insallah bunlarda gececek.ilk basta herseye kusmustum bak simdi esimle daha yeni konustuk yine deneyelim diye.bebegine rahmet size sabir diliyorum ve bundan sonra hepbirlikte guzel seyler yasariz insallah

Merhaba arkadaslar benimde durumum biraz kafa karıştırıcı 13 haftada 2li test yaptırdım ve herşey gayet iyiydi 1.57 ense saydamlığı çıktı riskler düşüktü fakat 19+3 ken (bebeğim hep 4 gün önden gidiyor bu arada)gittiğim doktor 2 saat ilgilendi benimle ve ense kalınlığını 7.66 mm ölçtü ve kalbinde parlaklık tespit etti kalbiyle alakalı fetal eko yani kalbine baktırdım geçiçi bi durum olduğu söylendi ense kalınlığından dolayı aminosentez önerdi devlet hastanesi düşünmek için zaman istedim ve farklı cerrahpaşada bir prof gittim oda ense kalınlığını ölçmedi raporlarımı göstermeme rağmen sağlıklı senin bebeğin dedi ense kalınlığı olabilir bazı bebeklerde bu normal dedi ben aminosentez önermezdim sana ama aklında illaki soru kalıcaksa git fetal dna testi yaptır dedi ve dün yaptırdım risksiz olduğu için benim için dua edermisiniz ve bu durumu yaşayan varmı?

Detaylı ultrasyonda gir derim canim

Kalbinin durdunU nasıl anladınız canimm ağrının olduu
Hayir canim zaten yasayamaz dayanamaz dedikleri icin ben verdikleri randevudan önce tekrar bi randevu aldim arasi ucun gelmisti Cünkü bi bakilsin dedim.. iyi ki de gitmisim o vesileyle ögrendim.. insallah canimsizde bisey olmaz

Baska doktora dahs git canim. 7mm den fazla ölcmüs bu az bi deger degil.. bikac doktor daha baksin

Selam canim. ense kalinliginin 11 ile 13 cu haftalarda degeri onemli diye hep okudum kalpteki parlaklik ayni haftalarda bende de gorunmustu perinatalog detayli ultrasonla incelemisti bisey cikmamisti sukur bazen oyle gozukebiliyormus birde yasim 38 di o yaslardaki hamileliklerde olabir sorun yok demisti cok sukur hic sorun yasamadim.bence allahin izniyle hicbisey yoktur ama sen yinede icin rahat olsun diye baska bir peritanaloga detayli ultrason yaptir

ben nifty test yaptırdım doktor risk var diyince o korkuyu yaşayan bilir iinsan çok telaşlanıyor ama çok şükür dün sonuçlarım geldi temiz :)

Slm kızlar 12 haftada ense kalınlığı 2.9 çıktı
Nifty yaptırdık sonuç beklıyorum. Doktor plasentadan örnek istedi. Benzer durum yaşayıp olumlu sonuç alan var mı?

Slm kızlar 12 haftada ense kalınlığı 2.9 çıktı
Nifty yaptırdık sonuç beklıyorum. Doktor plasentadan örnek istedi. Benzer durum yaşayıp olumlu sonuç alan var mı?
Hic stres etme canim ben ense kalinli 3.02 ido daha sonra 4.5 yukselmis dediler hicbir test yaptirmadim sonrasi nemi cok sukir hicbir sıkıntısi yok 7 aylik olduk deteyli ultrasyonda bile soryn gorunmedii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…