Iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim..evet haklisin cok zor bir durum ve kotu bir surec ilk.basta insan basedemez saniyor ama allah sabrini veriyor tabi aklin kalmasin baska dr a mutlaka git allahtan umit kesilmez ama kesinlikle amniyosentezi yaptir o sana kesin sonucu verecek.allah ne yaziyorsa onu yasiyoruz.icinde bulundugun durumu o kadar iyi anliyorum ki ne yazak ki teselli cumlesi olmadiginida biliyorumI Ilke777 canım kaybın için başın sağ olsun.. Çok zor bir durum gerçektenn alöah sana sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.. Şuanda ben de aynı korkuyu yaşıyorum.. Bizim de 6mm çıktı.. Doktor amniyosentez önerdi. Ben bir doktora daha gidicem 6 eylülde o zaman 14+2 olucak.. Çok Korkuyorum gerçekten çok zor bir durum
Keske benimde oyle olsaydi canim allah sana ve evladina uzun omur versin ama malesef oglum down sendromlu cikti cvs test sonuclarimizda ve onunla vedalasmak zorunda kaldim5,6 şimdi bebeğim yanımda neler dendi neler ne testler yaptırdık çaresizce ne yollar aradım kızım sağsalim normal yolla doğdu tüm testlerden geçtik sağlıklı çok şükür üzülme Allahtan hayırlısı inşallah sağsalim kucağına alırsın sende
Yarın kontrole gidixem canım başka bir doktora artık onun söylediklerine göre yaptır derse eger yaptırıcam.. Hayırlı haberler nasip etsin inşallah rabbimIyi dileklerin icin cok tesekkur ederim..evet haklisin cok zor bir durum ve kotu bir surec ilk.basta insan basedemez saniyor ama allah sabrini veriyor tabi aklin kalmasin baska dr a mutlaka git allahtan umit kesilmez ama kesinlikle amniyosentezi yaptir o sana kesin sonucu verecek.allah ne yaziyorsa onu yasiyoruz.icinde bulundugun durumu o kadar iyi anliyorum ki ne yazak ki teselli cumlesi olmadiginida biliyorumsadece zaman allaha sigin bol bol dua et bu zamani gecirirken tek yapabildigin o oluyor.ben insanlarlada konusmamistim uzun sure.insallah hayirli haberlerini verirsin allah korusun aksi bir durumda da yine yazisalim.amniyosentez icinde gec kalma hepiniz icin bu cok onemli vakit anlaminda.
Ne kadarlık sın canım şuan? Benim de 11+5de 4,6mm çıkmış tı sonra 12+2de başka doktor 6 mm dedi. 14+2de de vücudunun etrafı ödemle kaplı dedi başka doktor.. Şyanda da dayanamaz kalbi dedi bekliyorum ayın 17siniArkadaslar merhaba oncelikle benimde bebegime ilk olcum 3.26 olarak olcum yapildi tabi dunyq basima yikildi cuma gunu daha sonra dun yani pazartesi guni baska bir doktora gorundum 4.1 yukseldigi soylendi acil sevkle cbs yaptirmam istendi tabi ben 3 doktora gitdim oda bebegin ense kalinli disinda gayet iyi gorundunu ama ense kalinlimim var oldunu cbs onerdi bole durum yasayip sağlık haber alan oldumukii
Canim suan 12+6dyim cvs icin Isparta geldikk fakat bosuna gelmisim kilolu oldum ocon gobekte yag dokusundan cvs yaoamadi doktor 16 haftamda amiosentes yaptirtacamm bakalimm bilmiom bebbekye burun kemigi herseyi var deniyoo saglikli sadece ense kalinli var denildii bilmiom icim icimi yiyo cok kotuyummNe kadarlık sın canım şuan? Benim de 11+5de 4,6mm çıkmış tı sonra 12+2de başka doktor 6 mm dedi. 14+2de de vücudunun etrafı ödemle kaplı dedi başka doktor.. Şyanda da dayanamaz kalbi dedi bekliyorum ayın 17sini
Canım çok iyi anlıyorum seni.. Şöyle düşün en azından sadece ense kalınlığı bu güzel bişey.. Sıkma kendini rahatla.. Olcak bişey varsa önğne geçemiyoruz. Allah korusun, bol bol dua edelim. Benim de gözümde yaş kalmadı ağlamaktan.. Bana doktor resmen bir dahaki kontorle kadar yaşamayabilir dedi, bu nasıl laftır.. Psikolojisini bozar insanın, sen kimsin de de böyle diyorsun.. Çocuk yaşıcaksa bile belki benim yaptığım stresten etkilencek.. İnsan biraz düşünür ama nerde.. Bu yurtdışındaki doktorlar gerçekten çok ruhsuz. Türkiyedeki arkadaşların çoğu türkiyedeki doktorlardan şikayetçi ama bence onları öpüp başımıza koyalımCanim suan 12+6dyim cvs icin Isparta geldikk fakat bosuna gelmisim kilolu oldum ocon gobekte yag dokusundan cvs yaoamadi doktor 16 haftamda amiosentes yaptirtacamm bakalimm bilmiom bebbekye burun kemigi herseyi var deniyoo saglikli sadece ense kalinli var denildii bilmiom icim icimi yiyo cok kotuyumm
Şuan çok aşırı yüksek değil belki düzelir.. Ya da çok basit bişeydir belki kötü düşünmeyelimArkadaslar merhaba oncelikle benimde bebegime ilk olcum 3.26 olarak olcum yapildi tabi dunyq basima yikildi cuma gunu daha sonra dun yani pazartesi guni baska bir doktora gorundum 4.1 yukseldigi soylendi acil sevkle cbs yaptirmam istendi tabi ben 3 doktora gitdim oda bebegin ense kalinli disinda gayet iyi gorundunu ama ense kalinlimim var oldunu cbs onerdi bole durum yasayip sağlık haber alan oldumukii
Doktormus o ole bosver biz yavrularimoz icon dua edelim isallah bisey olmi ak seninkinede bejim yavrumada ben dovurcam venim kaderim evladimdan vazgeçemem ben o benim sinavim sadece sonucu ogrenmek icin ugrasiorumm isllah rabbim buyuk doktor degostor derim git o doktoraCanım çok iyi anlıyorum seni.. Şöyle düşün en azından sadece ense kalınlığı bu güzel bişey.. Sıkma kendini rahatla.. Olcak bişey varsa önğne geçemiyoruz. Allah korusun, bol bol dua edelim. Benim de gözümde yaş kalmadı ağlamaktan.. Bana doktor resmen bir dahaki kontorle kadar yaşamayabilir dedi, bu nasıl laftır.. Psikolojisini bozar insanın, sen kimsin de de böyle diyorsun.. Çocuk yaşıcaksa bile belki benim yaptığım stresten etkilencek.. İnsan biraz düşünür ama nerde.. Bu yurtdışındaki doktorlar gerçekten çok ruhsuz. Türkiyedeki arkadaşların çoğu türkiyedeki doktorlardan şikayetçi ama bence onları öpüp başımıza koyalım
Canim ne yaptin gittinmi dr aYarın kontrole gidixem canım başka bir doktora artık onun söylediklerine göre yaptır derse eger yaptırıcam.. Hayırlı haberler nasip etsin inşallah rabbim
Evet canım gittim, hiç iyi görünmüyor dedi. Vücudun etrafını ödem kaplamış, ciğerlerinde su varmış.. Kalbi de çok hızlı atıyormuş bu yğzden. Savaşıyormuş yanii. Kalbi dayanamaz buna dedi.. 17sinde tekrar gidicem normal kadın doktoruma, o zamana kadar bile yaşamayabilir dedi.. Allah büyük hala bi ümidim varCanim ne yaptin gittinmi dr a
Ancak girip cevap yazabildim herseyin hayirlisini nasip etsin allah..Kotu bisey varsa ki allah korusun kendilignden kalbinin durmasi inan daha iyi ben cok dua etmistim allaha eger kotu sonuc cikacaksa kendiliginden kalbi dursun diyeEvet canım gittim, hiç iyi görünmüyor dedi. Vücudun etrafını ödem kaplamış, ciğerlerinde su varmış.. Kalbi de çok hızlı atıyormuş bu yğzden. Savaşıyormuş yanii. Kalbi dayanamaz buna dedi.. 17sinde tekrar gidicem normal kadın doktoruma, o zamana kadar bile yaşamayabilir dedi.. Allah büyük hala bi ümidim var
Aynen canım ben de öyle dua ettim.. asla kıymak istemem ben de geeçektenok zorAncak girip cevap yazabildim herseyin hayirlisini nasip etsin allah..Kotu bisey varsa ki allah korusun kendilignden kalbinin durmasi inan daha iyi ben cok dua etmistim allaha eger kotu sonuc cikacaksa kendiliginden kalbi dursun diyediger hali yani benim yasamak zorunda kaldigim inan cok daha zor
Selamlar.haddinden fazla arastirdigim icin dr lar diyorlarki dusmesi tabiki iyi bir seyir fakat bisey olmadiginin ispati degil olcum 1 kere bile yuksek ciksa mutlaka gerekli testler yapilmali yani kayboldugu tehlikenin gectigi anlamina gelmiyormusKızlar Merhaba daha öncede yazmıştım size b3begimde ense kalınlığında vardı onun dışında hersey gayet normal seyrine idi hatta 13 haftada 4.3 kadar yükselmiş idi bugün kontrole gitdi 16 haftada amiosentez olacaktım 15.+3 deyim buarada allahım bir mucize bahsetti bebeğinin ense kalınlığında kaybolmuş yani düşmüş 1.9 olcduu ve herseyi normal dedi allahım sizin yavrularinizida size bagislarr
Canim nasilsin hersey yolundadir insallah aklim sende kaldiAynen canım ben de öyle dua ettim.. asla kıymak istemem ben de geeçektenok zor
Çok teşekkür ederimm evet biliorum araştırdım canım düşmesi bişey ifade etmediniz ama eşinde bende çok yıpranmış ve artık kader kısmet hakkımda die yaptırmadan amiosentez sadece Eskişehir'de perinatolagdan randevu aldimm detaylı ultrasyonda gireceğim ayin 9da canım işallah bişi sikint gorunmeZSelamlar.haddinden fazla arastirdigim icin dr lar diyorlarki dusmesi tabiki iyi bir seyir fakat bisey olmadiginin ispati degil olcum 1 kere bile yuksek ciksa mutlaka gerekli testler yapilmali yani kayboldugu tehlikenin gectigi anlamina gelmiyormussen yinede guzel iyi seyler dusun allahimda oylesini nasip etsin fakat testini ihmal etme bence hatta baska bir dr a da gorun.Hatta ilk dr un yanlis bile olcmus olabilir belki hic o kadar yuksek bile degildi peritanaloglar en dogru bilgiyi veriyor
Çok teşekkür ederimm evet biliorum araştırdım canım düşmesi bişey ifade etmediniz ama eşinde bende çok yıpranmış ve artık kader kısmet hakkımda die yaptırmadan amiosentez sadece Eskişehir'de perinatolagdan randevu aldimm detaylı ultrasyonda gireceğim ayin 9da canım işallah bişi sikint gorunmeZ
[/
Haklisin esinde sende cok yoruldunuz inan yurekten hissediyorum acabalar insani cok yorup uzuyor..allahim guzel haberlerinizi duymayi nasip etsin insallahhepsi bir cirpida unutulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?