- 23 Ocak 2023
- 175
- 26
- 18
- Konu Sahibi Constantinodino
-
İlgisiz ve sevgisiz eşe henüz çare bulunmadi. Keşke bulunsa da uygulasak. Eve para getirince erkek, adam, baba olunmuyor. Keşke anlasalar..Arkadaşlar 35 haftalık hamileyim, tayinimiz küçül bi şehire çıktı taşındık ettik vs burda hiç çevrem yok sabahtan akşama kadar yalnız kalıyorum. Eşim işe gidiyor ve çok işine düşkün bir eşim var akşam da eve gelince yemek yiyip biraz uyuyup ders çalışmaya geçiyor. Ki çalışmasa da olur yani sınavı yok bişeyi yok tamamen iş koliklikten. Ben zaten tüm gün patlıyorum akşam gelip iki sohbet edemiyoruz. Kendisine söylediğimde de işe gitmiyim mi diyor ben ondan bunu beklemiyorum. Velhasıl zaten doğum vs gibi korkularım var birileriyle konuşup rahatlamak istiyorken özellikle eşimden destek görmeyi bekliyorum ama pek göremiyorum. Sizce ne yapmalıyım
Gerçekten aşırı düşkün işine, sürekli kendini geliştirmeye çalışıyor ama ben bana vakit ayırsın istiyorum onu da yapmıyorDurup dururken (sınav vs yok iken)ders çalışılır mi ?
Yani adam ders çalışmak gibi sıkıcı bir eylemi bile karısıyla edeceği 2 sohbete degisiyorsa işler iyi gitmiyordur bence.
Ya bildiğiniz boz ayı ya da cidden size ilgisini kaybetmiş
İşiyle ilgili, sürekli kendini geliştirmeye yönelik bişeyler okuyorAnlamadım ne çalışıyor adam durduk yere?
Öyle yapıcam, ama böyle de çok yalnız hissediyorum doğum korkusu vs de bindi üstüne zaten panik de bi insanım, oturup beni telkin etse keşke birazSizi anlıyorum ama yapacak tek şey var siz de onu görmezden gelin.Cocugunuzu hayırlısıyla kucağınıza alınca zaten koca kişisine vakit bile ayiramayacaksiniz.cocugunuza odaklanin.
Doğruİlgisiz ve sevgisiz eşe henüz çare bulunmadi. Keşke bulunsa da uygulasak. Eve para getirince erkek, adam, baba olunmuyor. Keşke anlasalar..
Tamam, işiyle evlenseydi madem.Gerçekten aşırı düşkün işine, sürekli kendini geliştirmeye çalışıyor ama ben bana vakit ayırsın istiyorum onu da yapmıyor
Farkındayım işte ne yapmalıyım sizceTamam, işiyle evlenseydi madem.
Bu bir bahane değil ki,Eve geldiğinde sınavın yahut bir mecburiyetin yokken karına 2 güzel kelam bile edemiyorsan sokaktaki adamdan ne farkın var benim için.
Sizde kendinizi "kocam işini seviyor" diyerek teselli etmeye çalışmayın.
Kocanız da size karşı ilgi eksikliği ve umursamazlık var,yahu insan normal günde bile karısıyla hasbihal eder siz gebeyken bile herif sallamiyor sizi
Bunun çaresi yok.Arkadaşlar 35 haftalık hamileyim, tayinimiz küçül bi şehire çıktı taşındık ettik vs burda hiç çevrem yok sabahtan akşama kadar yalnız kalıyorum. Eşim işe gidiyor ve çok işine düşkün bir eşim var akşam da eve gelince yemek yiyip biraz uyuyup ders çalışmaya geçiyor. Ki çalışmasa da olur yani sınavı yok bişeyi yok tamamen iş koliklikten. Ben zaten tüm gün patlıyorum akşam gelip iki sohbet edemiyoruz. Kendisine söylediğimde de işe gitmiyim mi diyor ben ondan bunu beklemiyorum. Velhasıl zaten doğum vs gibi korkularım var birileriyle konuşup rahatlamak istiyorken özellikle eşimden destek görmeyi bekliyorum ama pek göremiyorum. Sizce ne yapmalıyım
Dediklerimi söyleyin..Farkındayım işte ne yapmalıyım sizce
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.Suan hamileyim eşimin ilgisizliği dolayısı ile bugün saatlerce ağladım.Eşim cok yogun çalışıyor ben fe cok yoğun çalışıyorum ancak hamile olduğum için gerçekten biraz olsun ilgi bekliyorum.Göremiyorum maalesef.Bir çözüm bulursanız diye konunuzu takipteyim.Arkadaşlar 35 haftalık hamileyim, tayinimiz küçül bi şehire çıktı taşındık ettik vs burda hiç çevrem yok sabahtan akşama kadar yalnız kalıyorum. Eşim işe gidiyor ve çok işine düşkün bir eşim var akşam da eve gelince yemek yiyip biraz uyuyup ders çalışmaya geçiyor. Ki çalışmasa da olur yani sınavı yok bişeyi yok tamamen iş koliklikten. Ben zaten tüm gün patlıyorum akşam gelip iki sohbet edemiyoruz. Kendisine söylediğimde de işe gitmiyim mi diyor ben ondan bunu beklemiyorum. Velhasıl zaten doğum vs gibi korkularım var birileriyle konuşup rahatlamak istiyorken özellikle eşimden destek görmeyi bekliyorum ama pek göremiyorum. Sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?