- 21 Kasım 2017
- 28.843
- 124.978
- 598
- Konu Sahibi Constantinodino
-
Doğumdan sonra bebeğini büyüt sonra sen de çalış başka türlü bu adamla ömür geçmez tabii illa geçireceksen insan tüm gün eşini özlemez mi ? Bir çay sohbeti bir film veya dışarı çıkalım demez mi ? Böyle saçma insanlar sırf anası babası etraf laf söz etmesin diye evlenip milletin kızının başını yakıyor . Sana söyleyeyim doğru evlilik sizin yaşadığınız gibi birşey değilFarkındayım işte ne yapmalıyım sizce
Keşkeeee.o bile yok kiVay arkadaş çocugu yapana kadar nerdeyse yatalak olan adamlar hamile kalınca toz olma pesindeler erkekler derhal kapatılmalı..
Haklısın.aman da evlendim, alın işte hemen çocuğu da yaptım.toplumsal vizyonumu tamamladım.bitti gitti işte.görev tamam.Doğumdan sonra bebeğini büyüt sonra sen de çalış başka türlü bu adamla ömür geçmez tabii illa geçireceksen insan tüm gün eşini özlemez mi ? Bir çay sohbeti bir film veya dışarı çıkalım demez mi ? Böyle saçma insanlar sırf anası babası etraf laf söz etmesin diye evlenip milletin kızının başını yakıyor . Sana söyleyeyim doğru evlilik sizin yaşadığınız gibi birşey değil
Böyle sevgi oluyorsa dünyadaki herkes birbirini seviyor demektir.Sizi sevmiyor diyenleri takmayın, herkesin sevme biçimi farklıdır. Kimisi zarar vererek bile sevebilir yani. Bazıları gerçekten fazla düz mantık.
Eşinizin mesleği ne? Sistematik olarak sürekli çalışmışlığı varsa bu alışkanlık yapıyor ve devamı bu şekilde geliyor.
Benim üniversitedeki hocam da öyleydi, kendisi anlatırndı. Doktora döneminde gece ikizlere kadar hocasıyla konuşurmuş, kendisini işkolik olarak tanımları fakat eşi de öyleydi ama ona rağmen kadın rahatsız oluyormuş yani. Bazıları böyle, sizinki de böyle demekki.
Durum için de eşinizle konuşun, ders çalışmak yerine ilgi sohbet muhabbet bekliyorum diyin işte açıkça. Sohbetsiz ev mi olur
Çok doğru.neresine beğenmedim atmış arkadaşlar anlamadım.yazdığınız şey de öyle hava atmalık bir şey değil ki.çok normal bir şey.Bunun çaresi yok.
Belki çok keskin bulacaksınız ama eşiniz sizi yeterince sevmiyor.
Sevse ilgi dilenmenize gerek kalmaz.
Bunun işlede alakası yok.
Eşimin işi aşırı ağır hatta pazarları bile çalışıyor.
Ama okadar yorulmasına rağmen her Allahın günü gerçekten detaylı halimi sorar günümü sorar. En basiti kahvelerimizi alır yürüyüş yaparız.
Herzamanmı böyle ilgisizdi yada hamileliktemi oldu?
Bence o kadarını bile yapmamıştır bu adam.konu sahibi muhtemelen ayda 1, 2 ilişkiyle hamile kalan tayfadan.keşke bazı kadınlar bu kadar kolay hamile kalmasa.sadece ilgili adamların çocuğu olurdu mecburen.Dediklerimi söyleyin..
Benimle konuşmayacaksan,geldiğinde yüzüme bile bakmayacaksan ; bu saatten sonra kitaplarında halvet olursun deyin.
Kocanizin görevi karnınızı buyuttukten sonra arkasını dönüp umursamamak mi ?
Bu işin duygusal bir boyutu da var deyin.
Hiçte öyle olmuyor insan eşinin ilgisini hep arıyor çocuk o hissi yok etmiyor çocuk başka es başka böyle erkekler hiç evlinmesese keşke böyle olacağını bilsem bekar kalmayı tercih ederdimSizi anlıyorum ama yapacak tek şey var siz de onu görmezden gelin.Cocugunuzu hayırlısıyla kucağınıza alınca zaten koca kişisine vakit bile ayiramayacaksiniz.cocugunuza odaklanin.
Bende bebekli versiyonu var bebeği sevip beni görmezden geliyorBir çıkarıyım hava alsın bi tanıyalım şehri demiyor derse mi geçiyor püü sanki fragman gibi bu durum bebek doğunca da aynısını yapma ihtimali çok yüksek
Vallahi benimki de öyleydi sonra ben gittim ailemi çağırdım taşındım ailemin yanına aylarca konuşmadım görüşmedik sadece çocuk için geldi gitti verdim kızımı ben gittim sonra baktı olmuyor boşanacaktık yalvar yakar affettim şuan ana muhabbeti hariç her dediğimi yaparBende bebekli versiyonu var bebeği sevip beni görmezden geliyor
Esinle ilgili buyuk problemler var bizim maddi durumumuz cok iyi degil ben hamileyken daha da kotuydu esim hem hergun aksam hemde haftasonlari mesaiye kalmak zorunda kaliyordu o kadar cok yorgunlugunu hissediyordum ki gozlerinden bebek dogunca nasil dinlencek bu adam dogum yakindi ve ben hem dogum korkusu hem neden hala dogurmadim psikolojisine girmistim her aksam gelir benimle hicbirsey yapamada pisti oynardi birgun pisti oynarken suyum geldi hic unutmuyorum yani esiniz sizden uzaklasmaya yada uzak kalmaya calisiyor umarim bir baskasi yokturArkadaşlar 35 haftalık hamileyim, tayinimiz küçül bi şehire çıktı taşındık ettik vs burda hiç çevrem yok sabahtan akşama kadar yalnız kalıyorum. Eşim işe gidiyor ve çok işine düşkün bir eşim var akşam da eve gelince yemek yiyip biraz uyuyup ders çalışmaya geçiyor. Ki çalışmasa da olur yani sınavı yok bişeyi yok tamamen iş koliklikten. Ben zaten tüm gün patlıyorum akşam gelip iki sohbet edemiyoruz. Kendisine söylediğimde de işe gitmiyim mi diyor ben ondan bunu beklemiyorum. Velhasıl zaten doğum vs gibi korkularım var birileriyle konuşup rahatlamak istiyorken özellikle eşimden destek görmeyi bekliyorum ama pek göremiyorum. Sizce ne yapmalıyım
Değişen bir şey yok yani boşanmak bile ise yaramamış benimki de istediğimi alır onda sorun yok küfür şiddet kötü huyu yok çok ilgisiz yok gibi gelir yer yatar nasılsın demez sarılmaz konuşmaz sadece çocuklarla ilgilenir o kadar hasta olucam dert etmekten kadın ilgi bekler böyle yapacaksa keşke evlenmeseydi ilk hamilelikte başladı hiç düzelmedi artık umudum yok çok mutsuzumVallahi benimki de öyleydi sonra ben gittim ailemi çağırdım taşındım ailemin yanına aylarca konuşmadım görüşmedik sadece çocuk için geldi gitti verdim kızımı ben gittim sonra baktı olmuyor boşanacaktık yalvar yakar affettim şuan ana muhabbeti hariç her dediğimi yapar
Vallahi ya salacaksınız o nasıl davranıyorsa öyle davranacaksınız ya da boşanacaksınız. Boşanmayla da kurtulunmuyor bneim kız çok babacı barışmam sırf ondan dolayı yoksa evlilik başlı başına dertDeğişen bir şey yok yani boşanmak bile ise yaramamış benimki de istediğimi alır onda sorun yok küfür şiddet kötü huyu yok çok ilgisiz yok gibi gelir yer yatar nasılsın demez sarılmaz konuşmaz sadece çocuklarla ilgilenir o kadar hasta olucam dert etmekten kadın ilgi bekler böyle yapacaksa keşke evlenmeseydi ilk hamilelikte başladı hiç düzelmedi artık umudum yok çok mutsuzum
Hiç de öyle değil, fazla özele yorum yapmazsanız daha iyi olur. Allah vermiş sizin yaptığınız yorum ne kadar doğru ?Bence o kadarını bile yapmamıştır bu adam.konu sahibi muhtemelen ayda 1, 2 ilişkiyle hamile kalan tayfadan.keşke bazı kadınlar bu kadar kolay hamile kalmasa.sadece ilgili adamların çocuğu olurdu mecburen.
Siz de hiç gözlem yapmiyorsunuz ki.adamları tanımadan etmeden mi evleniyorsunuz anlamıyorum.hiç mi gezip tozmuyorsunuz? Sohbet etmiyorsunuz? Arkadaşlar dalga geçmek için nikahta mı tanıştınız derler ya sizinki de o hesap.evlenelim mi evlenelim.yaa bir durup düşünün önünü arkasını.ne bu böyle karavanaya hayatlar.bekar kazcağızlar da dertlenip duruyor herkeşler evli bir ben kaldım diye.özendiği şeylerin iç yüzünü bilseler böyle konuşmazlar.illa herkes evli olacak.eee erkeklerin kalitesi ortada.sonuç da bu oluyor doğal olarak.Hiçte öyle olmuyor insan eşinin ilgisini hep arıyor çocuk o hissi yok etmiyor çocuk başka es başka böyle erkekler hiç evlinmesese keşke böyle olacağını bilsem bekar kalmayı tercih ederdim
Çok doğru.neresine beğenmedim atmış arkadaşlar anlamadım.yazdığınız şey de öyle hava atmalık bir şey değil ki.çok normal bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?