- 23 Ocak 2023
- 175
- 26
- 18
- Konu Sahibi Constantinodino
-
Gerçekten hamileyken iyice hassaslaşıyoruz keşke biraz üstümüze düşseler zaten zor bi dönemden geçiyoruzSizi o kadar iyi anlıyorum ki.Suan hamileyim eşimin ilgisizliği dolayısı ile bugün saatlerce ağladım.Eşim cok yogun çalışıyor ben fe cok yoğun çalışıyorum ancak hamile olduğum için gerçekten biraz olsun ilgi bekliyorum.Göremiyorum maalesef.Bir çözüm bulursanız diye konunuzu takipteyim.
Sevgiliyken çok çok ilgiliydi, evlendik çok değişti haftasonu da evde dinleneyim yatayım modunda hepBu adam birden bire böyle olmamıştır Sevgiliyken de böyle miydi? Daha doğrusu severek mi evlendiniz? Bu konuda kavga etmiş miydiniz daha önce? Hadi hafta içi çalışsın haftasonu da mı böyle?
Biraz oyuncu olun mızmızlanın ay şuram ağrıyor kendimi iyi hissetmiyorum gibi şeyler söyleyin. Yada yemek falan hazırlamayın gelince yapamadım falan diyin. Beraber yaparsınız (gerçi hamilesin kendi bunları söylemeden yapması gerekir ama)
HamilelikteBunun çaresi yok.
Belki çok keskin bulacaksınız ama eşiniz sizi yeterince sevmiyor.
Sevse ilgi dilenmenize gerek kalmaz.
Bunun işlede alakası yok.
Eşimin işi aşırı ağır hatta pazarları bile çalışıyor.
Ama okadar yorulmasına rağmen her Allahın günü gerçekten detaylı halimi sorar günümü sorar. En basiti kahvelerimizi alır yürüyüş yaparız.
Herzamanmı böyle ilgisizdi yada hamileliktemi oldu?
KovaOğlak Burcu mu?
Ağır işte çalışmıyorsa ne dinlenmesi? Hadi dinleniyor madem oturma odasında sizinle sarmaş dolaş dinlensin. Bahane bunlar.Sevgiliyken çok çok ilgiliydi, evlendik çok değişti haftasonu da evde dinleneyim yatayım modunda hep
Hamilelik döneminde erkeklerin eşlerine en düşkün olduğu dönemdir diye biliyorum. Seninki değişik. Her şeyi geçtim. Doğum korkun varsa bunu kadın doğum.doktoruna söyle seni psikolog veya psikaytriye yönlendirir. ( ben yapamadığım yardım almadığım için pismanim) gebelik okuluna gidin orada da bahsedij bu konudaArkadaşlar 35 haftalık hamileyim, tayinimiz küçül bi şehire çıktı taşındık ettik vs burda hiç çevrem yok sabahtan akşama kadar yalnız kalıyorum. Eşim işe gidiyor ve çok işine düşkün bir eşim var akşam da eve gelince yemek yiyip biraz uyuyup ders çalışmaya geçiyor. Ki çalışmasa da olur yani sınavı yok bişeyi yok tamamen iş koliklikten. Ben zaten tüm gün patlıyorum akşam gelip iki sohbet edemiyoruz. Kendisine söylediğimde de işe gitmiyim mi diyor ben ondan bunu beklemiyorum. Velhasıl zaten doğum vs gibi korkularım var birileriyle konuşup rahatlamak istiyorken özellikle eşimden destek görmeyi bekliyorum ama pek göremiyorum. Sizce ne yapmalıyım
Hemen de çocuk yapmayin yav.bak şikayet ediyorsun.iş güç bulmadan evlenirsen tabi sıkılırsın.Arkadaşlar 35 haftalık hamileyim, tayinimiz küçül bi şehire çıktı taşındık ettik vs burda hiç çevrem yok sabahtan akşama kadar yalnız kalıyorum. Eşim işe gidiyor ve çok işine düşkün bir eşim var akşam da eve gelince yemek yiyip biraz uyuyup ders çalışmaya geçiyor. Ki çalışmasa da olur yani sınavı yok bişeyi yok tamamen iş koliklikten. Ben zaten tüm gün patlıyorum akşam gelip iki sohbet edemiyoruz. Kendisine söylediğimde de işe gitmiyim mi diyor ben ondan bunu beklemiyorum. Velhasıl zaten doğum vs gibi korkularım var birileriyle konuşup rahatlamak istiyorken özellikle eşimden destek görmeyi bekliyorum ama pek göremiyorum. Sizce ne yapmalıyım
Ben kendim doktorum işim gücüm var yani ama doğum iznine ayrıldımHemen de çocuk yapmayin yav.bak şikayet ediyorsun.iş güç bulmadan evlenirsen tabi sıkılırsın.
Eee ilişki yaşamayı bilmeyen erkeklerle evleniyorsunuz demek ki.daha iyi düşünmek gerekmez miydi bu konuları? Kim ne kadar değişebilecek? 2 gün iteklersin sonra yine salacak.Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.Suan hamileyim eşimin ilgisizliği dolayısı ile bugün saatlerce ağladım.Eşim cok yogun çalışıyor ben fe cok yoğun çalışıyorum ancak hamile olduğum için gerçekten biraz olsun ilgi bekliyorum.Göremiyorum maalesef.Bir çözüm bulursanız diye konunuzu takipteyim.
Hee tamam kusura bakma.Ben kendim doktorum işim gücüm var yani ama doğum iznine ayrıldım
Özlem ortadan kalkınca böyle oluyor işte.gerçi bir kadın olarak ben de farklı değilim ki.siz sanki o özlemi hissedemeden aynen devam edebiliyorsunuz ?Sevgiliyken çok çok ilgiliydi, evlendik çok değişti haftasonu da evde dinleneyim yatayım modunda hep
Maalesef.Baştan gözümüze perde mi iniyor ne oluyor bilmiyorum.Zaten baştan böyle ilgisiz olduklarını belli de etmiyorlar.Evlendikten sonra nasıl oluyor da iş değişiyorEee ilişki yaşamayı bilmeyen erkeklerle evleniyorsunuz demek ki.daha iyi düşünmek gerekmez miydi bu konuları? Kim ne kadar değişebilecek? 2 gün iteklersin sonra yine salacak.
Daha berbat bi durum.Hamilelikte
Sevgisinden kesinlikle eminim, iş hayatına fazla önem veriyor sadece, bu konuda rahatsız oluyorum. Olabildiğinin en iyisi olmak için uğraşıyor hep. Verdiği değeri biliyorum sevgisinden de eminim tek problem çalışmayı ve işini çok sevmesiDaha berbat bi durum.
Sizi sevmiyor açıkca belli yani.
Sevgisinden kesinlikle eminim, iş hayatına fazla önem veriyor sadece, bu konuda rahatsız oluyorum. Olabildiğinin en iyisi olmak için uğraşıyor hep. Verdiği değeri biliyorum sevgisinden de eminim tek problem çalışmayı ve işini çok sevmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?