Gebelikte eş ilgisi

Gerçekten hamileyken iyice hassaslaşıyoruz keşke biraz üstümüze düşseler zaten zor bi dönemden geçiyoruz

Sevgiliyken çok çok ilgiliydi, evlendik çok değişti haftasonu da evde dinleneyim yatayım modunda hep

Hamilelikte

Sevgiliyken çok çok ilgiliydi, evlendik çok değişti haftasonu da evde dinleneyim yatayım modunda hep
Ağır işte çalışmıyorsa ne dinlenmesi? Hadi dinleniyor madem oturma odasında sizinle sarmaş dolaş dinlensin. Bahane bunlar.

Erkeklerin her gün harcaması gereken kelime miktarı 86547 iken kadın beyninde bu sayı 97654376 kadar ulaşıyor. Rakamlar farazidir. Eşine bu bilgiyi açıkla ve bu kelimeleri tüketmezsen depresyona gireceğini ifade et. Her gün 15 dk dedikodu saati koy. Bu model herifleri öğrencin gibi eğiteceksin, kalasın gibi yontacaksın.

eski konunuzu hatirladim meslektasimdiniz. sizin esiniz boyle birisi uzgunum biran once kabullenin kendinize hayal kirikligi yasatmayin
Abim akademisyen esim yogun tempolu bir hekim boyle sorunlar yasamadik hic . genelde birimiz bir seyler okuyacaksa 9 a kadar calisalim sonra film izleriz vs diyerek plan yapariz
Her aksam bir cay ,sut koyun karsilikli muhabbet konusu acin .masterchef izler yorumlardik mesela cocuk olmadan iyi de gelirdi bize

Hamilelik döneminde erkeklerin eşlerine en düşkün olduğu dönemdir diye biliyorum. Seninki değişik. Her şeyi geçtim. Doğum korkun varsa bunu kadın doğum.doktoruna söyle seni psikolog veya psikaytriye yönlendirir. ( ben yapamadığım yardım almadığım için pismanim) gebelik okuluna gidin orada da bahsedij bu konuda

Hemen de çocuk yapmayin yav.bak şikayet ediyorsun.iş güç bulmadan evlenirsen tabi sıkılırsın.

Eee ilişki yaşamayı bilmeyen erkeklerle evleniyorsunuz demek ki.daha iyi düşünmek gerekmez miydi bu konuları? Kim ne kadar değişebilecek? 2 gün iteklersin sonra yine salacak.

Eee ilişki yaşamayı bilmeyen erkeklerle evleniyorsunuz demek ki.daha iyi düşünmek gerekmez miydi bu konuları? Kim ne kadar değişebilecek? 2 gün iteklersin sonra yine salacak.
Maalesef.Baştan gözümüze perde mi iniyor ne oluyor bilmiyorum.Zaten baştan böyle ilgisiz olduklarını belli de etmiyorlar.Evlendikten sonra nasıl oluyor da iş değişiyor

hic sosyal hayatiniz yok mu cift olarak?

Bence oturun konusun, ne bu boyle. 70 yasindaki komsularimin hayati sizinkinden daha renkli.

Haftaici ders calisacak, hafatsonu yorgunum diye yatacak. Siz de hamilelik, kucuk sehir falan diye surekli evde oturacaksiniz. Evliligi gectim, gencliginize yazik.

En azindan haftada 2 disari cikin, hazir daha bebis icerideyken.

Kusura bakmayın ama hamile hamile size zaman ayırmak yerine güya ders çalışıyorsa sizi sevmiyor.
Ama siz ısrarla bunla yetinmeyi kabulleniyorsanız sizin tercihiniz.

Hamilelik öncesi nasıldı eşiniz?
İşten gelip yorulup uyuya falan kalmıyor, gayet enerji var ve yeniden işiyle ilgili şeylere vakit ayırıyor sizin yerinize.
Kendi içinden gelmiyorsa siz ne yaparsanız yapın bor karşılıkligi olacağını sanmıyorum.
Dogumdan sonra da size destek falan olmayacagi da ortada.

Vay arkadaş çocugu yapana kadar nerdeyse yatalak olan adamlar hamile kalınca toz olma pesindeler erkekler derhal kapatılmalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…