Gebelikte ev işLeri..Endişeliyim ;(

ne olur ne olmaz..hamiş kalırsam eğer,bulaşık evi süpürmek dışında ağır işleri yapmaya düşünmüyorum tatlım.eşin destek çıksın sana,ben hamile değilken bile eşim ne olur ne olmaz,kirli sepetini taşıyor,makineden çıkan çamaşırları taşıyor ve uzanma işlerini yapıyor.
Bahar nicki arkadaşım Biraz fazla abartmışsın temizliği sannki...ayrıca senin bebeğin olmuştur şimdiye dek.Yazma yılın 2008.

kuzu sen burdamısın yirim seni:56: bende bugün temizlik yapcam ama öle ağır işler değil evi süpürüp silecem yemek yapacam o kadar ah ah yardım edenim yokki bnm:50:

kuzu sen burdamısın yirim seni:56: bende bugün temizlik yapcam ama öle ağır işler değil evi süpürüp silecem yemek yapacam o kadar ah ah yardım edenim yokki bnm:50:

anaammmm yine buluştuk kızz;kalplerimiz bir:1::1::1:
ağır işlere son;yaşasın hafif işler.Bırakalım da 9 aycık pis dursun camlar,belki bunu gören anne veya kayınvalideler acır da siliverirler:9::9:

Merhaba 1 kızım var 9 yaşında 12 haftalıkta hamişim ve evin tüm işlerini yapıyorum.İlk hamileliğimdede yapmıştım.Yavaş yavaşaşırı zorlamadan ağırkaldırmadan ve çok fazla uzanmadan normal işlerin yapılmasında bence sakınca yok tabi risk yoksa.Bugünde cam yer sildim evet yoruldum ve evet belim ağrıyor ama hamiş olmasamda aynen olurdu sanırım napalım sürekli birilerinden bişey istenmiyor.Eşlerimize çok iş düşüyor ama kaçmanın yolunuda buluyorlar hani :( Allah yardımcımız olsun napalım.

bende 8+2 yim ev islerini esimle beraber yapiyoruz yardim ediyor ama calisiyor gunduz yokki aksam da yorgun geliyor ben yavas yavas yapiyorum. ama halilari bu sene yikamaya vericem camlari esim sildi gerisi bende agir agir yapcam. el mecbur herzaman kimi cagircan bi riskim yok cok sukur olsa allah korusun yataktan cikmam.allah korusun meleklerimizi...

merhaba ben 22+5 hamileyim. ev işlerimi maalesef yapamiyorum camlar öle pisti ki.. üstelik çalışan bayanim evimede bakamiyorum cts pazar evimiz camlari açiyorum havalanidiryorum. off off evi bi b.k götürüyor bide çocuk olunca anaamm fena işi olcak yaw. :KK17::KK17: napmalıyım bilmiyorummm..:(

Ya arkadaslar az once mutfakta orta boy legene su akitip ispanak koydum sectim legende agzina kadar doldu su acikti diger elimde secilmis ispanaklar ve diger dlimlede legenin bir tarafini asagi edip tutup suyu bosalttim bazen bulasik yikarkende bazen hepimizde olur suyu legenden bosaltiriz hamileyim 5 aylik bu benim yaptigim agir kaldirmak degil defilmi bisey olmaz degilmi korktum birazda

Ya kizlar bu sabah ispanaklari legene koyup secerken musluguda actim ispanaklari sectikten sonra baktim legen agzina kadaf su dolmus bende legen musluk tezgahindayken legenin bir tarafini yukari kaldirip suyu bosalttim bes aylik hamileyim tedirgin oldum bu yaptigim agir kaldrmakmi oluyor suyu legenin bir tarafini yukari kaldirip bosalttim ya korktum bu nenim yaptigim agir kaldirmK degil degilmi

Back
X