Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de gebeliğin başlarında hatırladığım kadarıyla 12 haftadan önceydi başıma gelmişti. Bol bol meyve yemiştim, limonlu su içmiştim (tansiyon durumunuz varsa dikkat edin), taze meyve suyu, bol çorba ve ılık şeyler tüketip 3 gün sadece yatmistim. Doktor farklı bir şey yapamayız şu anda bebek çok küçük, ateş olursa muhakkak gelin demişti. Size de geçmiş olsun.Kızlar daha sekizinci haftadayız dün şifayı kapmışım ateşi yok ama onun dışında gribe dair her şeyi yaşıyorum her tarafım ağrıyor daha yeni olduğu için korkuyorum da sizin de başınıza geldi mi böyle ne yaptınız iyileşmek için
Teşekkür ediyorum bana limon içme demişlerdi zarar mı veriyormuş bebeği anlamadım ki portakal falan yiyorum zaten C vitamini çok tüketiyorum tansiyonum da en son normaldiBenim de gebeliğin başlarında hatırladığım kadarıyla 12 haftadan önceydi başıma gelmişti. Bol bol meyve yemiştim, limonlu su içmiştim (tansiyon durumunuz varsa dikkat edin), taze meyve suyu, bol çorba ve ılık şeyler tüketip 3 gün sadece yatmistim. Doktor farklı bir şey yapamayız şu anda bebek çok küçük, ateş olursa muhakkak gelin demişti. Size de geçmiş olsun.
Ben bir sıkıntı yaşamadım limonlu su içme konusunda ama sizin tereddutunuz varsa doktorunuza danışın tabi.Teşekkür ediyorum bana limon içme demişlerdi zarar mı veriyormuş bebeği anlamadım ki portakal falan yiyorum zaten C vitamini çok tüketiyorum tansiyonum da en son normaldi
Ben de 13. Haftadayım fena hasta oldum çok korktum öksürüyorum burnum akıyor .. doktor solgarın c vitaminin önerdi birde öksürük için grintuss kullanıyorum doğal içerikli zaten başka bi antibiyotik vs kullanamazsın dedi. Bu süreçte hasta olan çok anne var . Ateşten korktum şimdiye kadar çıkmadı inşallahta çıkmaz. Çok geçmiş olsunKızlar daha sekizinci haftadayız dün şifayı kapmışım ateşi yok ama onun dışında gribe dair her şeyi yaşıyorum her tarafım ağrıyor daha yeni olduğu için korkuyorum da sizin de başınıza geldi mi böyle ne yaptınız iyileşmek için
Size de çok geçmiş olsun kan ve idrar tahlili verdiniz mi ben ondan enfeksiyon çıkmasından korkuyorumBen de 13. Haftadayım fena hasta oldum çok korktum öksürüyorum burnum akıyor .. doktor solgarın c vitaminin önerdi birde öksürük için grintuss kullanıyorum doğal içerikli zaten başka bi antibiyotik vs kullanamazsın dedi. Bu süreçte hasta olan çok anne var . Ateşten korktum şimdiye kadar çıkmadı inşallahta çıkmaz. Çok geçmiş olsun![]()
Yok vermedim valla , benim bogazla ilgili bi sorunum vardı , bogazdan tuttu öyle ateş vs yoktu hiç . Şimdi bugün daha iyiyimSize de çok geçmiş olsun kan ve idrar tahlili verdiniz mi ben ondan enfeksiyon çıkmasından korkuyorum
Yok vermedim valla , benim bogazla ilgili bi sorunum vardı , bogazdan tuttu öyle ateş vs yoktu hiç . Şimdi bugün daha iyiyim
Doktorların da yapabileceği pek bi şey yok. Eğer evde atlatıcak kadar yoğun bi şey değilse hastaneye yatma durumu vs varsa başka tabi ama en fazla parol serum ve su veriyorlar . Dktora yazdığım da şey dedi antibiyotik zaten kullanamazsın. Eğer çok çok kötüysen hastane de göz önünde tutarlar. Ben ilk başta böyle tuvalete girerken aman kan geldi mi bi şey oldu mu olur mu ağladım ama bu süreçten geçen çok insan var. Bol bol c vitamini vs yemene içmene dikkat etBenim de öyle boğaz burun ve halsizlik var arada sırtım ağrıyor işte o kadar Allah’tan ateş yok ateş olunca mı doktora gideyim bilmiyorum ki
Tamam canım sağ olasın içimi rahatlattın o halde hiç gitmeye gerek yok ateş olursa giderim artıkDoktorların da yapabileceği pek bi şey yok. Eğer evde atlatıcak kadar yoğun bi şey değilse hastaneye yatma durumu vs varsa başka tabi ama en fazla parol serum ve su veriyorlar . Dktora yazdığım da şey dedi antibiyotik zaten kullanamazsın. Eğer çok çok kötüysen hastane de göz önünde tutarlar. Ben ilk başta böyle tuvalete girerken aman kan geldi mi bi şey oldu mu olur mu ağladım ama bu süreçten geçen çok insan var. Bol bol c vitamini vs yemene içmene dikkat et
Yine de kendini daha kötü hissedersen bi görünürsün . Çok geçmiş olsun tekrardanTamam canım sağ olasın içimi rahatlattın o halde hiç gitmeye gerek yok ateş olursa giderim artık
Ben de daha yeni iyileştim boğazlarım çok kötüydü doktor antibiyotik verdi ve gebelikte kullanılabilir olduğunu söyledi yine de içim rahat etmedi ve kullanmadım çok şükür bugün biraz daha iyiyim. Bolca ballı nane limon, kuşburnu, ıhlamur, mandalina, multivitamin falan aldım. Ağrı hissettiğimde de parol içtim.Kızlar daha sekizinci haftadayız dün şifayı kapmışım ateşi yok ama onun dışında gribe dair her şeyi yaşıyorum her tarafım ağrıyor daha yeni olduğu için korkuyorum da sizin de başınıza geldi mi böyle ne yaptınız iyileşmek için
Teşekkür ederim sana da geçmiş olsunYine de kendini daha kötü hissedersen bi görünürsün . Çok geçmiş olsun tekrardan
İşte gebeliğin başlarını bunların hiçbirini vermiyorlar limon bile içme dediler gebeyken ayrı zor hastalık insan hep korkuyor bebeğe bulaşıyor mu diyeBen de daha yeni iyileştim boğazlarım çok kötüydü doktor antibiyotik verdi ve gebelikte kullanılabilir olduğunu söyledi yine de içim rahat etmedi ve kullanmadım çok şükür bugün biraz daha iyiyim. Bolca ballı nane limon, kuşburnu, ıhlamur, mandalina, multivitamin falan aldım. Ağrı hissettiğimde de parol içtim.
Limondan bir şey olmaz ya ben aşırı aşerdim hergün yedimİşte gebeliğin başlarını bunların hiçbirini vermiyorlar limon bile içme dediler gebeyken ayrı zor hastalık insan hep korkuyor bebeğe bulaşıyor mu diye