gebelikte hekimlerin verdiği balık yağı,demir hapı,vitamin size de verildi mi???

capsas

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
3
0
6
İzmir
Merhaba arkadaşlar öncelikle hepimiz Allah'ın izniyle sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşallah,aminn...:nazar::nazar:
benim sorum kontrole gittiğiniz doktorunuz size ne gibi ilaçlar verdi? bana son olarak balık yağı tableti verdi ve ben bugüne kaadar kullanan hiç duymamıştım. Balık yemediğin günlerde iç dedi. onun dışında kompleks bi vitamin tableti kullanıyorum. demir ilacı yan etki yaptı çok fazla kusturdu onu kullanamıyorum. siz neler kullanıyorsunuz? konuşursak biraz içim rahatlar diye düşündüm. şimdiden cavplarınız için teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar öncelikle hepimiz Allah'ın izniyle sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşallah,aminn...:nazar::nazar:
benim sorum kontrole gittiğiniz doktorunuz size ne gibi ilaçlar verdi? bana son olarak balık yağı tableti verdi ve ben bugüne kaadar kullanan hiç duymamıştım. Balık yemediğin günlerde iç dedi. onun dışında kompleks bi vitamin tableti kullanıyorum. demir ilacı yan etki yaptı çok fazla kusturdu onu kullanamıyorum. siz neler kullanıyorsunuz? konuşursak biraz içim rahatlar diye düşündüm. şimdiden cavplarınız için teşekkürler.

vitamin ve demir hapı içiyorum aslında kontrolde balık hapı yazdırıcaktım ama unuttum bidahaki sefere yazdırıcam artık kaç haftalık bebişin?

balık hapını sen bilirsin ısrar etmiyorum dedi ama demir vitamin kullanıyorum bıktım hap içmekten aslında

29 haftalığım ve sadece kan hapı kullanıyorum. 12 haftalıkken bi dahaki gelisinde kilo almamış olursan vitamin vereceğim dedi ben de kilo almış olarak gittiğim için vermedi.

Ben 10+2yim cnm. Dün gittim doktora 14. Haftadan sonra kullanmam için yazdı bana da. Süt yoğurt yiyemedigimde içmem için kalsiyum ilaci, balık yemedigimde içmem için Balık yağı, vitamin için decavit bi de demir ilacı verdi. Folik asit olarak da solgar verdi. Ikili testten sonra kullanma dedi. İlaç pahalı içinde 100 tane var 10 gün içip birakicam yani. Ona sinir oldum ben de

Ben de en başından beri folik asit kullanıyorum, onun haricinde balık yemediğim için Solgarın omega 3 balık yağı hapını verdi doktor, aldım ama şimdiye kadar 3-4 kere anca içmişimdir. İçtikten sonra midemi bulandırıyor. O yağın tadı geliyor sürekli, çok kötü. Doktora söyledim mideni bulandırıyorsa içme dedi. elevit vitamin vermişti çok yorgunum dediğim için, ama kullanman zorunlu değil demişti. onu da pek kullanmadım.

Back
X