Aaa seker yapar miymisŞekerli şeyler yemeyin kesinlikle.Camasirlari mutlaka ütüleyin.Yaban mersini suyu için.Migrosta vardı iyi bir marka, doğal,adını hatırlamıyorum.O baya rahatlatıyor ve bol bol su için
Bunu yapiyorumIc çamaşırını ütuleyin ve tuvalete girerken de ellerinizi yıkayın
İltihap geliyo idrardan yogun sekildeNedir belirtiler
YapiuorumKarnınızı ve ayaklarınızı sıcak tutun
Aaa seker yapar miymis
Evet iste. Doktor tavsiyesiyle kullaniyorum ama cok korkutucu bir sey. İstemiyorum kullanmak.Antibiyotik mi? Surekli antibiyotik kullanmak zararli degil mi bebise ya
Minamix isimli vitamini doktorunuza sorarak bilgi alin. Benim tekrar eden mantar hastaligim icin vermisti doktorum. Normalde hamileler icin olan bir vitaminmis ama icinde probiyotik madde varmis. Bana iyi gelmisti. Belki sizin durumunuzda kullanmak uygun olabilir. Doktorunuza danisin tabi ki.İdrar yolu iltihabi. Geciyo yine basliyo. Hamile kaldigimdan beri her ay antibiyotik ve fitil kullanmaktan biktim. Doktorun onerisiyle kizilcik suyu denedim. İse yaramiyor. Sirkeli su denedim bana misin demedi. Bol su iciyorum yok. Oturup agliyorum artik. Antibiyotik kullanmak istemiyorum yine. Var mi basina gelen ?
Nioli Yağını denediniz miİdrar yolu iltihabi. Geciyo yine basliyo. Hamile kaldigimdan beri her ay antibiyotik ve fitil kullanmaktan biktim. Doktorun onerisiyle kizilcik suyu denedim. İse yaramiyor. Sirkeli su denedim bana misin demedi. Bol su iciyorum yok. Oturup agliyorum artik. Antibiyotik kullanmak istemiyorum yine. Var mi basina gelen ?
Kullaniyorum. Buraya yazmak istemedim reklam olurmus gibi geldiNioli Yağını denediniz mi
Su anda iliski yasamiyoruz esimle. Birkac haftadir hattaDiger konunuzda iliskiden sonra oldugunu yazmistiniz bence bu surecte sagliginizi on planda tutun.
Turna yemişini ilk kez duydum. Cranberry kullaniyorum 1 aydir hicbir ise yaramadiHamilelikte mantar sistit olabiliyor olabildigince ilac almamaya calisin ya, anliyorum duramiycak boyuttasinizdir muhtemelen amacranberry turna yemisi oneriyorlar, tablet seklinde dogal icerik. Danisin jsterseniz doktorunuza
Bir sorayim mutlakaMinamix isimli vitamini doktorunuza sorarak bilgi alin. Benim tekrar eden mantar hastaligim icin vermisti doktorum. Normalde hamileler icin olan bir vitaminmis ama icinde probiyotik madde varmis. Bana iyi gelmisti. Belki sizin durumunuzda kullanmak uygun olabilir. Doktorunuza danisin tabi ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?