Gebelikte hep ayni sorun, biktim

Cranberry turna yemisi demek ingilizcesi. Kizilcik da deniyormus ben de turna yemisiyle kizilcigin ayni sey oldugunu yeni ogrendim kadinhastaliklarina iyi diyolar duzenli kullanima da uygunmus bilemiyorum
Hahaha ay gercekten mi ? Ben de su an ogrendim. Farkli seyler zannettim. Yok valla bende işe yaramadi. Duzenli de kullaniyorum.

Eklentiler

• IMG_4958.webp
    66,3 KB · Görüntüleme: 69
Aaa cozumu harika bulmuş. Ama sorun şu ki bende dusuk tansiyon var. Bunu icersem beni mahvetmesin sonra ?

Bnde de çok olur o 1 Kutu antibiyotik ve fitil bitirdim geçen hafta rahatsız ediyor mu idrarda yanma falan
İdrarda yanmam yok. Ama bobrek agrim cok oldu. İltihap kesilince gecmisti. Simdi agri sizi hicbir sey olmuyor ama iltihap geliyor. İdrar tahlilinde de devamli enfeksiyon cikiyor

İdrarda yanmam yok. Ama bobrek agrim cok oldu. İltihap kesilince gecmisti. Simdi agri sizi hicbir sey olmuyor ama iltihap geliyor. İdrar tahlilinde de devamli enfeksiyon cikiyor
Anladım doktor ne diyor günlük ped kullanın eğer çok rahatsız ediyorsa eğer sakıncası yoksa gebeliğin bitimini beklemek daha iyi olur sanırım

Bana doktorum hamileyken, sirkeli su ile yika, kefir ic demişti yanlis hatırlayabilirm su kismi ev yapimi sirke iç demişti ben içmedim.

Bana doktorum hamileyken, sirkeli su ile yika, kefir ic demişti yanlis hatırlayabilirm su kismi ev yapimi sirke iç demişti ben içmedim.
Kefiri duydum. Sirkeyle yikiyorum devamli. Kefir i bi deneyeyim bakalim. İnsallah gecer. Nasilsa kotu bisey degil

Düşündüm ve eşime inanilmaz öfkeliyim. Ne zaman ilişki yaşasak ön sevişme olmadan bu sorunu yasiyorum onu fark ettim. Diretsem de istemiyosa yapmiyor. İlişkiye son. Sürünsün.

Bu arada fitil daha az zararlidir degil mi ? İltihap kurutucu olarak ?

Sıcak su torbası derim susarım. Uyluklarinixin arasına koyun çok rahatlayacaksinix. Soğuk almayın. Sirke falan boş ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…