Hepsini yaptim su takviyeler haric.doktorunuza danışarak cranberry takviyesi ve nioli yağı kullanabilirsiniz. ama mutlaka önce danışın. bol bol su ve sık sık iç çamaşırı değiştirin. cinsel ilişkiden sonra hemen tuvaletinizi yapıp iyice yıkayıp kurulayın. ayaklarınızı hep sıcak tutun. inşallah işe yarar sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
bir doktorunuza sorun istersenizHepsini yaptim su takviyeler haric.
Bunu ilk kez duydum. Denesem miDoktorunuza danisin yinede ama karbonatli su icmek iyi geliyordu bana
Doktora sormadan denemeyin yinedeBunu ilk kez duydum. Denesem mi
Cranberry i alabilir miyim yarin eczaneden acaba ?Cranberry çok faydalı sistit tedavisinde kesinlikle danışarak kullanın C vitamini ile alınırsa daha etkili oluyor hatta eczacıyım bende onu öneririm size
Recetesiz veriliyor muCranberry çok faydalı sistit tedavisinde kesinlikle danışarak kullanın C vitamini ile alınırsa daha etkili oluyor hatta eczacıyım bende onu öneririm size
Normalde p……. dediğimiz bir ilaç var gebelik kategorisi B. Bu ne demek ? En güvenilir olanlar A kategorisinde B olanlar hayvanlarda yapılan çalışmalarda hiç sıkıntı çıkarmamış insanda yeterli çalışma yok demek. Ama gebelikte genelde A ve B güvenilir C D vs gibi kategoriler duruma bağlı verilir, kullandınız mı bilmiyorum ama en hızlı etki verecek olan o normalde. Cranberry ise daha çok sistitten koruyucu yine tabiki etkisi var ama biri ilaç biri takviye. Yani Cranberry reçetesiz alınır ama ilaç gibi aniden kesmez. Ama koruyucu olur uzun dönemde bir daha yakalanmamak için. Dediğim ilacı sordunuz mu hekiminize ya da verdi miRecetesiz veriliyor mu
Hayir duymadim hic. Danismam lazim. Ama ancak haftaya randevu aldim. Wp uzerinden yazsam bir ise yarar mi bilmiyorumNormalde piyeloseptyl dediğimiz bir ilaç var gebelik kategorisi B. Bu ne demek ? En güvenilir olanlar A kategorisinde B olanlar hayvanlarda yapılan çalışmalarda hiç sıkıntı çıkarmamış insanda yeterli çalışma yok demek. Ama gebelikte genelde A ve B güvenilir C D vs gibi kategoriler duruma bağlı verilir, kullandınız mı bilmiyorum ama en hızlı etki verecek olan o normalde. Cranberry ise daha çok sistitten koruyucu yine tabiki etkisi var ama biri ilaç biri takviye. Yani Cranberry reçetesiz alınır ama ilaç gibi aniden kesmez. Ama koruyucu olur uzun dönemde bir daha yakalanmamak için. Dediğim ilacı sordunuz mu hekiminize ya da verdi mi
Bence sorun bu arada prospektüsünden kontrol ettim şimdi hamilelik kısmını okuyun ben hamile değilim ama yaşadığım dönemlerde hemen buna koşarım çok kısa sürede hemen çözer yoksa cinnet geçiririm gün boyu bu normalde reçeteli ama belki durumunuzu anlatırsanız eczacınıza yazdıracağım vs diye yardımcı olurHayir duymadim hic. Danismam lazim. Ama ancak haftaya randevu aldim. Wp uzerinden yazsam bir ise yarar mi bilmiyorum
Bendede vardi hamileyken. Bir toz vermisti dktr o geçirmişti. Sürekli su iciyordumArkadaslar biktim. Yemin ederim ciglik atarak aglamak istiyorum artik idrar yolu enfeksiyonundan. Antibiyotik kullanmaktan zatrn biktim. Bol su iceyim diyorum kac gundur o kadar cok su ictim ki. İdrarima daha sık cikip daha fazla agri cektirmek disinda bir ise yaramiyo su an. Hatta bugun cok fazla ictim daha cok canim yaniyo. Oturup agliyorum. Acaba asagiya indikce bakteri acitiyo diyorum. Ama ne alaka... Dut cayi denedim, cay agaci yagi denedim. Daha ne yapayim antibiyotik kullanmamak icin ben ya ...
Hepsini yaptim daha fenayim ilk gundenGünde 3 litre su için
En sağlıklı ilaç
Ayağı sıcak başını serin tut
Asla umumi tuvaletlerde peçete su kullanma daima yanında taşı mendilini peçeteni taşı kullan
Kızılcık suyu iyi gelmişti bana ve nioli yağını öneren çokArkadaslar biktim. Yemin ederim ciglik atarak aglamak istiyorum artik idrar yolu enfeksiyonundan. Antibiyotik kullanmaktan zatrn biktim. Bol su iceyim diyorum kac gundur o kadar cok su ictim ki. İdrarima daha sık cikip daha fazla agri cektirmek disinda bir ise yaramiyo su an. Hatta bugun cok fazla ictim daha cok canim yaniyo. Oturup agliyorum. Acaba asagiya indikce bakteri acitiyo diyorum. Ama ne alaka... Dut cayi denedim, cay agaci yagi denedim. Daha ne yapayim antibiyotik kullanmamak icin ben ya ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?