1 kaşık zeytinyağı içebilirsiniz aç karına, veya kefir de yardımcı olur yine. Bende de aynı problem var çok zorlamamaya çalışıyorum yulaf lapası da iyi geliyor yiyebiliyorsanız eğerMerhaba kızlar,
30 haftalık hamileyim. Gebeliğim boyunca kabızlık yaşamadım ama bu ara durum çok fena 4 gündür hiç çıkış yok. İnanılmaz şiştim.
Gebelik şekerim olduğundan kayısı kurusu vs de tüketemiyorum. Ne önerirsiniz?
Bildiğiniz gebelikte güvenli bi probiyotik markası var mı mesela? Yada başka bir doğal çözüm?
Demir ilacı kullanıyor musun? O yapabiliyorMerhaba kızlar,
30 haftalık hamileyim. Gebeliğim boyunca kabızlık yaşamadım ama bu ara durum çok fena 4 gündür hiç çıkış yok. İnanılmaz şiştim.
Bildiğiniz gebelikte güvenli bi probiyotik markası var mı mesela? Yada başka bir doğal çözüm?
çok iyi anlaıyordun sevi yüksek dozlu lavmanlar kaç kere acillik oldum kabızlık yüzünden neler neler yaşadım probiyotik 5 litre au her şeyi denedim ve gebelik şekeri problem de vardı o yüzden daha da zorlanıyorudum en son magnezi calsine diye magnezyum ilacı var o çözdü sorunu deneyebilrsin 2 hamilelik de kullandımMerhaba kızlar,
Barsak çıkışındakini göndermen lazım önce, alaturka lavaboda biraz zeytinyağı biraz da elinle ters baskı uygulayarak halledebilirsin zaten karnın dolu çok zor oluyordur şuandaMerhaba kızlar,
kullanmıyorum demirim fazla çıkıyor benimDemir ilacı kullanıyor musun? O yapabiliyor
Activia probiyotik tüketebilirsiniz bende yaşadım aynı sorunu ben fitil kullandım cidden çok kötü bir durumMerhaba kızlar,
Gebeyken hangi fitile izin var? Ben normal hayatimda prcto-glyvnl kuaniyodum ama gebelikte olurmu ki? Sorun yasiyorum bendeActivia probiyotik tüketebilirsiniz bende yaşadım aynı sorunu ben fitil kullandım cidden çok kötü bir durum
Benim kullandigim multivitamin icinde var probiyotik, vinalac doktor verdi ama doktora sormadan probiyotik almayin bence, icerigi farkli oluyorteşekkür ederim söylediklerinizi deneyeceğim. peki probiyotik kullanan var mı hiç bu süreçte?
Gebeyken hangi fitile izin var? Ben normal hayatimda prcto-glyvnl kuaniyodum ama gebelikte olurmu ki? Sorun yasiyorum bende
Hiç duymamıştım. Araştıracağım teşekkür ederim. Başka kullanan var mı acaba?Gliserin kansuk kullanıyorum çok zorlandığımda anında etki ediyor
Rica ederim ben çok faydasını gördüm dediğim gibi sürekli kullanmanıza gerek yok çok zorlandığınızda kullanın anında rahatlatırHiç duymamıştım. Araştıracağım teşekkür ederim. Başka kullanan var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?