ben 5 haftalık hamileyim.dün önce kahverengi akıntım oldu sonra da biraz kan geldi.hemen doktora gittim.doktor muayene etti ve kesen hala görünüyo düşük yapmamışsın dedi.dünden beri kanamam yok ama hafif kahverengi akıntım var nolur bilenler cvp yazsın bebeğimi kaybeder miyim.allahım bebeğim sana emanet.onu bize bağışla...
selam betül19 kanama deyince tüğlerim diken diken oluyo hala bende dörtbuçuk aylık bebeği kanama yüsünden kaybettim belki onu kurtarabilirdik ama doktorlar çok halalı yönlerdirdiler beni ne yazıkiisenağlama ilk hamileliğim olduğu içinde ne yapıcamı şaşırdım yatmam gerekiomuş şimdi şimdi anlıorum ama doktorlar bana yatıcaksın yada sürekli dnleniceksn demediler anlıcağan yok yere oğluşumu kaybetimm sizlerde çok dikkatli olun nolurr allah sizlere yaşatmasın bu acıyı sağlıklı sıhhatli doğsun bebekleriniz dua edicem sizler için:Saruboceq:böyle durumlarda doktor çok önmli ben bu konuda şanssızdım üç doktor deiştirdiim halde olmadı sen kaç aylıksın bu arada canımcımm
Arkadaşlar ben de 5 haftalık hamileyim. Dün gün boyunca adet ağrım oldu ve gece kanamam oldu. Ama uzun sürmedi. şuanda kanama yok. Doktorum progesteran içmemi önerdi. Salı günü gideceğim doktora. Umarım kötü bişey yoktur.
bir bilseniz öyle üzgünüm ki.doktor kanamadan sonra baktı.kesen yerinde dedi.ama hala ara ara kahverengi akıntı geliyor.cvbın için çok sağol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?