gebelikte kanama geçirip bebeğini kaybetmeyenler nolur cvp verin

Arkadaşlar çok eski bi konu ama ınş chp veren olur bnm iki defa çok kanamam oldu su anda lekelemmelerim devam ediyor yatıyorum sürekli ama korkuyorum da düşer mi diye

Arkadaşlar çok eski bi konu ama ınş chp veren olur bnm iki defa çok kanamam oldu su anda lekelemmelerim devam ediyor yatıyorum sürekli ama korkuyorum da düşer mi diye
Merhaba canim bende suan yatanlardanim moral olsun diye bakiyordum buraya yaxini gordum ne kadar suan gebeligin benim daha erken 4 haftalik doktor adet kanamasi gibi dusecek dedi cuma aksami basladi hic agrim yok cumartesi pazar kirmiziya dondu kanamam ama cok azdi bi pihti gelmedi yarin dr kontrole gidicem insallah yasar bebeklerimiz

3 buçuk aylık benim cnm benimde lekelebme oldu snra kırmızı renge döndü ve bayağı oldu ama şükür ki yaşıyor bnmde düşük tehlikem var ama sürekli konuşuyorum onunla elimi koyup dua ediyorum ınş yaşar atlatiriz bu durumu

Insallah massallah senin buyumus bebesin me guzel allah kucagina almayi nasip etsin canim cok zor bi surec ben 3 ay once bir bebegimide kalp atislari olmadigi icin kaybetmistim sukur yine hamileyim ama bakalim ne oldu ne olcak bende dua ediyorum hep ama eminim senin bebegin cok saglikli olcak dualarin kabul olcak

Arkadaslar benimde kirmizi lekelenmem var iki gundur.regl oncesi degerim 16 vikmisti yarin doktoruma gidicem bu 2.asilamam.acaba bu lekelenme regl mi yoksa dusuk belirtisi mi.bilen veya tahmini olan varmi.reglim iki gun gecikti

Arkadaslar benimde kirmizi lekelenmem var iki gundur.regl oncesi degerim 16 vikmisti yarin doktoruma gidicem bu 2.asilamam.acaba bu lekelenme regl mi yoksa dusuk belirtisi mi.bilen veya tahmini olan varmi.reglim iki gun gecikti
Bazen yerleşme kanama sı da oluyor kötü düşünme hemen arkadaşım ama dr a git beklemeden

Ben 2 düşük yaptım ve sonraki gebeliğimde 5. Haftada kanamalar başladı 22 hafta civarı kesildi ve sürekli yattım çok dikkat ettim 2 düşük olunca haliyle tecrübede edinmiş oldum.. wc dışında kalkmadım yemeği bile yattığım yerden yedim duşlarım bile kısa kısa tuttum...
Çok şükür şimdi 3 yaşınd bal küpüm..

Benim de 7. haftada ve 9. haftada 2-3 damla kadar LEKELENEME oldu.kahverengi hatta siyaha yakin.dr sikinti yok.saglikli bir bebek dedi ama ben yine de 13 haftanin bitmesini çok istiyorum çunku dr um 13. Haftadan sonra düsuk riski %50 den %20 ye düser dedi.hakkimizda hayirlisi olsun.

Selam arkadaslar 6+2 tup yontemiyle hamileyim.. dun buyuk bi uzuntu yasadim ardindan kirmizi renkli kanamam olmus camasirimi islatip esofmanima kadar ulasmis annem hemsire evde progestan vardi hemen yapti bi tane doktorum zaten acile gidince progestan yapilacakti dedi kanaman artmazsa hicbiyere gitme dinlen dedi.. aksama kanamam kahve akintiya dondu..sabah uyandigimda tuvalette tekrar kirmizi renkle karsilastim.. sonra tekrar kahveye dondu.. tekrar progestan yaptik beklemedeyim.. yarin sabah doktorum gel bakalim dedi.. kan sulandirici igne ve coraspin kullaniyodum ondan olmustur dedi p.tesi e kadar onlari kestirdi.. bu sekilde olup dusuk yapmayan var mi? Lutfen pozitif orneklere ihtiyacim var cok kotuyum

Geçmiş olsun canım korkma dua et benim oldu 5 6 haftalıkken cuma kahverengi geldi iğne yaptırdım kesildi pazar sabah bi kalktım kırmızı kan geliyor acil e gittim kese duruyordu yine igne yaptırdık bu arada sekiz saatte bir 300 mg progestan ićiyordum zaten yine kesildi pazartesi akşama kadar birşey yoktu akşam kıpkırmızı ve çok fazla kanamam oldu tekrar gittik kese duruyordu ama o gece öyle bir kanamam oldu ki kan revan içinde kaldım o da yetmez gibi irili ufaklı parçalar hele bir parça düşürdüm ki avuç içi kadar sabah yine Dr gittik umudumu yitirmiştim ama kese hala duruyordu sabah akşam iğne yaptırdım iki gün sonra günde bir kez e düştü iğne bu arada hala progestanı kullanıyorum iğneyi bir ay kullandım sadece vc için kalktım sürekli uzandım ve bol su içtim şimdi 11+4 günlük olduk ve maşallah çok sağlıklı sakın üzülme üzüntü çok etkiliyor inan benim kanamaları görmüş olsaydın bebeğin durması bile mucize derdin ama Rabbim vermiş yiyecek içecek suyu ömrü varmış tekrar geçmiş olsun Rabbim şifa versin .

Amin canim insallahh.. sana da cok gecmis olsun Allah bir daha gostermesin bebegini sag saglim dogurup buyutmeni nasip etsin.. bana umut oldun.. bugun doltor gorucek umarim benim.de bebegim yasiyordur hayirlisiyla..

Cok sukurki kanama alanim bebege uzakmis.. 2. Bir kucuk kese gozuktu galiba tutunamayan kesem varmis bi tane daha kanama onun civarindaymis.. 1 hafta rapor verildi dinlenmedeyim

Cok sukurki kanama alanim bebege uzakmis.. 2. Bir kucuk kese gozuktu galiba tutunamayan kesem varmis bi tane daha kanama onun civarindaymis.. 1 hafta rapor verildi dinlenmedeyim
gözün aydın canım benim de tüp bebek senin adına çok mutlu oldum korkma sakın sürekli uzan ve bol su iç aslında dün aklıma geldi ikinci bir kese olmasın mı diye ama seni üzmek istemedim çünkü tüp bebek ikiz gebelikte çok yaşanan bir olay ikinci bebek olması ve teke düşmesi

Sagol canim rahatladm simdilik :) haftaya kalp atimi duyarsam 1 kat daha rahatlarm insallah :) bu ikinci kese daha once hic gozukmemisti doktor da sasirdi, ben de sasirdim.. 1 e alistirmistik kendimizi o yuzden cok uzulmedim diyebilirim.. insallah bu kese deval eder saglikla :)

inşallah kısmetinde varsa ikiside durur yoksa olana can versin Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…