gebelikte kanama geçirip bebeğini kaybetmeyenler nolur cvp verin

merhaba canim bende basligini yeni gordum bende ayni seyi yasadim canim.. bende de ilk basta ara ara cok az kahverengi lekelnme oluyodu ama korkulacak bisi yoktu sonra 5+5ken keseyi gorduk dr dan geldim cok nadir olan minnacik kahverengilekeler gunboyu azar azar gelmeye basladi tabi devamli olmasi beni korkuttu canim..

keseyi gordukten 4gun sonra kahverengi kirmiziya donustu ve o gun 12 subatta daha cok yeni yani ilk bebegimi dusurdum sancisiz acisiz.. sadece kasiklarima hafif adet olacakmisim gibi gerginlik vurmustu.. dr a gittik bebek dusmus ultrasonla bakti cok sukur kurtaja gerek kalmadi..

ama dustukten sonraki uc gun siddetli sancim oldu.. bugun iyiyim cok sukur kanamam azaldi sancim azaldi.. su anda en onemli sey once annenin yani bizlerin sagligi bunu ogrendim.. inaniyorumki rabbim yine verecektir belki hakkimda hayirlisi buydu yani belki bebek saglikli degildi.. bu yuzden arkadasim kendini cok uzme arkadaslarinda dedigi gibi dusecekse zaten dusuyor.. ama yasayacaksa omru varsa allah yasatiyor.. bende simdi umutla bekliyorum canim.. sabirli ve umutlu birsekilde..

moralini bozma allah herseyin en iyisini bilir ve ona gore de verir canim.. rabbim saglikli olarak kucagina almayi nasip etsin canim..

benim ilk haftalar kanamam oluyordu, pembe ve kırmızı, ama çok değil damla damla, hatta bir kere bir kaç damla kırmızı kan da geldi ama bebeğim düşmedi....çok ağlamıştım...fazla yormadım kendimi...ama bak sağlıklı bir şekilde doğum yaptım.
inşallah seninkide düşmez...

bende 6 kusur haftalıgım 5.hafta keseyı gordum ve 7haftada kalp dınlemeye cagırmıstı fakat dun benımde rahmımde agrı oldu ve bırden kan bosaldı:çok üzgünüm:cok korktum dr aradım dınlen dedı ve dun gece wc ye gıttıkce damlalarla devam ettı ve bugun dr gıttım ve suj-kurler olsunkı bebekle alakalı olmayan yerdekanamam olmus ve bebısmın kalp sesınıde duyduk
dr dedıgı hallk arasında ustune gorme olmussun ve bolbol dınlen dedı vajınadan sıkmalık jel verdı ve sımdı kanamam azaldı kahve lekeler gelsede endıselenme kuruyon kanlar olabılır dedı..rabbım kımsenın basına boyle bısey vermesın:Saruboceq::Saruboceq:

canim bende 3 aylik hamileyken kanamam oldu gece oldu ve cok kan kaybattim.hemen acile gittik ve bebegim iyiydi.doktor bazi kadinlar da olabilir diyor diyor.tek tavsiyem yat dinlen hic ayaga kalkma.kabiz olma iyi beslenmeye calis.suanda bebegim 7 aylik oldu.insallah seninkinede birsey olmaz.

bende 6+2 günlük hamileyim.2 gün önce gece açık kahverengi lekelenmem oldu.hemen progestan aldım.sabahta doktorumu aradım korkma kanama olmadığı sürece bir şey olmaz dedi.şimdi hala ara ara lekelenmelerim oluyo üstelik bu benim 2.hamileliğim. ilkinin kalbi durmuştu.bende çok telaşlandım ama gideceği varsa gidiyo zaten sen neyaparsan yap.Allah bir daha yaşatmasın diye dua etmekten başka çaremiz yok.:Saruboceq:Senin durumun şu an ne bayağı olmuş bu başlığı açalı?

ilk gebeliğimde 3 ay boyunca kanamam oldu 6. aydan sonra suyum gelmeye başladı dr doğuracağıma bile inanmıyordu
sonuç kızım şu an 2buçuk yaşında ve gayet sağlıklı hiç kafana takma canım sadece kendine dikkat et fazla yorulma dr kontrollerini aksatma Allah'ın izniyle inşallah bişeycik olmaz sen yeter ki yüreğini ferah tut

başlığı yeni gördüm, benim de başımdan geçtiği için hemen paylaşmak istedim.

13 haftalık hamileyim, hamileliğimin başından 11. haftaya kadar sıklıkla kahverengi lekelenmeler, 2 defa da adetin ilk günüymüş gibi kanamam oldu. doktorum progestan, bol dinlenme ve ilişki yasağı verdi. progestan iyi geliyor, artık kullanmıyorum. doktorum kanamaların rahimin yapısından kaynaklandıgını soyledi ama problem bebekte olursa yapacak bir sey yok tabi. dogal seleksiyon..

inşallah allah tüm bebek bekleyenlere sağlıklı sıhhatlı bebeklerine kavuşmalarını nasip etsin :)

canim gecmis olsun
allahim yardimcin olsun
bebegin SIMSIKI tutunacak annesi hic merak etme sen gönlünü ferah tut
ben 7haftalliken kanamam olmusdu
hemen doktora gitdim bebegimin ilk kalp atislarini görmüsdüm o gün :)
doktorum cok asada oldugunu ve düsük riski tasidigimi söyledi bol bol yatiip dinlenmem gerekdigini
ve fitil vermisdi simdi türkce tam bilemicem ama fitilin etkisi bi tabaka olusdurup bebegin düsmesini engellemekdi
sadece calismam yasaklanmisdi ve kuafför salonumuda sattim kizim icin
ama allaha sükür kizim azimli cikdi tutundu ve beni brakmadi canim

benim ilk üç ay ara ara kanamalarım oldu öyle böyle değil kırmızı renginde üç ay sürekli dinlendim şimdi Allaha şükür çok tatlı bir kızım var....sen de sürekli dinlen güzel şeyler düşünmeye çalış canım.....sağlıklı bir bebek ise mutlaka annesini bırakmayacaktır....

canım benım sakın uzulme benım de 10 şubattan berı kanamam var lekeden sonra bayağı kanama oldu doktorumu aradım kırmızılaşmay basladı hemde koyu dedım daha ıyı bıtıyo demekkı dedı gercekten de bu aksam lavaboya gıttığımde eskıye gore azdı. benım kanamam bayağı adet gıbıydı doktorla telefonla konustuk ılacımı almıstım yat sakın kalkma dedı. Allah razı olsun hıc umutsuz konusmadı hem benım ağrımda vardı ama hep ıyı konustu dusuk tehlıkesı var yat dedı ama yok bu bebek olmaz kanama olursa kotu bıttık yandık demedı yani. su an kendımı cok ıyı hıssedıyorum ama yataktan hıc kalkmıyorum bırı gelsın baksın sen adım atma. doktorunda onemlı tabı ben ssk ya gıtmıstım bana sınlen demedıler bıle gercı bu gıdeceğim doktorda devlet hastanesınde baslamıs o farketmez tabı Allah ıyılerı cıkarsın karsımıza. ama açıkcası bu moral bozucu seylerı dınleme bu aralar bu tarz seyler okuma eğer benım gıbıysen benım bunlar cok moralımı bozuyoduu. sen doktoruna guven sakın hareket etme. Allah yardım eder yarın doktora gıdıcez Allah bızede yardım eder ınsallah da guzel haberlerle senı de umutlandırırıma.s.

benim ablam 2 hamileliğinde de kanama geçirdi hemde doğuma kadar ara ara hep oldu kanamaları ama çok sağlıklı bi şekilde dünyaya geldi bebekleri...
eeğer kanamanız varsa iş yapmak yorulmak ayakta kalmak yasak hep istirahat halinde olmanız lazım...Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin...

canım ya inşallah benim gibi olmazsın benim de kahverengi akıntım oldu kanla karışıktı doktora gittiğimde düşük olabilir dedi.her hafta gittim en sonunda kalp atışları durmulş dedi. ve kürtaj oldum .şu an yine hamileyim .allah inşallah bunu veririr sağlıklı bi şekilde.çok üzümüştüm.ama seninki normal galiba.ilaçları ihmal etme.

canım sıkma canını benimde oldu kanamam iki defa sanki adet görüyorum gibi iç çamasırım sırılsıklamdı ama allaha sükür bişey olmadı iliski sakıncalı oluyormus kanamalarda istirat etmemi söyledi genelde progestan veriyor sanırm Şeniz

kızlar ne olur bana da yardım edin pazartesş ogrendim hamileliligimi ilk kan sonucu 263 2. kan sonucu 617 dş dun aldım sabah kanama basladı hala devam ediyor kan alındı 747 olus sonuc hamilelik devam edşyomus ama dusuk tehlikesi var sizizn kanamanız ne kadar surdu gider mi bebegimsenağlama

kızlar morale ihtiyacım var gitmismidir bebegim kanama biraz azaldı offf cok kotuyum

benim de 6.-7. haftalarda başladı 1 ay sürekle hergün lekelenme oldu arada pembe renkli kanamalar da oluyordu.dr bol bol su iç ve dinlen demişti.ultrasonda iyice inceledi.lekelenme ve kanamaların yerleşmeden kaynaklandıgını söyledi.çok şükür ki 3.aydan sonra hiç olmadı..

canım benim kanamam cok yogundu dun bugun azaldı ama var iste hala bilmiyorum ya

canlarım hepinize çok teşekkür ederim.bana moral verdiniz.kanamam yok artık ama çok az kahverengi akıntım geliyor arada.doktora gittim kalp atışları normal dedi.bir sorun yok umarım bir daha da olmaz.

kızlar kahverengi akıntı 15 günüdr var bendede ve geçen hafta vajinal ultrasonda kesem boş çıktı yarın yine bakıcak doktor inşallah bebeğim vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…