ben 5 haftalık hamileyim.dün önce kahverengi akıntım oldu sonra da biraz kan geldi.hemen doktora gittim.doktor muayene etti ve kesen hala görünüyo düşük yapmamışsın dedi.dünden beri kanamam yok ama hafif kahverengi akıntım var nolur bilenler cvp yazsın bebeğimi kaybeder miyim.allahım bebeğim sana emanet.onu bize bağışla...
ben 5 haftalık hamileyim.dün önce kahverengi akıntım oldu sonra da biraz kan geldi.hemen doktora gittim.doktor muayene etti ve kesen hala görünüyo düşük yapmamışsın dedi.dünden beri kanamam yok ama hafif kahverengi akıntım var nolur bilenler cvp yazsın bebeğimi kaybeder miyim.allahım bebeğim sana emanet.onu bize bağışla...
ilk gebeliğimde 3 ay boyunca kanamam oldu 6. aydan sonra suyum gelmeye başladı dr doğuracağıma bile inanmıyorduben 5 haftalık hamileyim.dün önce kahverengi akıntım oldu sonra da biraz kan geldi.hemen doktora gittim.doktor muayene etti ve kesen hala görünüyo düşük yapmamışsın dedi.dünden beri kanamam yok ama hafif kahverengi akıntım var nolur bilenler cvp yazsın bebeğimi kaybeder miyim.allahım bebeğim sana emanet.onu bize bağışla...
benim de 6.-7. haftalarda başladı 1 ay sürekle hergün lekelenme oldu arada pembe renkli kanamalar da oluyordu.dr bol bol su iç ve dinlen demişti.ultrasonda iyice inceledi.lekelenme ve kanamaların yerleşmeden kaynaklandıgını söyledi.çok şükür ki 3.aydan sonra hiç olmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?