gebelikte kanama geçirip bebeğini kaybetmeyenler nolur cvp verin

Merhaba ne yaptınız sizi çok merak etrim umarım Bebeğinizi almışşınızdır kucağına pardon bebeklerinizi :)
Malesef bebekleri kaybettim ama kanamadan dolayı değil kalp atışları durdu.. Ciddi bi kan pıhtılaşması sorunum varmış daha yeni tespit edilebildi.. Tedbir amaçlı kullandığım kan sulandırıcıyı kanama olunca bıraktığım için kaybetmiş olma ihtimalim çok yüksek.. Önümüzdeki hafta tekrar tüp bebek sürecine giricem

Çok üzüldüm Rabbim size daha hayırlı sını en erken zamanda nasip etsin arkadaşım inşallah bu defa gönlüne göre verir Rabbim

Kızlar ben tüp bebekle hamile kaldım. İlk test sonucum 60 ikincisi 310 çıktı herşey normaldi. İkinci testi yaptırdığım gün akşamında adet sancısıyla beraber kanamam geldi. Hemen doktoru aradım bir iğne söyledi düşük önleyici onu yaptım. Sonra kanamam durdu ama kahverengi küçük noktalar gelmeye başladı. Azalır biter dedim ama iki gün sonra aynı renkte bir parça düştü. Kuru üzüm tanesi kadar ve yumuşacık elledikçe parçalanan bir parça. Acaba bebeğim düşmüş olabilir mi çok korkuyorum. Aynı şey başına gelmiş olan var mı lütfen cevap verin

geçmiş olsun bebeginiz henüz o kadar büyük değil .benim de oldu 3 ay kanamalarım oldu bir sürü de parça düşürdüm şükür hiç birşey olmadı bebeğime progestan hap ve her akşam prognex iğne yaptırdım. Tüp bebekte çok fazla hormon yüklendiği için vücut tepkime veriyormuş inşallah sizinledir bebeginiz.ultrason da gördünüz mü keseyi muayene etmediler mi .

Yengem de tüp bebek yöntemi ile hamile kaldı 6 haftalıkken bir sabah erken saatlerde kanama geldi hemen en yakin hastaneye gittik kese gozuktu. Ertesi gun 2 parça pıhtı geldi doktorunu aradik hemen en yakin hastaneye goturun dedi. Hastanede kese gözüktü. Ilac verdi Eve gonderdi aynı gün içinde tekrar 2 parca pıhtı düştü ama doktorlar yatsın sadece tuvalete gitmek için ayağa kalksın ilaçları var onları kullansın 1hafta sonra gelsin dediği için hastaneye götürmedik 2 gün sonra cuma gunuydu başka hastaneye gittik orada doktor kan tahlili verdi keseyi goremiyorum ama kanama yok sadece pıhtı var diyorsunuz dedi düşük yapıyorda olabilir pazartesi tahlil sonuçları ile beraber gelsin tekrar kontrol edelim dedi
Pazartesi ultrasonda kese gözüktü doktor alttan ultrasonla da bakmış kalp atışlarının başladığını söylemiş. Şu anda 7 haftaligiz. Yanı yeni başımızdan geçen bir olay daha kanamamış yok ama 3 ay boyunca kullanmamız gereken ilaçları var düşük olmasın diye. Yengemin 7 tane düşüğü var. Bu seferki kanamada hiç agrım yok diğer düşuklerde çok agrım olurdu demişti.
Bizim pıhtılarımız yumurta buyuklugundeydi. Sizinki kadar küçük değildi. Tüp bebek doktorumuz uzakta olduğu için en yakin sağlık kuruluşuna girmemizi tavsiye etti sallanması dedi.
Bence sizde en yakin sağlık kuruluşu aciline gidip bir kesmenize baktığın eğer kanamani devam ediyorsa size ilaç da vereceklerdir.

Inşallah yavrunuz tutunur ve sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Bu arada canım forumda kanaması olup gebeliği devam eden bir çok arkadaş okudum. Çok stresli bir durum
Benimde ilk zamanlar biraz pembemsi akintim vardı ve akıntıyla beraber regli ağrısı çekiyordum neredeyse doktorum fitil verdi sabah akşam kullanmam için
Şükür birşey olmadi 19 haftaligiz.
Yengemde tüp bebek olduğu için ilk önce onu anlattım.
Allah 'ın izniyle sende atlayacaksın bu günleri ama daha çok küçük kendini yorma ve stres üzüntü yapma yeter ki evladını inşallah kucağına alacaksın.

Benimde aylarca kanamam oldu ama cok şükür bebeğimin sagligi yerinde bol istirahat ve ilaçlar cok önemli. Kendinizi strese sokmamaya calisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…