- 25 Mayıs 2015
- 944
- 591
- 103
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Şahane yaa akşam 8 den sonra ben ise bu son iki haftadır çok yiyorum meyve dahi yememeli sanırım normalde iştahsız olan ben obur bi insan oldum çıktım51 kilo ile hamile kaldım. 61 ile doğurdum. Beyaz ekmek yemedim. Meyvelerimi gün içinde yedim. Akşam 8'den sonra bir şey yemedim. Doğumdan 1.5 ay sonra uykusuzluk ve emzirme sonucu 48e düşmüştüm...
m hedefimde öyleydi ama bu iki hafta da 2 buçuk kilo aldım resmen en iyisi akşamları irademi kullanmak sanırımYapmazsanuz yemezsiniz. Bende 18 haftada 2 kilo aldım çok şükür. İradeli olmays çalışıyorum. Elma yiyorum portakal yiyorum. Özellikle portakal lifli olduğu içşn şişirip tok tutuyor. Sabahları 2 incir 3 4 ceviz yiyorum zaten o da epey tutuyo beni. Acıkurssm tahıllı ekmek peynir domates yumurta falan yiyorum veya yoğurt yiyorum. Akşam sebze bakliyat veya et en geç saat 6 buçukta yemiş oluyorum. Sonrası meyve yoğurt veya kuruyemiş oluyo. Tabi kuruyemişe abanmıyorum bi avuç en fazla. Suyu çok içtiğim için o da şişiriyor. Çok canım isterse arada sütlü tatlı yapıyorum. Hem rahat hissediyorum kendimi hem de hafif. 10 kiloyu geçmemeyi planlıyorum inşallah..
Leslie ye devam edeyim yanihamilelikle bu saydıklarınızın alakası yok, akşam saatinde kim o kadar hamurişini gömse tartıda gözleri pörtler.
metabolizması çok hızlı biri olmanız lazım, ona da yaptığınız spor yeterli değil.
hamilelikte leslie zarar vermez diye düşünüyorum, tempolu yürüyüş yerine geçiyor.
karatay tarzı bir beslenmeye geçmeye çalışın.
Leslie ye devam edeyim yani
Hazır yeri gelmişken birşey sormak istiyorum. Bu yıl gebelik planlıyorum fakat 5 kilo fazlam var hamile olsam dahada kilo alıcam.
Hamilelikte dikkatli beslenerek kilo verilebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?