- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.621
Kızlar 9. Haftayım, çok yorgun hissediyorum.
Günde bazen 1 2 defa midem bulanıyor
1.5kilo almışım bir öncekinden 62 kiloyla başlayıp 97 kiloyla doğuma girmiştim, şimdide 72. 5la başladım  ✔
bir öncekinden 62 kiloyla başlayıp 97 kiloyla doğuma girmiştim, şimdide 72. 5la başladım  ✔ benim gibi 2. Gebeliğin de olan ve kilo problemi yaşayan varmı, açıkçası tekrar o kilolara dönmek biraz korkutuyor, çok yememeye düzenli beslenmeye çalışıyorum.
benim gibi 2. Gebeliğin de olan ve kilo problemi yaşayan varmı, açıkçası tekrar o kilolara dönmek biraz korkutuyor, çok yememeye düzenli beslenmeye çalışıyorum.

Günde bazen 1 2 defa midem bulanıyor

1.5kilo almışım
 bir öncekinden 62 kiloyla başlayıp 97 kiloyla doğuma girmiştim, şimdide 72. 5la başladım  ✔
bir öncekinden 62 kiloyla başlayıp 97 kiloyla doğuma girmiştim, şimdide 72. 5la başladım  ✔ benim gibi 2. Gebeliğin de olan ve kilo problemi yaşayan varmı, açıkçası tekrar o kilolara dönmek biraz korkutuyor, çok yememeye düzenli beslenmeye çalışıyorum.
benim gibi 2. Gebeliğin de olan ve kilo problemi yaşayan varmı, açıkçası tekrar o kilolara dönmek biraz korkutuyor, çok yememeye düzenli beslenmeye çalışıyorum. 

Gece açlık hissiyle uyanıp birseyler yiyip yatiyorum.Sizde de oluyormu bu seferde sabaha tok uyaniyorum
 Gece açlık hissiyle uyanıp birseyler yiyip yatiyorum.Sizde de oluyormu bu seferde sabaha tok uyaniyorum hergun bu gece kalkmayacagim diyorum ama olmuyor offf sonrada ertesi gün kendimi kötü hissediyorum
 hergun bu gece kalkmayacagim diyorum ama olmuyor offf sonrada ertesi gün kendimi kötü hissediyorum eşim kilo hiç sevmiyo şaka  gibi takiliyo ama sinirim bozuluyo yani doğuma kadar çok alsam sasirmiycam böyle hızlı giderse sen sağlıklı beslenmemissin turşu bebeğe iyi değil fazlası hamur işi gereksiz kilo alımı proteyin beslen daha az alırsın bence ben ayda bir hamur işi yiyorum canım neler istiyo eriyorum bazen yinede yemek istemiyorum hızlı vermişsin inşallah bende öyle olurum bebeklerim küçük oluyo ikiside 2800 bu nasıl olcak bakalım
 eşim kilo hiç sevmiyo şaka  gibi takiliyo ama sinirim bozuluyo yani doğuma kadar çok alsam sasirmiycam böyle hızlı giderse sen sağlıklı beslenmemissin turşu bebeğe iyi değil fazlası hamur işi gereksiz kilo alımı proteyin beslen daha az alırsın bence ben ayda bir hamur işi yiyorum canım neler istiyo eriyorum bazen yinede yemek istemiyorum hızlı vermişsin inşallah bende öyle olurum bebeklerim küçük oluyo ikiside 2800 bu nasıl olcak bakalım meyve yiyip yatıyorum dün gece ne kadar meyve yemişim
meyve yiyip yatıyorum dün gece ne kadar meyve yemişim 
 ne güzel doğmuş tam hayalimdeki bebek bebeklerim hep zayıf doguyo malesef
 ne güzel doğmuş tam hayalimdeki bebek bebeklerim hep zayıf doguyo malesef  öyle derken ilk 4 ay ben zaten 15 kilo felan almışımdır herlade
öyle derken ilk 4 ay ben zaten 15 kilo felan almışımdır herlade