- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.821
Iyiyim canım yarın kontrol var evet 36 haftam bitti bakalım dr ne diyecek bu aralar karnim biraz indi galiba ki yemek yiyebiliyorumugurbocuuu Nasılsın canım kontrolün yarın herhalde.Sesin çıkmadı
Ama hormonlar beni ele geçirdi iyice lohusa sendromu erken başlıyor çok ağlamaklıyım kim ne dese dolu dolu oluyorum çok sinirli oluyorum bir an evvel normale dönesim var dr ısrar etmezse 39 haftayı bekleyecek güç bulamıyorum 38 doldu mu artik al bebegi diyeceğim inşallah kabul eder
Vücut analizli tartı.Gerçi vücut analizini tabi ki oranlayarak yapıyordur gerçek analiz yaptığını sanmam ama yorumlara göre asla bozulmayan uzun yıllar kullanılan aşırı hassas ve kaliteli bir tartı..Aldım gitti valla.Kendimi şımartayım..Ne de olsa bebek için masrafım olmayacak herşeyim hazır
Bu haftasonunun ilk kilo bildirimi benden gelsin o zaman.Kisa bir özet geceyim hem.78 civarı hamile kaldım,aslında hamile kaldığım zamanda 80 de hamileliği öğrendiğimde 78 di ,78i baz aldım o yüzden..Diyet yapıyordum o ara hamilelik oldu iste..Ilk haftalar 76 ya düştüm.22-23.haftalar civarı 85.5 i gördüm.Simdi 83.4 e düştüm tekrar.Saglikli beslenme yapıyorum.Herkese sevgiler,mutlu haftasonlari