ne zman başlıyor mide bulantıları şimdilik bende birsey yok ama benimde iştahım yok zorla yiyorum resmen. ama sürekli sıvı seyler istiyor cnmah canım benim geçmiş olsun sabretmen gerekiyor umarım 9 ay boyunca sürmez..benim 12.haftadan sonra baya bir azalmıştı güzelim...şimdi de dana gibi yiyorum ama senin gibiyken 4 kilo verdim yiyememektenbebeğe birşey olmuyor ama sapasağlam o kandan besleniyor:) ben kilo vermeme rağmen bebğim 1 hafta öndeydi:) tuzlu çubuk kraker ve limon yemek çok rahatlattı benim midemi...limonlu su içiyordum iyi geliyordu bir de makarna felan yiyebiliyordum düşün yazın sıcağıydı bir de hiç sıcak yemk yiyesi bile gelmiyordu insanın...sen yine şanslı sayılırsın çünkü havalar soğumaya başladı...hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah güzelim öpüyorum seni:)
ah canım benim geçmiş olsun sabretmen gerekiyor umarım 9 ay boyunca sürmez..benim 12.haftadan sonra baya bir azalmıştı güzelim...şimdi de dana gibi yiyorum ama senin gibiyken 4 kilo verdim yiyememektenbebeğe birşey olmuyor ama sapasağlam o kandan besleniyor:) ben kilo vermeme rağmen bebğim 1 hafta öndeydi:) tuzlu çubuk kraker ve limon yemek çok rahatlattı benim midemi...limonlu su içiyordum iyi geliyordu bir de makarna felan yiyebiliyordum düşün yazın sıcağıydı bir de hiç sıcak yemk yiyesi bile gelmiyordu insanın...sen yine şanslı sayılırsın çünkü havalar soğumaya başladı...hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah güzelim öpüyorum seni:)
ne zman başlıyor mide bulantıları şimdilik bende birsey yok ama benimde iştahım yok zorla yiyorum resmen. ama sürekli sıvı seyler istiyor cnm
bende bir şey öneriyim sana peynir ekmek ye kuru ya hem mide doluyor hemde kusma azalıyor ben kaşarla ekmek çok yemiştim hatta haftalarca bu ikisi birde soğuk sütle beslendim şuan artık geçti bulantılar çok rahatım darısı sana
canım bende senın gıbıyım su an daha az once çıkardım suan mıdem tamamen boss ben sık sık tuzlu peynır ve ekmek yıyorum ole gunum gecıyorr bırde haşlanmış patates ustelık ben ucuncu ayımı bıtırıyorum ne zaman geçecek bu bulantılar bılmıyorum
CANIM ALLAH YARDIM ETSİN.
cekmeyen anlamaz halini sana tavsiyem sen yemek yapma mutfaga dahi girme tabi mümkünse. anneni falan ara sana yogurtlu corba yapsın kokusunu duyma kokusunu duyarsan daha yemeden tiksinirsin. sonra naneli limon yap içine kekikde koy ılık ılık iç hem mideni rahatlatır hem bagırsaklarını ve tekrar diyorum bunları sen deil başkası yapsın. işe yarar inşallah canım.
bu arada yogurtlu corbayı çook ılık iç o zaman daha çok ferahlatıyo mideyi
canım bi arkadaş daha bahsetmiş haşlanmış patatesden evet o da i gelir onu haşla tuzla ye o da tok tutar ama bak çokda yemek tiksindirme kendini
kimse gelip yemek yapamaz ki.ablam yeni doğum yaptı annemde kalıyor. annem onunla ilgileniyor. yoğurt çorbası iyi fikir. olsa da yesem. kendimi toparlayıp ben yapacağım mecbur. teşekkürler cevap için.
hamileler naz yapıyor sanırdım. gerçekten yaşayınca anlıyormuş insan. mutfağa daha az girsem belki daha az tiksinirim. bilemedim ki.
haşlanmış patatesi de çıkardığım için ondan tiksindim. 12. haftada azalıyormuş. bir haftaya geçer inşallah seninki.
ahh kuzum ben neler çektim düşün bi insan kanepelerinden tiksinir mi ben tiksinmiştim dışarı çıktıgım zaman iyi oluyodum ama eve adım atar atmaz istifar ediyodum kokudan zaten mutfagın yanından bile gecemiyodum.
canım dışarda falan yiyemez misin yemek eşinin imkanı varsa dışarda bi çorbacıya falan gidin hem karnını daha iyi doyurursun evden uzaklaşmakda i gelir hava alırsın
ınsallah doktorumda ole dıyor ne dıym allah senınde yardımcın olsun
ben de halılarımdan tiksiniyorum. sanki kokuyor hepsi. evin kapısından girince öğürmeye başlıyorum. akşama dışarı gidelim söyleyim eşime. o da çok üzülüyor. hiç geçmeyecek gibi geliyor. sen ne güzel atlatmışsın. bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
amin canım amin. bu günler de geçecek herhalde.
saol canım allah razı olsun ben 1 ay annemgilin yanında kaldım iyi olunca geldim saolsun annem yediriyodu bana.
canım halılarını kaldırt eşine rahat edersin yoksa sürekli cıkartırsın çirkin görünsede evin senden önemli degil ya
Bana sade dondurma iyi geldi biraz.. Gerçi yerken guzel geliyo doyunca igreniyorum yine..
Yine en iyi gelen çorbalar ve yogurtlu makarna..tek çeşit ve az yemeye çalışıyorum..
benim asıl derdim deterjan sabun şampuan gibi seylerin kokuları dışarı çıkmak istiyorum sürekli kokudan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?