bana tuzlu peynirle yapılmış tost ve elma bide yağsız yoğurt çorbası çok iyi geldi bende senin gibiydim canım çok geçmiş olsun benim 4 aya girdiğimde bitti maalesef
dün ben de ilk defa dondurma yedim iyi geldi. ama az yedim. çok yersem tiksinirim diye korktum. yoğurtlu makarna ve bol domatesli şehriye çorbasını başkaları da söyledi. demek gerçekten işe yarıyor. onları da deneyeceğim.
her gün duş alan insandım. şampuan kokuyor, duş jeli kokuyor diye 2-3 günde bir ancak girebiliyorum. devamlı kusan, kusmasa da öğüren, saçı başı dağılmış, ne bulduysa üzerine geçirmiş, rengi solmuş, gözlerinin altı morarmış biri oldum çıktım. isyan etmiyorum, hamileliğim için hep şükrediyorum. sadece kendimi toparlayamadığıma kızıyorum. biraz da psikolojim bozuldu galiba.
Bişey yiyemekte acayip mide bulantısı yapıyor ben hiç yiyecekkerden bulanmadım şanslıydım ama acıkınca nasıl bir bulantı başlıyordu anlatamam demem ona fazla açta kalmamaya çalışın elma muz falan yiyebilirsiniz iyi gelîr
Olacak o kadar.. Benimde suratım bembeyaz kaldı hasta gibi görünüyorum ama elden gelen bise yok yeterki bebeklerimiz saglıklı olsun..bugün ciğer istedi canım annem yaptı yedim ama az tabiki.. O bile dokunmadı galiba istediğimiz seyleri yemek iyi olacak.. Tereyağı ve sarimsakli seyler cok fena bozuyo beni mesela belirteyim..herseyden kuş kadar yiyorum 1-2 saat sonra yine kuş kadar. Boyle boyle idare ediyorum şimdilik..
dokuz ay mide bulantısı çektim sizin gibi yiyecek bişey bulamıyordum
sabahları kalkmadan yatağınızın başucunda çubuk veya leblebi bulunsun çok faydaı oluyor.bide leblebi kalsiyum zaten
dokuz ay çekilen mide bulantının avantajı olmadımı oldu sadece yedi kilo aldım
kahvaltımı dahi meyvelerle yapıyordum okadar yani
krakerle leblebi bile midemi bulandırıyor. çok açım. elimi kaldıracak halim kalmadı. ama hiçbir şey istemiyor canım. sodaya limon sıkıyorum iyi geliyor ama midem boş. o yüzden soda da içemiyorum. belki bir yemek söylersiniz de canım çeker diye açtım başlığı. ben de dana gibi yemek istiyorum. 20 kilo alsam bile umurumda olmayacak. yeter ki şu kusmalarım geçsin.
Merhaba doktorunuz ilac vermedimi. Ben 8 aydir kulkaniyorum bur sorun yok
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ben tam tamına 22 hafta senin yaşadıklarını yaşadım. Sürekli çıkarıyordum, su bile içemiyordum. Bu süreçte tam 5 kilo verdim. Süt, yumurta, peynir, tereyağı, pastırma, sucuk vs.. hepsinden o kadar tiksindim ki adını duysam lavaboya koşup çıkarıyordum. Yiyebildiğim tek şey HAŞLANMIŞ PATATES'ti. Meyvelerden de AYVA biraz mideme iyi geliyordu. Zencefil falan halt etmiş hiçbirşeyin faydası olmuyor. Sadece biraz zaman gerekli. Şu an çok nadirende olsa bazı günler yine çıkarıyorum. Ama çok şükür ki 6.aydan sonra Süt, yumurta ve peynir yemeye başladım. Diğerlerinden hala tiksiniyorum. Neyse ki benim az bir zamanım kaldı. Allah yardımcın olsun inşallah benim gibi çok uzun sürmez, çabuk atlatırsın.
Merhaba doktorunuz ilac vermedimi. Ben 8 aydir kulkaniyorum bur sorun yok
Migde bulantisi ölüyrm gibi 2aylik hamilyim agzima aldigim her lokma beni mafediyor ne yapmaliyim.idrar yollarimda iltihapli :-(
Canım ben her türlü bulantı ilacını denedim ama kesinlikle faydası yok, çok ağır geçirdim bu bulantı ve kusma olayını. İlacı içer içmez çıkarıyordum. Herkeste farklı oluyor sanırım.
son bir haftadır durmadan çıkarıyorum. sabah uyanınca çıkardım. sonra kahvaltı yaptım, zencefil kökü iyi geliyor dedi herkes. kaynattım içtim. onları da çıkardım. midem bomboş leblebi yedim o bile midemi bulandırdı. çok açım. halsiz düştüm. bir şeyler yemem lazım.aklıma yiyecek hiçbir şey gelmiyor. canım bir şey istemiyor. siz ne yediniz? nasıl geçirdiniz bu günleri?
Yalniz olmadigimi gordum mutlu oldum.insan esinden, yatagindan, yastigindan kisacasi evinden tiksinir mi.cevap veriyorum eveeeet.iki ay kadar annemde kaldim.imkan varsa kesinlikle bunu yapin.yani mekan degistirin.soguk mayhos seyler sakinlestiriyordu.ezber bozduran donem cok sevdiginiz seylerden tiksiniyorsunuz.ayrica taze nane ile yapilan yogurt corbasi hic fena gelmemisti.burdan oneri zor cunku nelerden tiksiniyorsaniz siz bilirsiniz.mesela leblebiden tiksinmistim ama leblebi oneren var.uc ayim bitti iyiden iyiye bitti arada bulantim oluyo kafami kurcaliyacak biseyler buluyorum.ayrica bi arkadas yazmis kesinlikle katiliyorum bos mide de bulaniyor.
valla cok zor bende hep ac gezdım ama gel gorkı hıç bışey fayda etmıyo bulantı hapları bıle sadece gecmesını beklıycen 3 aydan sonra gecıyo
inşallah 2-3 haftaya kadar geçer.gerçekten çok zor geçirdim. üst komşum mide bulantısı dizilerde olur sanıyormuş. gerçekten hamileyken mide mi bulanırmış diyor. millet nasıl hamilelik geçiriyor arkadaş anlamadım.
konunun üzerinden epey zaman geçmiş ancak çok merak ettim mide bulantınız geçti mi kaçıncı hafta tam olarak normale döndünüz bende 8+5 deyim 5. haftanın sonundan beri sizin gibiyim tüm dünyadan tiksiniyorum her şey kokuyo yiyemiyorum içemiyorum ev bana dar geliyo evimden nefret ediyorum resmen sanki kendimi bildim bileli böyle gibiyim hiç iyi olamayacakmışım gibi geliyo böyle olup düzelmiş biri bana moral olur belki
konunun üzerinden epey zaman geçmiş ancak çok merak ettim mide bulantınız geçti mi kaçıncı hafta tam olarak normale döndünüz bende 8+5 deyim 5. haftanın sonundan beri sizin gibiyim tüm dünyadan tiksiniyorum her şey kokuyo yiyemiyorum içemiyorum ev bana dar geliyo evimden nefret ediyorum resmen sanki kendimi bildim bileli böyle gibiyim hiç iyi olamayacakmışım gibi geliyo böyle olup düzelmiş biri bana moral olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?