Gebelikte migrenn ve parol kullanımı :(

duygu68

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
426
55
43
35
Aksaray
günaydın kızlarr... evet başlıktan da anlayabileceğiniz gibi migrenim var dünden beri de şiddetli bir şekilde tuttu gece hiç uyuyamadım. doktorum parol kullanabilirsin demişti ama ben cesaret edemiyorum birşey olur diye.. parol kullanan oldu mu aranızda gebeyken? ya da başka bi çözüm yolu önerebilecek olan var mı?

benimde var migremin cok kotu olduğumda parol kullanıyorum sadece parol serbest onuda abartmamak lazım ağrım tuttuğunda duş alıp yatıyorum migrene en iyi gelen şey sessiz ısıksız ortam bide eşime masaj yaptırıyorum şakaklarıma kafama ağrıyan yerlerime cok iyi geliyo malesef yapılabilecek pek bişey yok hamileliğin başından beri toplamda 12 tane parol yutmuşumdur

doktora bugün sordum migrenim var hamile kaldığımda sıkıntı yasar mıyım? ilk 3 ay sıkıntılı geçer dedi. siz kaçıncı aydasınız.. 3 aydan sonra ağrılar azalıyo mu acaba*

tşkkr ederim canım malesef benimki uyumayla masajla hiçbir şekilde geçmiyo. iğne olmam ya da serum takılmam gerekiyo bunlar da olmadığı için min 3 gün çekiyorum ve kendiliğinden geçiyor ben de dün çok zorlanınca 1 tane parol içtim ama mide bulantılarımdan dolayı anında geri çıkardım işe yarayıp yaramayacağını anlamadım yani :)

doktora bugün sordum migrenim var hamile kaldığımda sıkıntı yasar mıyım? ilk 3 ay sıkıntılı geçer dedi. siz kaçıncı aydasınız.. 3 aydan sonra ağrılar azalıyo mu acaba*

ben 9. haftadayım hamile kaldığımdan beridir 2. kez tuttu ama ilaç iğne serum vs. olmadığı için malesef minimum 3 gün sürüyor.. benimki uyumayla falan da geçmiyo..yapacak tek şey tetikleyecek şeylerden uzak durmak aslında; stres, gürültü, fazla ışıklı ortam vs. benim için işimden dolayı pek mümkün olmuyo bunlar malesef

Geçmiş olsun canım bendede o lanet miğrenden var bıktım artık dyanamıyorm geçen tuttu kafamı duvarlara vrmak istedim ölüydm kendimi kaybrttim ben normalde avmiğren içiyodm anında uyuşturuyodu geçiyodu parol içme bence sonuçta oda bi ilaç bak ben bi yöntem buldm dene faydasını göreceksin pamuğu yuvarlak yap her yerine karabiber dök onunda üstüne kolanyo dök ve üzerini pamukla kapat aynı şekilde böle bitane daha yap ağrıyan şakağına ve başının ağrıyan kısmına alnına koy saç girmesin içine ve tülbentle bağla başını sık onlar kalson içinde ölece yat uyu biraz yakacak o acıyla damarların küçülecek ve uyandığında geçmiş olacak eğer kriz şeklinde olduysa gün içinde iki kere yap ama yapınca uyu geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…