gebelikte miyomu olan var mı?

Bence içini ferah tut Allah takdir etmişse inan o ağrılara da dayaniliyor şimdi düşündüm de gözlerim doldu. Geçen yıl tamda bu zamanlarda günlerce hiç uyumadan yatmadan oturmadan ayakta ağladığım günler geldi geçti şimdi bebeğim büyüdü Allah'a şükürler olsun o un sevgisi herşeye değer

Ne mutlu sana :) Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Miyom dejenerasyonu olunca çok ağrı oluyor diye okumuştum. İnşallah korktuğum gibi olmaz. Çok teşekkür ederim.

Bende 2. Bir çocuk yapmaya korkuyorum aynısı olacak diye biraz zaman geçince unutursun diyor herkes bakalım bende beklemedeyim

Bende 2. Bir çocuk yapmaya korkuyorum aynısı olacak diye biraz zaman geçince unutursun diyor herkes bakalım bende beklemedeyim
Bir şey daha soracağım ya kusura bakmayın. Ağrı kesiciler fayda etmiyor mu en azından biraz hafifletmiyor mu.

Yok cnm hicbirsey fayda etmiyor hiçbir çözümü yok malesef ama herkesde ağrı olacak diye bişey yok miyomu olup hiç ağrı çekmeyenler var

saol canım miyomun yeri çok önemli bazısı hiç etki yapmazken bazısı düşük erken doğum yapıyo benşm rahmin tam tepesindeydi çocuklara baskı yaptı oğlum çıkmak istedi kızımda zorunlu kaldı tabi evet yazarım bu ara miyom ağrısı yok inşallah şifa olur ve inş bitmiştir bursadan yazıyorum
benim 6 ayda 4cm büyüdü hamilelikte österejen hormonu besliyor belkide benim ikiz oldugu için daha fazla etki yaptı banada bazı doktorlar önemli, değil derken bazıları önce aldır sonra hamile kal dediler ki hamile kalma sürecinide etkiliyor çoğu zaman ama ben en başa dönsem önce miyomdan kurtulurdum belkide miyomdan ölmedi bebeklerim tam bilinemedi ama gecelerce çok ağrı çektim

Yok cnm hicbirsey fayda etmiyor hiçbir çözümü yok malesef ama herkesde ağrı olacak diye bişey yok miyomu olup hiç ağrı çekmeyenler var
kesinlikle bende ağrı yaşamıyorum ama onun benimle yaşaması fikri sinir ediyor soğan kürü yaptım daha çok besledi büyüttü şimdi bi karışım uyguluyorum aktar idda ediyor bakalım ne oldu

dayanılmayacak ağrı olmuyor ama biraz zorluyor ama aldırıp aldırmama fikrini en iyi doktor verir yeri çok önemli

dayanılmayacak ağrı olmuyor ama biraz zorluyor ama aldırıp aldırmama fikrini en iyi doktor verir yeri çok önemli
Çok teşekkür ederim canım ilgilendiğin için. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun. Allah herkese şifa versin.

Merhaba mevlam sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin inşallah benimde hamileliğimden önce 2 küçük miyomum vardı ancak 4 oldu 6,5 cm di en büyüğü sanırım şu an 37. Haftamdayım bende çok kafama taktım ama şükür bu zamana kadar geldik iyi düşün lütfen nasipse sezeryanda dr çok damarlı değilse almayı planlıyor bakalım az kaldı

Iyi geceler bayanlar .benimde hamilelikte belli oldu.4 cm işi ama su anda 15 haftalık 6 cm olmuş.ben de ayrıca rahim ağzı yetmezliği var.serkilaj yapildi.agrilarim oluyor.ama miyom dan mi rahim ağzından mi bilemiyorum.dr kontrolünde herşey normal görünüyor ama bu ağrılar ssuruyor

miyomda yoruyor bende 4 cm le başlamıştım çok dikkat et özellikle 5 aydan sonra

BEnde hamileyim ve 7 cm olmuş miyom daha 7 haftalık hamileyim miyom rahim ağzında aşağıda ve aşağıya doğru büyüyormuş . Bebekten uzak dedi doktor ama erken doğum riski var dedi . İnşallah bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım inşallah .

inşşşallah sağ salim kucağına alırsın okadar büyük bir dua ki bu.Ama çok dikkat et yat ağır kaldırma ve sık kontrol ol erteleme 6 aydan sonra özellikle vücudundaki ağrıları huzursuzlukları dikkate el doktorla irtibatta ol gerekirse bunalt onları

Amin canım inşallah . Miyom galiba doğum yolunda altta bebek üst kısma tutunmuş. Hızlıca büyüyor miyom ne yapacağımı şaşırdım. Son haftalarda uzun süre yatarsın dedi doktor . Erken doğum riskin var dedi .

Beninde hizla büyümüş du ben kimseye kulak asmadim doktor kahramanlık yapma demişti.hastanenin yeni doğan ünitesi yetersizse cihaz donanimi yoksa şimdiden degistir

Merhaba canım , 6.5 cm milyomun varsa aldırmanı tavsiye ederim iyi bir doktora , benim ilk gebeliğimde 1.5-2.5 cm arasında 3 miyim vardı , 6. Ayda bebeğim düştü miyomlar 3.5-4.5 cm aralığında idi, fakat düşme sebebi miyom değil , rahim ağzı yetmezliği çıktı , 2. Gebeliğimde aldırmak istedim hiçbir doktor yanaşmadı milyonun birisi rahim arka duvarında olduğu için, ve 2. Gebeliğimde 3-4 cm lik 3 miyomla hamile kaldım, hamileliğin sonlarına doğru ağrı yaptı biraz , ve miyomlar kanı çektiği için bebeğimn kilosu biraz azdı, 40 haftalık iken Doğum yaptım 37 haftalık görünüyordu , miyomlar rahimde 22 cm'lik yer kaplıyordu seZeryanla 2 tanesini aldırdım, bana doktorların dediği 5 cm den küçük miyomları ellemiyoruz demişlerdi... miyomların boyutunu düşürmek için soğan kürü galan yaptım ama (hamile kalmadan önce) işe yaramadı , Prof a gidiyordum sordum kürleri genelde kandırmaca olduğunu söyledi , öyle birşey olsa ilaçla mütlaka çözülürdü bu olay dedi

Beninde miyom 7 cm ulaşmıştı erken doğum yaptım ikizlerim öldü doğumdan sonra 5cm düştü sogan kuru yaptım busefer 2 cm büyüdü şimdi bi kur demiyorum 3 gün sonra kontrol olcam geçmezse ameliyat olurum miyomdan kurtulmadan hamile kalmak istemiyorum kuru de yapmazdım ama lokman hekim kesin çözüm dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…