Beninde miyom 7 cm ulaşmıştı erken doğum yaptım ikizlerim öldü doğumdan sonra 5cm düştü sogan kuru yaptım busefer 2 cm büyüdü şimdi bi kur demiyorum 3 gün sonra kontrol olcam geçmezse ameliyat olurum miyomdan kurtulmadan hamile kalmak istemiyorum kuru de yapmazdım ama lokman hekim kesin çözüm dedi[/
Merhaba, yaptığınız kür işe yaradı mı? çok merak ediyorumBeninde miyom 7 cm ulaşmıştı erken doğum yaptım ikizlerim öldü doğumdan sonra 5cm düştü sogan kuru yaptım busefer 2 cm büyüdü şimdi bi kur demiyorum 3 gün sonra kontrol olcam geçmezse ameliyat olurum miyomdan kurtulmadan hamile kalmak istemiyorum kuru de yapmazdım ama lokman hekim kesin çözüm dedi
25 gün kullandım çok az yaa adam devam et dedi bakalım metebolizmaya göre değişiyormuş birde ganoderma gano excellıum diye kapsül ve çay varmış kullanan bi tanıdığım 12cm eritmiş hemen hamile kalmış onu araştırıyorum resmi sitesi var nette onu bi sor bakalım sendeMiyomlarınız ne durumda kuculme oldumu kurle ışe yarıyosa bende denıcem
Merhaba, Bende şuan 8 haftalık hamileyim. 7,5 cm. miyomla hamile kaldım. şuan daha da büyüdü 9 cm. civarı. Benimde rahim dışında. Rahim ön duvarda olduğunu söylüyor doktorlar. 3-4 farklı doktora gittim. Hepside pek önemli değil dedi. Sadece ağrı yapar dediler. Şuana kadar bir sorun yaşamadım çok şükür. İnşallah böyle devam eder. Her şey Allah'ın takdiri fazla kafanıza takmayın. Allah nasip ettiyse eğer hiçbir şey engel olmaz. ben böyle düşünüyorum. Hamile kalmadan önce çok endişeliydim. Fakat doktorlar sağ olsun endişemi giderdi.. Allah herkese hayırlı,sağlıklı hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah...Merhaba bayanlar
Ben de 13 haftalık hamileyim ve 6.4 cm miyom var miyomum rahmin dışında imiş ama rahim ağzına yakınmış. Düşük yada erken doğum olabilir dedi doktor. Bende de korku oluştu. Başka bi doktora daha gidicem bakalım. Benim miyom sanki hızlı büyüyor. Benim gibi rahmin dışında ama rahim ağzına yakın miyomu olan var mı. Rabbim sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ve isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim beni gerçekten rahatlattın. İnşallah hiçbirimizde problem olmaz ve sap salim kucağımıza alırız inşallah. Ben progestan takviyesi alıyorum. Kanamam varken hergün progesteron vuruluyordum şimdi proluton vuruluyorum haftada 1. Siz progestan takviyesi aldınız mı. Alıyor musun. Arkadaşlar miyomu alıpta progestan takviyesi alan var mı. sanki bu iğne benim midemi mahvediyorMerhaba, Bende şuan 8 haftalık hamileyim. 7,5 cm. miyomla hamile kaldım. şuan daha da büyüdü 9 cm. civarı. Benimde rahim dışında. Rahim ön duvarda olduğunu söylüyor doktorlar. 3-4 farklı doktora gittim. Hepside pek önemli değil dedi. Sadece ağrı yapar dediler. Şuana kadar bir sorun yaşamadım çok şükür. İnşallah böyle devam eder. Her şey Allah'ın takdiri fazla kafanıza takmayın. Allah nasip ettiyse eğer hiçbir şey engel olmaz. ben böyle düşünüyorum. Hamile kalmadan önce çok endişeliydim. Fakat doktorlar sağ olsun endişemi giderdi.. Allah herkese hayırlı,sağlıklı hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah...
Miyomu olupta diyecektimÇok teşekkür ederim beni gerçekten rahatlattın. İnşallah hiçbirimizde problem olmaz ve sap salim kucağımıza alırız inşallah. Ben progestan takviyesi alıyorum. Kanamam varken hergün progesteron vuruluyordum şimdi proluton vuruluyorum haftada 1. Siz progestan takviyesi aldınız mı. Alıyor musun. Arkadaşlar miyomu alıpta progestan takviyesi alan var mı. sanki bu iğne benim midemi mahvediyor
Hayır ben kullanmıyorum. Kanamam hiç olmadı benim. İçini ferah tut canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Çok teşekkür ederim beni gerçekten rahatlattın. İnşallah hiçbirimizde problem olmaz ve sap salim kucağımıza alırız inşallah. Ben progestan takviyesi alıyorum. Kanamam varken hergün progesteron vuruluyordum şimdi proluton vuruluyorum haftada 1. Siz progestan takviyesi aldınız mı. Alıyor musun. Arkadaşlar miyomu alıpta progestan takviyesi alan var mı. sanki bu iğne benim midemi mahvediyor
Çok teşekkür ederim ilgilendiğin içinSelamlar,
Evet miyomum baskı yaptığı zaman kanamam oluyor ve doktor o zaman acilen iğne yaptırıyor . Ama okun haricinde genellikle progestanı ağız yoluyla alıyorum . İlacının çok fazla yan etkisi var ama iğnesi bana dokunmadı birkaç kere oldum .
Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. Şu sıralar kanamam yok aslında. doktorla konuşsam mı acaba. Sizlerle konuşmak çok güzel gerçektenHayır ben kullanmıyorum. Kanamam hiç olmadı benim. İçini ferah tut canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Rica ederim. Aklına birşey takılırsa yazabilirsin.Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. Şu sıralar kanamam yok aslında. doktorla konuşsam mı acaba. Sizlerle konuşmak çok güzel gerçekten
Öncelikle hamileliğin hayırlı olsun. İnşallah sağ salim kucaklarımıza alırız. Doktor bana %30 oranında büyür yada %30 oranında yerinde sabit kalır yada %30 oranında küçülür demişti. İnşallah küçülen gillerden olur. Dua edeceğiz inşallah bizimkiler küçülürMerhaba
Aşılama için doktora gittiğimde 1.5 cm miyom olduğunu diger doktora soylerken duydum. Sorduğumda, duymasaniz soylemezdim çok önemsiz dedi. Tedaviye başladı, hormon ilacı ve iğnesi kullanirken devamli buyudu mu diye sordum. Buyumedi dedi.
Şimdi 8 haftalık hamileyim. Rahmin içinde demişti. Rahim buyudukce buyuyebilir ama pek buyuyen cinse benzemiyor dedi. Ne olacak bu şekilde, bebek büyüyünce miyomlar kontrolden çıkarsa?
Benim 11. Haftaya kadar 4 defa kanamam oldu. Evde sürekli yattım. Ev işlerini eşim yaptı. Dr tuvalete git yat banyo yap yat dedi. Ama benim kıpkırmızı kanamam olmuştu. Gebeliğin ilerleyen dönemlerindede çok ayakta kalma erken doğum olur dedi. Hala kendimi yormamaya çalışıyorum. Fırsat buldukça uzanıyorum. Ama senin miyom küçükmüş. İnşallah sorunsuz bi hamilelik geçirip bebeklerimizi kucağımıza alırızmerhaba
10 haftalık hamileyim daha önceki kontrollerımde yoktu bu hafta 1.8 cm miyom gördü rahimde doktor eşin kenarında hafif kanama var ..panik oldum yaş 39 zaten cok tedirginim ne olursa endişelenmeliyim
Mrb bende de miyomlar var ama hamile kalamiyorum. Pko var bende nasıl hamile kaldınız bana da söyle r misniZcanım bende de vardı bi ara ama malesef benim farklıydı.myomum 4.5 aylık bebeğimi benden aldı.ilk başta 4 cm di sonra bebişimle birlikte myom da büyüüdü taki 12cm olunca aşırı bi sancıyla hastaneye kaldırıldım.ardından bebeğimi düşürdüm.sonra o acılar dinmedi ve myom ameliyatı geçirdim.Allahıma şükürler olsun o günlerim geçti.ve ardından 5 ay gibi bi sürede tekrar hamile kaldım. su an bende 18 haftalık hamileğim.herhengi bi sorun yok.İhşallah Allah kimseye yaşatmasın derim o acıları.ihşallah sizler sağlıklı bi şekilde bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.....
Amin insallahBenim 11. Haftaya kadar 4 defa kanamam oldu. Evde sürekli yattım. Ev işlerini eşim yaptı. Dr tuvalete git yat banyo yap yat dedi. Ama benim kıpkırmızı kanamam olmuştu. Gebeliğin ilerleyen dönemlerindede çok ayakta kalma erken doğum olur dedi. Hala kendimi yormamaya çalışıyorum. Fırsat buldukça uzanıyorum. Ama senin miyom küçükmüş. İnşallah sorunsuz bi hamilelik geçirip bebeklerimizi kucağımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?