Cnm bnce ameliyt ol.bnm ilk miyom 25 cmdi daha bekardım mecbur ameliyat oldum.evlendim yine miyom cikms cok ağladım uzuldm.adet olduğumdan beri miyom suz bi dönemim olmadi rahmim sürekli üretiyor.3 cm miyom vardı yine hamile kal dediler bekledm snra iğne fln vuruldum bebek olsun diye. miyom 6 cm oldu tam rahmin ortasında hamile kalamazsin dediler yine ameliyt çok kötü günler gecrdim bu da bnm askerlik anisi gibi miyom anılarım anlat anlat bitmez :) neyse kOrka korka 2.ameliyti oldum.doktr içerde 2 miyom birakms rahim agznda riskli yerde diye tabi buna da çok üzüldüm her şey çocuğum olmucak hissi uyandiriyordu.hemen tup bebek denedik tutmadı ve yine büyük bir yıkım.Artık aSLA çocuğum olmaz hissi.tup bebekten 5 ay snra 4 ve 3 3 cm olmak üzere 3 tane miyomla kndilignden kaldım 2 miyom rahim agznda bi tanesi rahmin arkasinda ama intmural miyomu sanırım hepsi rahim içine buyuyolardi.hamilelik boyunca da çok korktm her tuvalette kanama bekledim Allahima binlerce şükür miyomlar da buyudu bi süre snra bebek büyüyünce görünmez oldular su an ne alemdeler bilmyrm doktora gtmedim bebeğimle ugrasmaktan.Ay allah bagislasin cok moral oldunuz bana inanin allah razi olsun sizden,insallah bende ayni sizin gibi sansli kullarindanimdir rabbim.in
İnşallah cnm Allahtan ümit asla kesilmez ne zmn ki Allah Hz. Meryeme evlat verms Hz. Zekeriya ya karisi kısır ken verms hem de yaşlıyken.bana niye vermesin dedim olumlu düşünmeye başladığım ay hamile kaldım. Olumsuz düşündükçe olmuyor gerçekten.doktorlar her şeyin en kötüsünu söylüyorlar en uç noktayı söylüyorlar Allaha güven inşallah Sana ve tüm bekleyenlere versin bebek.maalesef ve maalesef hemen doğuran kmse bizi anlayamaz ancak bekleyen bekleyeni anlarAy allah bagislasin cok moral oldunuz bana inanin allah razi olsun sizden,insallah bende ayni sizin gibi sansli kullarindanimdir rabbim.in
Ne mutlu bana. Bn de hep bi umut arıyordum bnm gibi miyomdan 2 ameliyt olan kmse yoktu olanlar da 1 kere olmstu.buraya aycinkendirova diye biri sanırım o 3 ameliyt olduğunu ve doğum yaptığını anlatmıştı o da bana çok umut olmstu ulaşamadım ama olsun.çok sevnmistim duyunca.benim gibi umutsuz olanlar umut olduysam ne mutluAllah bagislasin,saglikla dogum yapabilmenize cok sevindim,insallah rabbim banada nasip eder,valla icimi umutla doldurdunuz allah sizden razi olsun,insallah bi daha hic sıkıntı cekmezsiniz
İnşallah ettiğim 7 kişi var sizi de ekleyeyim.evlat hasreti kalbi yakan bişey Allahım herkese versin sana da inşallah hamile klinca banada haber et çok sevinirimHemde nasil moral verdiniz umut oldunuz bilseniz,aylardir benim durumunda olanlarla konusma ihtiyaci ve arayisi icindeydim.sozlerinizi duydum ya icim cok rahat artk,sagolun varolun,evlatlarinizdan guldursun rabbim,benim icinde dua edin olmazmi?
Merhaba canım. Kisti bilmiyorum ama miyom rahim dışında ise bir sorun olmaz. Bende tam 7 cm. Miyom var. Rahmin dışına doğru büyümüş. 2 ayrı doktora gittim .İkiside hamilelikte ağrı yapar dedi. Başka hiçbir riskten bahsetmedi. Hatta bir tanesi hamilelik önerdi.Mrb arkadaslar bundan uc önce duşuk yaptım Rabbim bana bugun tekrar hamile kalmayı nasip etti ....ama doktorum bugun bana 38 milim buyuklugunde bır mıyomumun ve 3 santim buyuklugunde bir kist tımın oldugunu soyledi lutfen yardım edin bu olay benim gebelıgıme engel mı ne yaparsam bebegin bana tutunur ve gelirişir acil yardım lütfen
Peki hamile kaldın mı ılgılendıgın cok tsk ederimMerhaba canım. Kisti bilmiyorum ama miyom rahim dışında ise bir sorun olmaz. Bende tam 7 cm. Miyom var. Rahmin dışına doğru büyümüş. 2 ayrı doktora gittim .İkiside hamilelikte ağrı yapar dedi. Başka hiçbir riskten bahsetmedi. Hatta bir tanesi hamilelik önerdi.
Peki hamile kaldın mı ılgılendıgın cok tsk ederim[/QUO
Korunmayı bıraktık bakalım kısmet artık. Doktorlar miyomun hamile kalmana engel değil dediler. Sadece çok ağrı yapar dediler. o yüzden endişeliyim biraz.bir tanesi ameliyat önerdi, diğeri hamilelik. Ameliyatta rahmin yapışma riski olduğunu söyledi.
o yüzden ameliyattan vazgeçtim. Hayırlısı artık.
Çok üzüldüm canım. Allah sabır versin. Senin miyom rahim içindemiydi ? benim gittiğim doktorlar sadece ağrı yapar dediler. Hatta ben düşük riskini falan her şeyi sordum. Öyle bir riskten bahsetmediler. Benimde çok endişeleri varbenimde 4cm miyomum vardı ikiz hamilelik yasadım miyom hızla büyüdü 8 cm ulaştı bebeklerim erken doğum oldu çok doktora gittim bazıları miyom dedi bazıları değil dedi ve iki bebeğimde doğumdan sonra öldü 3 hafta sonramiyom tam bir baş belası miyomu yoketmeden kalma dediler ameleyat olmak istemedim saçma gelecek belki ama bir aktar buldum bal karışımlı macun yaptı 25 günde bitecek dedi 11 gün oldu bitince kontrole gideceğim inşallah çare bulurumda sizlerede önerebilirim miyomu olan hamile arkadaşlar lütfen dikkat ben ciddiye almadım hep gezdim hep çalıştım sonuç canımı çok yaktı çok ağır bedel ödedim
Peki miyomların hamile kaldığında kaç cm. di ve ne kadar büyüdüler ?Arkadaşlar bende 2 miyomla doğum yaptim ve hala benle yaşıyorlar hamilelikte 2 kez miyom dejenerasyonu yaşadım ciddi ağrılar di ve günlerce sürdü ama onun dışında bebege hiçbir zararı olmadı doğumda doktorum almadı 2 bebegi de yap sonra alalim dedi şimdilik duruyor bakalım
Ben 2 ay önce doktora gittiğimde 6,5 cm. dedi ve henüz hamile değilim. Hamilelikte daha çok büyür dedi. Sadece ağrı yapar dedi. Rahmin dışına doğru büyümüş dedi. Çok endişelerim varHamile kaldığımda ben bilmiyordum. Gebelik sonrası agrilarim başlayınca ortaya çıktı ve 6 cm civariydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?