- 26 Temmuz 2015
- 210
- 126
- 23
- 38
Kullandigin bi ilac var mi canim seninBenim sol kaburgamin altinda supseroz yani sapli myom mus. Doktorun yat demesinjn sebebi agrilardan. Anladigim kadariyla sıkıştigi icin yeteri kadar kandan beslenemiyor kan akisi olmayincada agriya neden oluyor.
Suan 28 haftalim olduk 24ten beri yatıyorum tabi myom oldugunu ogrenene kadar 1 haftada gezmedigim hastane kalmadi kadn dogum doktorlari bile kabul etmedi. Cok zor bi donem gecirsm agri olmasinda baska bisi istemiyorm. Allah sifa versin İnşallah bebekle beraber alırlar sagsalim bebegide kucagimiza alrizBenimde gobek deligimn ustunde sert sert elime geliyor.cesidini soylemedi ozellikle sun diye doktor.seni cok rahatsiz etcek deyip duruyo ama rapor vermiyor .kac haftaliksin sen canim dinlenince geciyorsa sorun degil cekecegiz mecbur
Yok doktorum vermedi hic ilac falan standart vitamin demir ilacini kullanmaya devam et dediKullandigin bi ilac var mi canim senin
Peki aldılar mi dogumla beraber myom mu yoksa duruyor mukızlar bızım akrabaya mıyom var dedı....2 aylık hamıleydı dr bebek buyudukce mıyomda buyur duser yada aldırmak zorunda kalırsın dedı...masallah gecen sene 4 kg oğlu dogdu
vallahı onu bılmıyorum canım ya normal dogum yaptı onu bılıyorum uzuldugum bana kar kaldı dıyodu dogumdan snra mıyomu sormdım yanıPeki aldılar mi dogumla beraber myom mu yoksa duruyor mu
Hmm cok tesekkur ederim. Tek üzüntü m bebek icindi. Insallah benim gibi olan herkes sağlıkla aliriz kucagimiza Rabbim kimseyede yasatmasin insallah.vallahı onu bılmıyorum canım ya normal dogum yaptı onu bılıyorum uzuldugum bana kar kaldı dıyodu dogumdan snra mıyomu sormdım yanı
ınsallah canım benımHmm cok tesekkur ederim. Tek üzüntü m bebek icindi. Insallah benim gibi olan herkes sağlıkla aliriz kucagimiza Rabbim kimseyede yasatmasin insallah.
Simdi skintin yok mu istirahat ettifgin icin agrin olmuyor sanirim..neden doktr degistirdin kabul etmedilerki haftan cok buyukte degilmisYok doktorum vermedi hic ilac falan standart vitamin demir ilacini kullanmaya devam et dedi
Evet cok sukur agri sizi yok. kolay kolAy kalkmiyorum yerimden . Sagolsun doktorum gebelik kesesinin icine bakiyormus disina degil. Bi kac doktor da risk almak istemedi galiba prof buldum sonunda onla devam ediyorus.Simdi skintin yok mu istirahat ettifgin icin agrin olmuyor sanirim..neden doktr degistirdin kabul etmedilerki haftan cok buyukte degilmis
20.haftada agrilar yasadim hatta 2gece hastanede kaldim serum ilac tedavisi aldim banada miyom dejenerasyonu olabilirler dediler tam sebebi bu demediler..simdi cok sukur iyim 29.haftadayim insalah birdhaa da agrimazMerhaba arkadaşlar 15 haftalik hamileyim ve miyom dejenerasyonu yaşıyorum şiddetli ağrıları var dayanamıyorum bu şekilde olup sonra ağrısı geçen varmı yoksa doğuma kadar bu ağrıyı yasayacakmiyim
Ben biliyordum miyomu hamile kalmadan da vardi 3cmle basladi simdi 7cm civari hamilelikte buyudu elime geliyor zaten gobek deligimin ustundePeki senin miyomum varmiydi biliyor muydun bana doktor hep senin sağ kasiginda 2.5 cm çapında miyom un diyordu şuanda sol kasigim da 4.5 cm olarak görünüyor tabi iki bilgi de 2 ayrı doktordan alındı doktorumu degistircem birdaha ona guvenemem Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın 1 gecede 2 kilo verdim sabaha kadar ne yaşadığımı kimse anlayamiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?