benim gebelikten önce 1 cm di. simdi 3 cm olmus doğumdan sonra küçülür dedi dr. benim korktugum konu neden bu kadar agrıya sebep oldugu arastırdım düşük riski yaratıyormus ben bundan korkuyorum
benim ilk gebeliğimde çıkmıştı ama sonradan eridi galiba böyle problemlerle hiç karşılaşmadım çünkü
Canım belki duruma göre değişir ama anneme doktor gebe kalmasını tavsiye etmişti,miyomun yok olması için bir avantaj demişti..O hamileliğinde düşük tehlikesi yapar vs gibi şeyler hiç demedi...
Sadece bebeğin yeri dar oluyor miyomun büyüklüğüne göre,onun dışında tehlike çok fazla değil...
Sen sıkıntı yapma,herşey yoluna girer inşallah...
benim gebelikten önce 1 cm di. simdi 3 cm olmus doğumdan sonra küçülür dedi dr. benim korktugum konu neden bu kadar agrıya sebep oldugu arastırdım düşük riski yaratıyormus ben bundan korkuyorum
pekı dogumun nasıl oldu normalmı sezaryanmı normal doguma engel mı kı myom??
annen hamıle kalmısmı pekı canım myomuyla nasıl olmus dogumu?
peki miyomunu dısardan hisseden varmı ben ağrıyla birlikte dısardan cıktıgını görebiliyorum ben önceden bebeğin başı sanıyordum dr baktı miyom bu dedi
canım benim de 8-9 cm lik bir myomum var.aynı senin çektiğin sıkıntıları çekiyorum.benim doğumuma 2 hafta kaldı gerçi.bu zamana kadar dayandım.ben de ilk başlarda myomu bebeğin başı sanıyordum.kocaman farkediliyordu.hala da öyle.myom dejenerasyonu hakkında bildiğim myom büyüdükçe damarlanıyormuş.yapısında kalsiyum birikiyormuş.damarlandıkça ya da yeteri kadar beslenemedikçe ağrı sancı yapıyorlarmış.drumun söylediği bu.ama gönlünü ferah tut.beni de çok korkutmuşlardı.bebek olmaz düşük olr erken doğum olur diye ama çok şükür hiç bişey olmadı..
benim de miyomum varmış,farkeden doktor çok canımı sıkmıştı,4aylık hamileydim,günlerce ağladım,korktum.bir de üstüne internetten araştırdım,hep felaket senaryoları,feci ihtimaller okudum daha beter oldum.bebeğimi kaybetmekten çok korktum.bebeğim büyüdükçe miyomum da büyüdü,10santim olmuştu.ama korktuğum hiçbirşey başıma gelmedi,normal doğum yapamadım ama miyomla ilgisi yoktu,başka sorunlar oldu.yine çok çok kocaman miyomu olan bir arkadaşım benden sonra doğum yaptı,o miyom yüzünden sezaryen oldu,bebeği de kendisi de çok iyi.biraz rahat olun,iyi şeyler düşünün.benim miyomumda dikkat ettiğimde dışardan belli oluyordu,ayrıca bazen ağrı da yapıyordu
Yıllar geçmiş ama miyomdan doğumla kurtuldunuz mu ben şuan 8+2 hamileyim miyomum 7 cm korkuyorum melegkme zarar vericek diyecanım benim de 8-9 cm lik bir myomum var.aynı senin çektiğin sıkıntıları çekiyorum.benim doğumuma 2 hafta kaldı gerçi.bu zamana kadar dayandım.ben de ilk başlarda myomu bebeğin başı sanıyordum.kocaman farkediliyordu.hala da öyle.myom dejenerasyonu hakkında bildiğim myom büyüdükçe damarlanıyormuş.yapısında kalsiyum birikiyormuş.damarlandıkça ya da yeteri kadar beslenemedikçe ağrı sancı yapıyorlarmış.drumun söylediği bu.ama gönlünü ferah tut.beni de çok korkutmuşlardı.bebek olmaz düşük olr erken doğum olur diye ama çok şükür hiç bişey olmadı..
Ben de hamileyim ve miyomum var durumunuz ne oldu acaba bilgi verir misinizgebeliğimin 22 haftasındayım. ara kanamalarım oluyordu 3 gündür tekrar basladı asırı kramplar oluyordu. doktora gittim miyomum büyümüş agrının sebebi o dedi. ama kanamalara sebep olmadıgını söyledi.ağrı kesici verdi.evde 3 gündür sancılar içinde kıvranıyorum.bir ara erken doğumdan süphelendim.internetten arastırdım miyom dejenerasyonu diye bişey varmış. galiba onu yasıyorum.
durumu benim gbi olan varmı lütfen yardım edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?