Gebelikte prozac

Mvikdn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2021
4.645
6.844
108
39
Merhaba, umarim öncelikle konum taşınmaz çünkü ben bu konuda gecmis deneyimi olan arkadaşlara ulaşmak istiyorum.13 haftalik hamileyim anskiyete hastasıyım cok zor durumdayım.Kadin dogumcum psikiyatriste yönlendirdi bense ilac içmek istemiyorum ama cokta kötüyüm.Konuyu buraya actim çünkü içinizde antidepresan kullanarak dogum yapan ve çocuğunu sağlıkla büyüyenler var mi merak ediyorum.Cocugunuzda bilişsel ya da fiziksel bir sorun yaşadınız mı ,bu benim için cok büyük bir dert.Umarim konum taşınmaz ve umarim deneyimi olan arkadaşlara denk gelirimteşekkür ederim

Böyle bir konu var, sayfalarca da herkes tecrübelerini paylaşmış, belki orada ki yorumları okumalısınız.

Benim bir akrabam var böyle, ilaçsız yaşayamıyor, hep ilaç kullanıyor. Çocuğu fiziksel olarak sıkıntılı, bir ayağı diğerinden daha kısa, bir de otizmli. Nasıl bir çözüm bulunmalı bilemiyorum ama ilaçtan başka çareler gerekiyor

Kullanmak zorunda olduğu ilaçtan dolayı mı olmuş?

Arkadaşım hamilelik esnasında depresyona girmişti ve doğuma kadar ilaç kullandı. Doktorlar böyle durumlarda kâr zarar oranını dikkate alırlar. Doktorunuzun tavsiyesine uyun. Çocuğu da kızımla aynı yaşta 10 yaşındalar. Hiçbir sorunu yok bildiğim kadarıyla

Bir yorum cok korkuttu sizinki cok rahatlattı bilmiyorum cok korkuyorum ,Allah yardim etsin

antidepresanlarin cocuga bilinen ciddi bir zarari yok, zaten oyle olsa doktorlar vermez. gebeler uzerinde klinik calisma yapilamadigi icin doktorlar uzak durmaya calisir ama ihtiyac olunca verirler. terapiye gidecek maddi imkaniniz var mi? oyle ise mutlaka terapiye baslayin, mumkunse her hafta. ayrica siz o stresi yasayip kendinizi uzunce de bebege zorluk olacak oyle dusunun, doktorlarinizla konusun ve evet derlerse hemen tedaviye baslayin.

hangi ilac bu atiyorum valproic acid var cocukta ciddi sikintilara yol aciyor ama prozac oyle bir ilac degil.

Boyle olacağımı bildiğim için terapi alıyordum ama yetmedi maalesef

bildiğim kadarıyla 12 haftadan sonra risk azalıyor organların büyük kısmı oluştuğu için
Evet ama direnebildigim kadar direneceğiz ne kadar geç başlarsam o kadar iyidir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…