L Lova yâ Allah yâ Muhammed kuzularim size emanet. Kayıtlı Üye 3 Nisan 2010 761 48 648 31 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Lova #1 arkadaslar 11. haftamda yapilan rubella testinde 0.9-1.1 arasinda olmasi gereken deger 1.19 cikti avidite diye bir test icin kan verdim sonucu haftaya alcam.var mi boyle bi sey yasayan.lutfen yardim...
arkadaslar 11. haftamda yapilan rubella testinde 0.9-1.1 arasinda olmasi gereken deger 1.19 cikti avidite diye bir test icin kan verdim sonucu haftaya alcam.var mi boyle bi sey yasayan.lutfen yardim...
L Lova yâ Allah yâ Muhammed kuzularim size emanet. Kayıtlı Üye 3 Nisan 2010 761 48 648 31 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Lova #2 ya hic mi yasayan yok
A angelamd Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2014 88 54 88 38 17 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Lova #3 Lova .!.: ya hic mi yasayan yok Genişletmek için tıkla... Benim rubella sonucum 279 cikti. Degerlerin 0.9 ile 10 arasi olmasi gerekiyordu bendeki testte. Evet saka gibi bir fark. Rubella kizamik demek. Benim degerimin yuksek olmasi kizamiga bagisikligim oldugu anlamina geliyormus. Yani kizamik asisi oldugum icin hamilelikte kizamik gecirme riskim yokmus. Doktorum bu sekilde acikladi. Stres yapmadan doktorunuzla gorusmenizi tavsiye ederim.
Lova .!.: ya hic mi yasayan yok Genişletmek için tıkla... Benim rubella sonucum 279 cikti. Degerlerin 0.9 ile 10 arasi olmasi gerekiyordu bendeki testte. Evet saka gibi bir fark. Rubella kizamik demek. Benim degerimin yuksek olmasi kizamiga bagisikligim oldugu anlamina geliyormus. Yani kizamik asisi oldugum icin hamilelikte kizamik gecirme riskim yokmus. Doktorum bu sekilde acikladi. Stres yapmadan doktorunuzla gorusmenizi tavsiye ederim.