- 29 Haziran 2022
- 3.645
- 2.049
- 83
- 32
- Konu Sahibi brcubrcu0101
-
Bebegın kordon kanında annenin sac boyasındakı kimyasallar bulunduArkadaşlar biz bebek istediğimiz için ovulasyon takibi yaparsk bu ay korunmasız birliktelikler yaşadık yumurtlama dönemini tamamen değerlendirdik. Yumurtlamamın üzerinden 1 hafta geçti. Bugün saçlarımı boyadım kendim evde boyadım hem dip hem tamamen .
Hamilelikte zararlı olduğunu bilseydim net gebe olmadığımı öğrendikten sonra boyardım.
Ama boyamış bulundım.
Olurda gebelik varsa bi zararı olur mu? Yumurtlama zamanının ğzerinden dediğim gibi henüz 1 hafta geçti. Regl ime 8 gün var şuan bir şey var mk yok mu bilemiyorum.
Sadece az önce hi yerde okudum zararlı diye. Bi an kötü hissettim
Anlamadım?Bebegın kordon kanında annenin sac boyasındakı kimyasallar bulundudüşünün artık
Neyı anlamadınız pardon????? Sac boyasının bebege gecrıgını anlatıyorumAnlamadım?
Daha bebek var mı yok mu belli değil varsa henüzrahme yerleşmemiştir bile. Bu durumda da zararı var mk diye sormuştum.Neyı anlamadınız pardon????? Sac boyasının bebege gecrıgını anlatıyorum
Arkadaşlar biz bebek istediğimiz için ovulasyon takibi yaparsk bu ay korunmasız birliktelikler yaşadık yumurtlama dönemini tamamen değerlendirdik. Yumurtlamamın üzerinden 1 hafta geçti. Bugün saçlarımı boyadım kendim evde boyadım hem dip hem tamamen .
Hamilelikte zararlı olduğunu bilseydim net gebe olmadığımı öğrendikten sonra boyardım.
Ama boyamış bulundım.
Olurda gebelik varsa bi zararı olur mu? Yumurtlama zamanının ğzerinden dediğim gibi henüz 1 hafta geçti. Regl ime 8 gün var şuan bir şey var mk yok mu bilemiyorum.
Evet ilaç içenler bile oluyor neticeden plansız gebelik yaşayanda çok oluyor . Yine de insan bi kuruntu yapıyor. Çok teşekkür ederim . Bakalım o zaman:)Benim doktorum ilk ve son 3 ay böyle şeylere dikkat etmem gerektiğini söylemişti ama sizinki varsa bile daha tutunma aşamasında o yüzden rahat olun. Millet hamile olduğunu bilmeden neler neler yapıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun
Nerde bulundu atsana o araştırmayı. Hareketlere bak bi de emoji falan koymuş. Doktorunuz ne söylüyorsa o kızlar şunlardan medet ummayın ya bi de azarlıyor insanları bunlara sorsan saç kesince de çocuğun ömrü kısalıyor kocakarı işleri. Bir tane araştırma/ yayın koyacaksın buraya sen boş boş konuşmicaksın. Bazı Doktorların buna sıcak bakmamalarının sebebi bu konuda hamileler üzerinde deney yapılamaması çünkü etik değil yapılamaz. Bu saç boyama tırnak boyamacılar akşama kadar kola,cips,dondurma götüren tipler bizzat çevremde var. Burda millete sağlık satarlar vücutlarını çöple doldurur beyaz saçla gezip kutsal anne gibi millete çemkirirler. Ayrıca normalde de saçını taramaz zaten boyamasa da olurBebegın kordon kanında annenin sac boyasındakı kimyasallar bulundudüşünün artık
Boya da zehirle minicik yavrunu. Banane.Nerde bulundu atsana o araştırmayı. Hareketlere bak bi de emoji falan koymuş. Doktorunuz ne söylüyorsa o kızlar şunlardan medet ummayın ya bi de azarlıyor insanları bunlara sorsan saç kesince de çocuğun ömrü kısalıyor kocakarı işleri. Bir tane araştırma/ yayın koyacaksın buraya sen boş boş konuşmicaksın. Bazı Doktorların buna sıcak bakmamalarının sebebi bu konuda hamileler üzerinde deney yapılamaması çünkü etik değil yapılamaz. Bu saç boyama tırnak boyamacılar akşama kadar kola,cips,dondurma götüren tipler bizzat çevremde var. Burda millete sağlık satarlar vücutlarını çöple doldurur beyaz saçla gezip kutsal anne gibi millete çemkirirler. Ayrıca normalde de saçını taramaz zaten boyamasa da olurbundan emin olabilirsiniz. Benim doktorum o eskidendi organik boyayla boyayabilirsin dedi 16. Haftamdayım beyazım az olduğu için henüz boyatmadım ama 2-3 haftaya boyarım.
Ya sen nasıl bi kafadan kontaksın?Boya da zehirle minicik yavrunu. Banane.
Anası dusunmeyenı ben mı dusuncem
Arastırmaları kendin arastır erişirsin
Meydan larousseden tek tek harf harf arastırmıyosun Sonucta, ayrıca yabancı kaynakları bizzat ızle.
Tabi İngilizce Rusça dil yeterlılıgın fılan varsa ınsallah
Ben hamileyken doktorum boyayabilirsin sıkıntı yok demişti. Yumurtlama döneminde boyamanızın sıkıntı olacağını sanmıyorum. Yine de hamilelik var ise doktor kontrolünüzde sorarsınızArkadaşlar biz bebek istediğimiz için ovulasyon takibi yaparsk bu ay korunmasız birliktelikler yaşadık yumurtlama dönemini tamamen değerlendirdik. Yumurtlamamın üzerinden 1 hafta geçti. Bugün saçlarımı boyadım kendim evde boyadım hem dip hem tamamen .
Ama boyamış bulundım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?