- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 117.882
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi asliasilsoy
-
Yardımdan kastınız ne?Hala devam ediyorsunuz ama ? Ben size ne dedim yardımcı olmayacaksanız yorum yapmayın demedim mi
Yok ki zatenİşte gerçek bir beyin ve sigarayla ıq eşitliyor. Aman Allahım neler var ya çok şükür bi kötü alışkanlığım var ya beynim olmasaydı sizin gibi
Aa neyi varmış ya profiliminKhomyuk seni profil fotona rağmen seviyorum biliyor musun?
Yardımdan kastımın ne olduğunu bilmiyorsan neden yorum yapıyorsun? Sadece yorum yapmak için yorum yapmayı bıraksan mıYardımdan kastınız ne?
Ben de bağımlıydım ama çocuğumu zehirlemedim. Zor oldu kriz geldi ama çocuğumu düşündüm içmedim. Yapacağınız şey bu. Öneri verdik işte
Aldığınız tek öneri iç boşver kaynımın yengesi içmiş sağlıklı doğurmuş falan dememiz mi
Senin var hepimize yeter görüyorum.Yok ki zaten
Sen günde 2 paket içerek mi böyle oldun?İşte gerçek bir beyin ve sigarayla ıq eşitliyor. Aman Allahım neler var ya çok şükür bi kötü alışkanlığım var ya beynim olmasaydı sizin gibi
Şeyy her an cetvelle yaklaşıp parmaklarıma diklemesine vuracakmış gibi bakıyorAa neyi varmış ya profilimin
Keşke yetse ama sana yüzde 90ı vermem gerekir sigarayı bırakman içinSenin var hepimize yeter görüyorum.
komik şey seniSen günde 2 paket içerek mi böyle oldun?
E bana uyumlu işteŞeyy her an cetvelle yaklaşıp parmaklarıma diklemesine vuracakmış gibi bakıyor
Siz o küçük beyinle bunları düşünmeyin derim. İki kişisel gelişim kitabıyla ahlak kesiyor bide ama dediğim gibi ben burdayım yazın heyecan olur bana daKonu sahibi böyle zorbalanmalar da iyi gelir hırs eder bırakırsın hadi iyisin bugün de sana çalıştık
Sen vurabilirsin anamE bana uyumlu işte
Ahkam kız o kitabı yine tersten okumuşsun amaaaa Aziz Nesin ne diyordu de bakimSiz o küçük beyinle bunları düşünmeyin derim. İki kişisel gelişim kitabıyla ahlak kesiyor bide ama dediğim gibi ben burdayım yazın heyecan olur bana da
Klavye düzeltmesini bile bilmez o kadar yani.Ahkam kız o kitabı yine tersten okumuşsun amaaaa Aziz Nesin ne diyordu de bakim
Sigara içtiğin kadar düzenli kullan o zaman düzelt yazını cici kızKlavye düzeltmesini bile bilmez o kadar yani.
Sende biraz dolu konuşmayı öğrenSigara içtiğin kadar düzenli kullan o zaman düzelt yazını cici kız
konuşuyoruz da boş insanda teneke sesi çıkarıyor işteSende biraz dolu konuşmayı öğren
Farkındayım görüyorum.konuşuyoruz da boş insanda teneke sesi çıkarıyor işte
Görmene gerek yok kız içinden geliyor o ses. Bebek inşallah iradeyi senden almazFarkındayım görüyorum.