- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 117.881
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi asliasilsoy
-
Siz bence hamile kalmadan önce çocuğun etkileneceği şeyleri çözüp sonra millete atar yapın.Hanımefendi ben size yorum yapmadım. Üstünüze alınmayın yazdıklarımı. Tavsiye demek sigarayı bırak demek değildir. Bu ayrımı yapmayı öğrenin yinede teşekkürler yorumun için
Max / gibi espirisi üyesiGit biraz kitap oku dicem ingiliz klasiklerinden kitapları yüzüme atıcaksın diye korkuyorum
Sordum şimdi inanır mısın “kızım bir duman bile solumadım”dedi. Rahatladın inş. Senin gibilerle savaşma nedenim farklı. Cahille kavga seviyom.O zaman önce annene hesabını sor benden çıkarma acısını
aşkolsun bibi ben öyle bir cahil miyimGit biraz kitap oku dicem ingiliz klasiklerinden kitapları yüzüme atıcaksın diye korkuyorum
Hala aynı cümleler? Ya siz ne yaşıyorsunuz . Tek tek açıkladım okuyun biraz. Yine anlatayım, eğer yardımcı olmayacaksınız burda neden boş yapıyorsunuz ?Siz bence hamile kalmadan önce çocuğun etkileneceği şeyleri çözüp sonra millete atar yapın.
Çocuğun aylarca yaşayacağı yeri nikotine boğup hala duman altı yapıp konuşuyorsunuz.
Ben emzirme bitince tekrar sigara otladım mesela ama onda bile çocuk görür rol model alır diye saklı gizli yaptım. Değil ki çocuk yanında ona dumanla zehir göndereceğim.
Minnoş bakmaya gerek yok şu an çocuğunuzu zehirliyorsunuz. İleride kanser olma kalpten ölme ve astım olma riskini arttırıyorsunuz
içinize siniyorsa atar yapıp gidin bir sigara daha içip biraz daha zehir gönderin henüz ciğeri olmayan bebeğinize
Yak bi sigara boşver burası çok bunalttı seniHala aynı cümleler? Ya siz ne yaşıyorsunuz . Tek tek açıkladım okuyun biraz. Yine anlatayım, eğer yardımcı olmayacaksınız burda neden boş yapıyorsunuz ?
Kesin öyledir. Boş yapmayı seviyorum demiyorsunuz daSordum şimdi inanır mısın “kızım bir duman bile solumadım”dedi. Rahatladın inş. Senin gibilerle savaşma nedenim farklı. Cahille kavga seviyom.
Sigara içen cahil hamile bir anne mi diyor bunu bana :) vaovv havalısın heKesin öyledir. Boş yapmayı seviyorum demiyorsunuz da
Gayet iyiyim. Sizin gibiler çok ama sizin gibi olmayan insanlar için burda kalcam siz ağlamaya devamkeYak bi sigara boşver burası çok bunalttı seni
En azından beynim var konuşmayı biliyorum.Sigara içen cahil hamile bir anne mi diyor bunu bana :) vaovv havalısın he
Dur ağlama köşeme koşuyorum hemen. Çakmak getirim mi?Gayet iyiyim. Sizin gibiler çok ama sizin gibi olmayan insanlar için burda kalcam siz ağlamaya devamke
Hangi açıklama?Hala aynı cümleler? Ya siz ne yaşıyorsunuz . Tek tek açıkladım okuyun biraz. Yine anlatayım, eğer yardımcı olmayacaksınız burda neden boş yapıyorsunuz ?
OkeyDur ağlama köşeme koşuyorum hemen. Çakmak getirim mi?
Beynini sadece konuşmaya harcama ama sigara bırakmaya da harcaEn azından beynim var konuşmayı biliyorum.
Beyniniz olsa hamileyken sigara içmedinizEn azından beynim var konuşmayı biliyorum.
Konu sahibi kendisi hariç herkese cahil diyor sonra konusunu okuyorum gülmem geliyoraşkolsun bibi ben öyle bir cahil miyim
Hala devam ediyorsunuz ama ? Ben size ne dedim yardımcı olmayacaksanız yorum yapmayın demedim miHangi açıklama?
Sabahtan beri çocukluktan başladım ailem içiyordu da bırakmadım bilmem ne. Bunlar bahane değil.
Sigara anne karnında bebeğe ölümcül zararlar verir/ bebeğinizi zehirliyorsunuz.
Tartışmaya kapalı, bahanelerin anlamı yok.
Anneniz günde üç paket içse de şu an bebeğinizi zehirlediğinizi değiştiriyor mu? Hayır
Khomyuk seni profil fotona rağmen seviyorum biliyor musun?Beyniniz olsa hamileyken sigara içmediniz
Bi sigara yakarım buna. Neyse ki bebem 1 yaşındaKonu sahibi kendisi hariç herkese cahil diyor sonra konusunu okuyorum gülmem geliyoro kadar kitap okumuş ki hamileyken sigara tüttürüyor bunlar hep okumuşluktan işte biz bilemiyoruz
İşte gerçek bir beyin ve sigarayla ıq eşitliyor. Aman Allahım neler var ya çok şükür bi kötü alışkanlığım var ya beynim olmasaydı sizin gibiBeyniniz olsa hamileyken sigara içmediniz