benim tanıdıklarım var hamilelikte içtiler sigara çocuklarında sağlık sorunu var.ama bazısı sigara içtim ondan oldu diyor ama hiç vicdan da yapmıyor.hadi ilkini cahillik ettin de ikinciden ne istedin.evet bırakacağım kesin zaten, ah bi öğrensem hamile olduğumu.. ama karnı burnunda elinde sigara olan kadınları görüyorum da nasıl kızıyorum..Allah korusun bebeğinizde bi rahatsızlık oluşsa, acaba benim yüzümden mi oldu diye vicdanlarınız parçalanmayacakmı? bu konuyu da o sebeple açtım aslında, belki birazcık olsun faydamız olur içmeye devam eden hamile adaylarına..
Kızlar benim bat ıma 4 gün kaldı, hamile olup olmadığımı şuan bilmiyorum ama bu ay ihtimal doğduğu andan itibaren sigarayı azaltmaya başladım..normalde yarım paketi biraz geçerdim, şimdi günde 5-6 taneye kadar düşürdüm..hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren de tamamen bırakacağım inşallah..
sizlerin sigara ile imtihanlarınız ne durumda? tamamen bırakmak için tavsiyeleriniz varmı?
tiksinerek bırakanları saymıyorum, onlar zaten kolayca bırakıyor ama ya tiksinmeyenler? bırakmak için neler yaptınız? bizlere de örnek olun, hadi bekliyoruz paylaşımları..
Tabii ki karısmayız kimsenin elinden alıp sigarayı söndüremeyiz, bak icmeyeceksin artık diyemeyiz :) Siz yinede kınamayın, kendi bebeklerimizle saglıklı mutlu mesut yasayalim biz, bosverin :)karışmak başka kınamak başka şey arkadaşım..biz de kimseye karışmıyoruz, herkesin hayatı kendine..2-3 tane içene sözüm yok da dedim zaten ama baca dumanı gibi sabahtan akşama kadar tüttüren, anne olacağının bilincine vararak kendine çeki düzen vermeyen bir kadın, benim gözümde anneliğe layık değildir..bu benim fikrim..
Mrb cnm Allah sana da tüm isteyee nlerr ve bana da inşallah nasip eder bnde gebelik istiyorum ve sigarayı günde bi paket içi yorum nasıl 5 e dusurdun bnde bırakmak istiyorumKızlar benim bat ıma 4 gün kaldı, hamile olup olmadığımı şuan bilmiyorum ama bu ay ihtimal doğduğu andan itibaren sigarayı azaltmaya başladım..normalde yarım paketi biraz geçerdim, şimdi günde 5-6 taneye kadar düşürdüm..hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren de tamamen bırakacağım inşallah..
sizlerin sigara ile imtihanlarınız ne durumda? tamamen bırakmak için tavsiyeleriniz varmı?
tiksinerek bırakanları saymıyorum, onlar zaten kolayca bırakıyor ama ya tiksinmeyenler? bırakmak için neler yaptınız? bizlere de örnek olun, hadi bekliyoruz paylaşımları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?