Gebelikte Sigarayı Bırakanlar huhuu..!!

Sana katılıyorum çok haklisin ne yalan söyleyeyim bnde günde bi paket içiyor um hamile kalırsam da günde en az iki iç tane içerim bi masa bırakmak stres yapar

Mrb cnm Allah sana da tüm isteyee nlerr ve bana da inşallah nasip eder bnde gebelik istiyorum ve sigarayı günde bi paket içi yorum nasıl 5 e dusurdun bnde bırakmak istiyorum

canım ben şartladım kendimi..kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği sonrası birer tane içiyorum..bunların dışında aşırı canım çekmediği müddetçe başka şeylerle oyalanarak içmemeye çalışıyorum..dediğim gibi 5-6 yı geçmiyor..ama gebeliği öğrendiğim andan itibaren tamamen bırakıcam inşallah..o zor olcak tabi ama Allah büyük, hallederiz inşallah..
Sen de şartla kendini..gün içinde, en çok zevk aldığın saatlerde iç, onun dışında onun yerine başka şeyler koymaya çalış..
ben çalıştığım için oyalanmam kolay oluyor, sen de çalışmıyorsan eğer bir meşgale bul kendine..

canım bende hep öle diodum ama kınamamk lazım . Yani cidden cddi bi imtihan bu sigara. Ben içiodum gebeliğimi öğrendim bi iki tane içiodum sonra bianda tiksindim . Ama şuan son aylara yaklaştıkça bildiğin canım istio . Arada eşimden çekiorum ama bıraksan epey iççem sabrediorum. Diodum ki bi daha içmem ama acayip bi duygu bu yani. Umarım sende tiksinirsin.

Ben doktora gidene kadar sigara içtim. Doktora gittiğimde evet hamilesin dediği gibi , oradan çıkınca paketi eşime verdim ve bir daha içmedim... bırakırken hiç zorluk çekmedim. Eşimde evin içinde asla içmedi hala içmiyor , arkadaşlarım sigara içecekse mutlaka yanımdan uzaklaşıyor, .. Burada eşe , arkadaşa aileyede iş düşüyor açıkcası.

Ha bu arada sigara içenleride çocuklarının solnum sıkıntısı cekecegını bile bile devam edenlerinde, cocuk dogduktan sonra yasanacak sıkıntılarda üzülmeye hakları olmadıgını dusunuyorum. Bunu bebeğinize kendiniz yaptınız unutmayın..

Valla canım 4 5 günde 1 paket biterdi aman aman tiryaki değildim ilk baslarda çok canım istiyordu yarı yarı içeyim dedim işime çektikçe kasılmalarım oldu dedim bebegim içme diyor suçluluk duygusuyla 3 haftadır agzıma sürmedim tiksinmedim ama canım istemiyor yavrum nikotinden daha önemli

Çalışıyorum hep evdeyim bn offf

Eşim zorla bıraktırdı bana da bir ara rüyamda sigara içiyordum ağladım neler ettim bir tane ver bari diye illaki içmek değil yesem bile olurdu o kadar canım istiyordu hala da istiyor. Birden bire bırakmak bende sinir stres yaptı. Çok canım istiyor ama hiç içemedim

hamile olduktan sonra sigarayı bırakan arkadaşlar öksürük oldumu sizde..ben sigarayı bırakinca yada günde 1 tane içinde hemen balgamli öksürük oluyor.

Iyi akşamlar canlarim
Dayanamadım siteye yeni üye oldum.bende sizinle paylasmak istedim durumumu.adetime 1 gün var.sigara içerken tiksiniyorum.sol kasigimda aşırı batma var karnim sis goguslerim damarlandi idrarimin rengi tuhaf sarı yeşil gibi değişik.meme uclari dik ve çok ağrıyor.sık idrara cikiyorum istahim bazen çok bazen az . usume ara ara oluyo bazen ter basiyo kızlar.hamilemiyim . adetimden 2 3 gun önce kahverengi akıntı gelirdi bu ay gelmedi...kafam cok karışık kızlar??

benim belirtilerim le aynı.inşallah hayırlısı ile sende hamilesin dir canim

Benim adetten 1 hafta önce üşüme başladı.ayaklarım özellikle.agzimin tadı bi tuhafti.midem de yanma oldu.sık idrara çıkıyorum.gogsum çok ağrıdı.bide alt tarafımda değişik bi baski hissettim

Benim adetten 1 hafta önce üşüme başladı.ayaklarım özellikle.agzimin tadı bi tuhafti.midem de yanma oldu.sık idrara çıkıyorum.gogsum çok ağrıdı.bide alt tarafımda değişik bi baski hissettim

Aynı benim de öyle canım benim oğlunuz var sanırım yanlış okumadiysam tabiki allah bağışlasın alt karın kasımda kipirdanmalar oluyor ayrıca atesimi olcttum 36.9 çıktı sonuc

Aynı benim de öyle canım benim oğlunuz var sanırım yanlış okumadiysam tabiki allah bağışlasın alt karın kasımda kipirdanmalar oluyor ayrıca atesimi olcttum 36.9 çıktı sonuc

Midem benimde yaniyor evet özellikle boğazıma asit gibi bisey geliyor yakıyor.

Transferden 10 gun once biraktim ilginc bi sekilde canim cekmiyo..

Sigara dsn tiksinti oluyor sa olabilir benm annem de hamile iken sigara dan tiksindi bidaha da icmedi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…