Sana katılıyorum çok haklisin ne yalan söyleyeyim bnde günde bi paket içiyor um hamile kalırsam da günde en az iki iç tane içerim bi masa bırakmak stres yaparBiraz ağır olacak ama ben böylelerini bebeği doğurup çöpe atan anneler ile aynı kefeye koyuyorum..insan bile bile bebeğine zarar verir ve sonrasında hiç içi sızlamadan hayatına devam edebilir mi? o zaman ona "Anne" denir mi ??!!
Ama tamamen bırakamayıp günde 2-3 taneyi geçmeyen anneler de var, onlara değil bu ağır sözlerim, kimisi için tamamen bırakmanın yaratacağı stres, sigaranın vereceği zarardan daha çok bile olabilir diyor uzmanlar..fakat her zamanki gibi günde 15-20 tane içen, eski hayatından hiç taviz vermeyen, anneliği hak etmeyenlere ise diyecek hiçbirşey bulamıyorum..!!
Ben yine tamamen bırakacağım inşallah, yeter ki Mevlam nasip etsin bebeğimi hayırlısıyla..
Mrb cnm Allah sana da tüm isteyee nlerr ve bana da inşallah nasip eder bnde gebelik istiyorum ve sigarayı günde bi paket içi yorum nasıl 5 e dusurdun bnde bırakmak istiyorum
canım bende hep öle diodum ama kınamamk lazım . Yani cidden cddi bi imtihan bu sigara. Ben içiodum gebeliğimi öğrendim bi iki tane içiodum sonra bianda tiksindim . Ama şuan son aylara yaklaştıkça bildiğin canım istio . Arada eşimden çekiorum ama bıraksan epey iççem sabrediorum. Diodum ki bi daha içmem ama acayip bi duygu bu yani. Umarım sende tiksinirsin.evet bırakacağım kesin zaten, ah bi öğrensem hamile olduğumu.. ama karnı burnunda elinde sigara olan kadınları görüyorum da nasıl kızıyorum..Allah korusun bebeğinizde bi rahatsızlık oluşsa, acaba benim yüzümden mi oldu diye vicdanlarınız parçalanmayacakmı? bu konuyu da o sebeple açtım aslında, belki birazcık olsun faydamız olur içmeye devam eden hamile adaylarına..
Valla canım 4 5 günde 1 paket biterdi aman aman tiryaki değildim ilk baslarda çok canım istiyordu yarı yarı içeyim dedim işime çektikçe kasılmalarım oldu dedim bebegim içme diyor suçluluk duygusuyla 3 haftadır agzıma sürmedim tiksinmedim ama canım istemiyor yavrum nikotinden daha önemliKızlar benim bat ıma 4 gün kaldı, hamile olup olmadığımı şuan bilmiyorum ama bu ay ihtimal doğduğu andan itibaren sigarayı azaltmaya başladım..normalde yarım paketi biraz geçerdim, şimdi günde 5-6 taneye kadar düşürdüm..hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren de tamamen bırakacağım inşallah..
sizlerin sigara ile imtihanlarınız ne durumda? tamamen bırakmak için tavsiyeleriniz varmı?
tiksinerek bırakanları saymıyorum, onlar zaten kolayca bırakıyor ama ya tiksinmeyenler? bırakmak için neler yaptınız? bizlere de örnek olun, hadi bekliyoruz paylaşımları..
Çalışıyorum hep evdeyim bn offfcanım ben şartladım kendimi..kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği sonrası birer tane içiyorum..bunların dışında aşırı canım çekmediği müddetçe başka şeylerle oyalanarak içmemeye çalışıyorum..dediğim gibi 5-6 yı geçmiyor..ama gebeliği öğrendiğim andan itibaren tamamen bırakıcam inşallah..o zor olcak tabi ama Allah büyük, hallederiz inşallah..
Sen de şartla kendini..gün içinde, en çok zevk aldığın saatlerde iç, onun dışında onun yerine başka şeyler koymaya çalış..
ben çalıştığım için oyalanmam kolay oluyor, sen de çalışmıyorsan eğer bir meşgale bul kendine..
benim belirtilerim le aynı.inşallah hayırlısı ile sende hamilesin dir canimIyi akşamlar canlarim
Dayanamadım siteye yeni üye oldum.bende sizinle paylasmak istedim durumumu.adetime 1 gün var.sigara içerken tiksiniyorum.sol kasigimda aşırı batma var karnim sis goguslerim damarlandi idrarimin rengi tuhaf sarı yeşil gibi değişik.meme uclari dik ve çok ağrıyor.sık idrara cikiyorum istahim bazen çok bazen az . usume ara ara oluyo bazen ter basiyo kızlar.hamilemiyim . adetimden 2 3 gun önce kahverengi akıntı gelirdi bu ay gelmedi...kafam cok karışık kızlar??
benim belirtilerim le aynı.inşallah hayırlısı ile sende hamilesin dir canim
Benim adetten 1 hafta önce üşüme başladı.ayaklarım özellikle.agzimin tadı bi tuhafti.midem de yanma oldu.sık idrara çıkıyorum.gogsum çok ağrıdı.bide alt tarafımda değişik bi baski hissettim
Aynı benim de öyle canım benim oğlunuz var sanırım yanlış okumadiysam tabiki allah bağışlasın alt karın kasımda kipirdanmalar oluyor ayrıca atesimi olcttum 36.9 çıktı sonuc
Sigara dsn tiksinti oluyor sa olabilir benm annem de hamile iken sigara dan tiksindi bidaha da icmedi olabilirIyi akşamlar canlarim
Dayanamadım siteye yeni üye oldum.bende sizinle paylasmak istedim durumumu.adetime 1 gün var.sigara içerken tiksiniyorum.sol kasigimda aşırı batma var karnim sis goguslerim damarlandi idrarimin rengi tuhaf sarı yeşil gibi değişik.meme uclari dik ve çok ağrıyor.sık idrara cikiyorum istahim bazen çok bazen az . usume ara ara oluyo bazen ter basiyo kızlar.hamilemiyim . adetimden 2 3 gun önce kahverengi akıntı gelirdi bu ay gelmedi...kafam cok karışık kızlar??
Sigara dsn tiksinti oluyor sa olabilir benm annem de hamile iken sigara dan tiksindi bidaha da icmedi olabilir
Bu tane yak bakım şimdi kokusuna dayabikecek misinEvet canım çok tiryaki iciciyim ilk kez oluyor içinde aşırı tiksinti oldu canım
Bu tane yak bakım şimdi kokusuna dayabikecek misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?