Eğer kokudan modem bulanır sa mujde mi isterim hamilesnBu tane yak bakım şimdi kokusuna dayabikecek misin
İçe bili yön mu yani çeke biliyor musun içine Duma niEğer kokudan modem bulanır sa mujde mi isterim hamilesn
İçe bili yön mu yani çeke biliyor musun içine Duma ni
Kahverengi akıntı nin miktarı cik muy du pek iİçe bili yön mu yani çeke biliyor musun içine Duma ni
Eğer kokudan modem bulanır sa mujde mi isterim hamilesn
Sen Allahın izni ile yatın hastahaye git kanda gebelik testi yap cnmKahverengi akıntı nin miktarı cik muy du pek i
Kahverengi akıntı nin miktarı cik muy du pek i
İhtimal yüksek belirti leri ilk aydan başlar çok sevdiğin birseyden tiksinme ya hiç sevmediği n bir bir şeyi yeme gebelik belirtisi ama sen yarın git baktrÇok az var ama içince inanılmaz midem kalkıyor hemen söndürüyorum canım
Sen Allahın izni ile yatın hastahaye git kanda gebelik testi yap cnm
Olabilir bazen günü sasar böyle için içini yiyiyo git test yap derim bnKahverengi akıntım gelmedi bu ay ilk kez canım normalde her ay adetimden 3 gün önceden gelirdi ve bu ayın 12si adet günüm
Belki çıkmaz ama test te geç döllenme olabilirEvet aynen canım mutlaka gidecem ilk test aliyim diyorum sonra hastaneye
İhtimal yüksek belirti leri ilk aydan başlar çok sevdiğin birseyden tiksinme ya hiç sevmediği n bir bir şeyi yeme gebelik belirtisi ama sen yarın git baktr
Kac senelik evlisiniz yas çocuk var mıBelki çıkmaz ama test te geç döllenme olabilir
Olabilir bazen günü sasar böyle için içini yiyiyo git test yap derim bn
Kac senelik evlisiniz yas çocuk var mı
Kısa bir süre sıkma bak ben 5 yıl oldu hala yok özel den yaz bana Allah rahatlık versin iyi gecelerCnm yarın hayırlı haberler ini bekliyor um inşallah hamile sindir yazarsi
Cnm yarın hayırlı haberler ini bekliyor um inşallah hamile sindir yazarsi
Kısa bir süre sıkma bak ben 5 yıl oldu hala yok özel den yaz bana Allah rahatlık versin iyi geceler
yok canım oğlum...ilk çocuğum olacak bu hayırlısı ile dogarsaAynı benim de öyle canım benim oğlunuz var sanırım yanlış okumadiysam tabiki allah bağışlasın alt karın kasımda kipirdanmalar oluyor ayrıca atesimi olcttum 36.9 çıktı sonuc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?