Gebelikte sürekli tükürme isteği

Pera_1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2017
112
46
98
Merhaba arkadaşlar , hamileliğimde 9. Haftama girdim. 5. Haftamdan beri her günüm kötü geçiyor. Akşama kadar bulantı. Halsizlik yorgunluk ve son iki haftadır ağzımda salya birikiyor ve sürekli türkürme ihtiyacı duyuyuyorum . Her şeyi geçtim ama bu türkürme iğrenç ötesi bişey.😩 Tek tesellim bebeğim iyi olsun 😔 Bu türkürme durumunu yaşayan varsa ne zaman geçer lütfen bilwn varsa cevaplasın 🙏

Merhaba arkadaşlar , hamileliğimde 9. Haftama girdim. 5. Haftamdan beri her günüm kötü geçiyor. Akşama kadar bulantı. Halsizlik yorgunluk ve son iki haftadır ağzımda salya birikiyor ve sürekli türkürme ihtiyacı duyuyuyorum . Her şeyi geçtim ama bu türkürme iğrenç ötesi bişey.😩 Tek tesellim bebeğim iyi olsun 😔 Bu türkürme durumunu yaşayan varsa ne zaman geçer lütfen bilwn varsa cevaplasın 🙏
Ben 28 haftalığım ilk günden beri tükürük agiz tadi aciligi bulanti kusma mide yanmasi dahada fazlasıyla uğraşıyorum okadar zoraki şu tükürük meselesi gecmiyo malesef psikolojim alt üst oldu sosyal hayat bitti evde hasta gibi dolanıyorum midemden dolayı vitaminlerin hiçbirini kullanamıyorum kansizligimim gitgide artıyor inşallah sonu selamet olur sağlıkla afiyetle bebeklerimize kavuşuruz ve biter bu sıkıntılar bide sürekli boğazımda asit kusuyorum😭

Bende şuan 29. Haftamdaydım ve 25. Haftamda bitti tükürme isteğim. Kötü bi durum kimi doğuma kadar kimininse doğuma yakın bitiyor. Olabildiğince aklınıza getirmeyeye çalışın. Ve bişeyler yiyerek bu durumu biraz azaltabilirsiniz. Geçecek merak etmeyin.

Back
X