Gebelikte Toksoplazma Yaşayan varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi AcuM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Doktorunuza sordunuzmu ben eğer doktorumu değiştirmeseydim benimde haberim olmayacaktı eski doktorum benden hiç test istemedi çevremdeki hamile arkadaşlarıma sorduğumda doktorları test istemiş bende başka bi doktora gitmek istedim gittiğim gibide benden bu testi istedi ben artık doktorlara güvenemiyorum gerçkten nasıl böyle bişeyi atlayabilirler

Benim doktorum uyarmadi bile.açıkçası guvenmek istiyorum doktoruma.hastaneden hastaneye değişiyor referansa aralığı.sizinki de çok yüksek değil aslında.insallah sonuç iyi çıkar.
Esraky özelden msj attım

canım merhaba geç oldu ama bişey soracaktım benim toksoplazma değerim 1 çıktı hastane referans değeri 0.0 1.0 kontrolüm hafta bağışıklık olduğunu düşünüyorum ama korkuyorum

Merhaba bende bu durumu yaşıyorum arastirirken sizi buldum ama baya zaman geçmiş acaba sonuclariniz nasıl ilerledi inşallah sağlıkla bebeğinize kavusmussunuzdur

Merhaba mesajımı gorurseniz geri dönüş yaparmisiniz sizin gibi bilgi sahibi birisiyle konuşmak istiyorum

İyi akşamlar 6. Hafta gebeliğimde ve bugün yapılan testte toksoplazma pozitif diğeri de şüpheli çıktı yani bağışıklık gözüküyor ama şuan aktif olup olmadığı belli değil dedi doktor bir tahlil daha yapıldı sonuç 1 haftaya çıkar dedi açıkçası çok endişeliyim siz gebelik sırasında mı geçirdiniz yoksa öncesinde mi

Merhaba bende bu durumu yaşıyorum arastirirken sizi buldum ama baya zaman geçmiş acaba sonuclariniz nasıl ilerledi inşallah sağlıkla bebeğinize kavusmussunuzdur
Ben de ayni durumdayim nasil bir yol izlediniz doktorunuz ne onerdi? Bebege gecip gecmedigi belli oldu mu? Konusacak birine ihtiyac duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…