Yok alıskanlık deil inanın agzım sürekki doluyo.Carsı pazarı bırakın böyle oldugum icin doktora dahi gidemiyorumÇarşı pazarda napıyorsunuz
Birazda alışkanlıktan devam ediyor bence. Doktora gittiniz mi?
Cok sükür kızim biraz hareketli onun dısında cok iyi huylu bi cocuk oldu :) su anki derdimde buKonu hakkında fikrim yok ama merak ettim
Kızınız zor bir bebekti düzeldi mi
Kardeş de geliyor iyice zorlanmayasiniz...
Anlamadım hamilelikten berimi böylesiniz.ben dogumdan sonra en gec gectigini biliyodumBen hamileyken aynı sorunu yaşadım ve kızım 2 buçuk yaşına geldi çok az geçti maalesef gece çok yastiklarim ıslanırdı ki halen islaniyor arada bu yuzden eşimden cok utanırımkonuyu takip edeceğim inşaAllah bende faydalı bilgiler alırım..
Bi hormon bozukluğundan olabilir. Elinize bir kaç bez alın onlarla idare edin gidene kadar mecbur.Yok alıskanlık deil inanın agzım sürekki doluyo.Carsı pazarı bırakın böyle oldugum icin doktora dahi gidemiyorum
Maalesef bende geçmedi ama azaldıAnlamadım hamilelikten berimi böylesiniz.ben dogumdan sonra en gec gectigini biliyodum
Doktora gittinizmi pekiMaalesef bende geçmedi ama azaldıgündüz çok olmuyor arada sırada, ama gece maalesef yatakta sağa sola yatmaya çekiniyorum bu yüzden
Hayır gitmedimDoktora gittinizmi peki
Gecmis olsun.Peki tükürük olayınız sakız cignemediginiz zamanlarda da kesildimiBen hamileligimi öğrendiğim haftadan itibaren aşırı kusma dolayısıyla 7 ay boyunca hastanede yattım. 10. Haftadan itibaren de tükürük yutamiyomrdum. Böbrek denilen kusma kaplarina veya torbalara tukuruyordum yatarken de hep havulularla yatıyordum . Pdikiyatr gittim ilk defa karsilasmislardı ve care bulamadilar. Akupunktura gittim care yoktu. Sonra 19. Haftada tekrar bulantı kusma sebebiyle hastaneye yattigimda bir doktor benim durumunda olan bir hastasinin olduğunu ve cok keskin naneli bir sakız alıp sürekli onu cignememi istedi. Inan in sadece bu yöntemle geçmişti. Allahım o günleri bir daga yaşatmasın. .
Ben sürekli kaşıntı da yasamistim. Deli gibi kasiniyordum ama ona care bulamamistim. Sürekli elimde zeytinyağı ile her yerime masaj yapıyordum
Gecmis olsun.Peki tükürük olayınız sakız cignemediginiz zamanlarda da kesildimi
Hayır sürekli saniyede kaplar veya torbaları tukuruyordum. Kimseyle gorusemiyorum evden dışarı çıkamıyordum ki zaten hep hastanede yatiyordum. Dr lar da bir süre sonra alismislardi
YP rica ederim olir mu? Gerçekten yaşamayan bilemez. Normalde 13 18. Haftalar arasında bittiğini söylüyor dr lar. Maalesef benimki 25. Haftaya kadar sürmüştü. Ama ara ara yine oluyordu. Tam olarak dogumumla beraber tüm sikintilarim gitmisti. Tabi kişiden kişiye değişiyor sakın hayal kırıklığı olmasın. Siz kaçıncı haftadaydiniz.cok zor yasamayan anlamaz.Peki tamamen ne zaman bitti .Cok soru sordum kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?